• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Çok mayalanmasın hamur ekşiyebilir:51::52:

Ekşirse kesin biriniz ah etmişsinizdir:19: Bu havada hamur ekşirmi hiç:20:

İyi sayılırım ablam:34:
Kızım hastalanmış bugün okulda keyfim yok:ssz:
Çöp toplatmışlar parkta temizlik alışkanlığı öğretiyorlar.:31:.Onunda tüm yüzü kaparmış ,kıpkırmızı gidip aldım .Çok ağlamış korkmuş:ssz:eşim yok aile hekimine götürdüm ilaç verdi geçti çok şükür:31:
Sen nasılsın:16:

Çok geçmiş olsun...

Adamın bünye alışmış bağımlı olmuş napsın.:1:Ama iyi yapıyorsun boşver.Yapanın kıymeti mi var ki.

Peynir daha kolay evet:)

Annesi alıştırmış onu:23: Ama banada kolaylık oldu :60::60::60:

Sen ciddi ciddi pide yapıcan yani öyle mi kızım yemeğini eklesene yarışmada pideden geçilmeyecek ben pide yapmıcam tabii de yazık gül gibi yemek yapmışsın.

Pidesi de var diyelim :27:

Ya o yemek gül gibi olsa eklemezmiydim hiç:31:

Bence de yani karpuz peynir menemen ama yok menemen deyip zorlamayalım şimdi onun domatesini biberini doğraması kavurması var filan uzun iş yani :9:

valla aynen bende haftaiçi kahvaltı hazırlayamıyorum hazırlasam da işte oylayıcı şeyler yapamıyorsun peynir zeytin filan hemen o yüzden hafta içinden kahvaltı menümü hazırlarım bende. :56:

Yapcaam nevoşş yarın akşam inşallah ben tam tarih vermek istemedim yapamam beklenti olacak bu sefer diye ama Allah izin verirse yarın akşam uğraşıcam artık kaç saatte çıkarım bilmiyorum bir de resimleri eklemesi açıklamalar var ama en güzel tarafı da o zaten :34:

Valla benimki de aramaz ne yapsam yer şunu yap nedir der haftasonu daha çok özenirim haftaiçi sebze bakliyat filan el oyalamayan şeyler yaparım ama eşim bıkar yumurtadan haftasonu iki gün yiyoruz zaten daha istemez.

Sen ciddi ciddi pide yapıcan yani öyle mi kızım yemeğini eklesene yarışmada pideden geçilmeyecek ben pide yapmıcam tabii de yazık gül gibi yemek yapmışsın.

ay canım kıyamam geçmiş olsun alerji olmuştur öğretmenlerin yaptığı da iş ama bilmeden etmeden yaptılır mı başak yer mi yokmuş hayret bir şey. :47:
Tamam canım bekliyoruz kolay gelsin:56::16:Ama ben biraz çözdüm yapacağın yemeği:9:
Çok sağol canım:16:Evet hoş değil ama bir şekilde bazı şeyler için yetiştirmeye çalışıyorlar:31:
Teşekkür ederim sağol :38:

Çok geçmiş olsun nevoşum,alerji filan mı oldu acaba,tozdan da etkilenmiş olabilir :48:
Bende iyiyim sağol turluyorum habire sitede :38:
Sağol ablacım:16:Cuma günü doktora götüreceğim bir test yaptırırım:31:
Geçmiş olsun canım.
Sağol canım:16:

Çok geçmiş olsun...

Evet ben yapmış olabilirim:27::51:

Çok geçmiş olsun...

Hee evet ben ah etmiş olabilirim :27: Usha valla birinde resimler iyi çıkmamış dedin şimdide yok ah etmişsinizdir ekşiyebilir sen bu yemeği yap ekle artık yani ekleyeceğin mi yok yoksa bekliyoruz valla bir haftadır :23: demek pidesi var ama başka bir yemek hadi bakalımm inşallah görmek nasip olur :34:

Tamam canım bekliyoruz kolay gelsin:56::16:Ama ben biraz çözdüm yapacağın yemeği:9:
Çok sağol canım:16:Evet hoş değil ama bir şekilde bazı şeyler için yetiştirmeye çalışıyorlar:31:

Sağol ablacım:16:Cuma günü doktora götüreceğim bir test yaptırırım:31:

Evet ben yapmış olabilirim:27::51:

Çözdün mü efsere cevabımda çözdün dimi :26: peki tahmin ettiğin yemekle ne tahmin ettiğin bilmiyorum ama becerebilirsem şansım var mı :18:

Hee evet ben ah etmiş olabilirim :27: Usha valla birinde resimler iyi çıkmamış dedin şimdide yok ah etmişsinizdir ekşiyebilir sen bu yemeği yap ekle artık yani ekleyeceğin mi yok yoksa bekliyoruz valla bir haftadır :23: demek pidesi var ama başka bir yemek hadi bakalımm inşallah görmek nasip olur :34:

Çözdün mü efsere cevabımda çözdün dimi :26: peki tahmin ettiğin yemekle ne tahmin ettiğin bilmiyorum ama becerebilirsem şansım var mı :18:

Evet ondan çözdüm:9:Eğer tahmin ettiğim ise var:56::46:

Yemeğim hazır :ssz::ssz:

Yemeyi bitirince konu için çalışmalara başlayacağım:51:

Birkaç saat sonra huzurlarınızdayım:42:

Beni özleyin anacım:3:

Sen bilirsin canım:34:
Yemeği yeni mi yaptın yoksa önce yaptığın yemek mi:34:

Yok yeni yaptım bugün:21:

Önceden yaptığımın gerçekten yarışmalık hali yoktu :17:

Başka bölümlere ekleyeyim desem çok aşaması resmi var uğraşması zor gelir:ssz:

Hem işim var görümcemin ikizlere süveter örücem 3 gün içinde :21:

Hızlandırılmış ev hanımı kürü uyguluyorum kendime:27:

Yok yeni yaptım bugün:21:

Önceden yaptığımın gerçekten yarışmalık hali yoktu :17:

Başka bölümlere ekleyeyim desem çok aşaması resmi var uğraşması zor gelir:ssz:

Hem işim var görümcemin ikizlere süveter örücem 3 gün içinde :21:

Hızlandırılmış ev hanımı kürü uyguluyorum kendime:27:

Ellerine sağlık canım:56:Kolay gelsin:16:
Beğenmediğin tarifin son sunumunu ekleseydin çok merak ettik:34::56::52:

Ellerine sağlık canım:56:Kolay gelsin:16:
Beğenmediğin tarifin son sunumunu ekleseydin çok merak ettik:34::56::52:

$IMG_0177.JPG

Böyleydi
Başka yarışmaya katılabilirmiyim ki bunla:31:

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor:56:Uygun bir kategori olursa neden olmasın:34:

Benim hoşuma gitmedi işte:19:

Aslında normalde çok iştah açıcı görünüyordu ama fotoda bir garip geldi bana:26:

Yeni yaptığım çok daha güzel diyemem ama benim gözüme daha iyi görünüyor:ssz::ssz:

Back