• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Canım biran seni kırıldığını düşündüm çok acele bir espiri yaptım hemen aklımdan geceni yazdım :5::38::29:
Reklamada ihtiyaç var:9:

Yok canım ben espriden anlarım.:34:Bence de ihtiyaç var:)Birşeyden memnun kaldıysam paylaşmak,başkalarının da faydalanmasını sağlamak isterim:)

Yok canım ben espriden anlarım.:34:Bence de ihtiyaç var:)Birşeyden memnun kaldıysam paylaşmak,başkalarının da faydalanmasını sağlamak isterim:)

Canım :48:
Bende katılıyorum :ssz:ben mesala hiç menun değilim tost makinasında çıkarmak dahi istemiyorum:19: insan bozulmasını istermi bir eşyasının ama ben istiyorum :27:

Son düzenleme:
Canım :48:
Bende katılıyorum :ssz:ben mesala hiç menun değilim tost makinasında çıkarmak dahi istemiyorum:19: insan bozulmasını istermi bir eşyasının ama ben istiyorum :27:

Evet ablam da aldı çok ünlü bir markanın.Kızartmıyor bembeyaz bırakıyor tostu.Az bastırsan makine çökecek neredeyse.Götürdü servise tost öyle olurmuş.:27:Sanki biz bilmiyoruz tostun nasıl olması gerektiğini.Şikayet falan etti ama bir sonuç çıkmadı.O da istiyor yenisini almak.:1:

Evet ablam da aldı çok ünlü bir markanın.Kızartmıyor bembeyaz bırakıyor tostu.Az bastırsan makine çökecek neredeyse.Götürdü servise tost öyle olurmuş.:27:Sanki biz bilmiyoruz tostun nasıl olması gerektiğini.Şikayet falan etti ama bir sonuç çıkmadı.O da istiyor yenisini almak.:1:
Hiç sorma benimkide ünlü bir marka:ssz: canım benimki plakaları çok kötü kaşar yapıştımı ne yaparsan yap çıkmıyor güya yanmaz yapışmazmış:27:temizleme uğraştınmıda yüzeyi soyuluyor :27:az pişirdinmi peynirli börek oluyor çok pişirsem kuruyuyor yok bi ayarı anlıyacağın :27::19:

Hiç sorma benimkide ünlü bir marka:ssz: canım benimki plakaları çok kötü kaşar yapıştımı ne yaparsan yap çıkmıyor güya yanmaz yapışmazmış:27:temizleme uğraştınmıda yüzeyi soyuluyor :27:az pişirdinmi peynirli börek oluyor çok pişirsem kuruyuyor yok bi ayarı anlıyacağın :27::19:

Markalar aynı galiba.Onunki P ile başlıyor.:27:Evet ablamınki de çıkmıyor galiba.O da yanmaz poşetlerin arasında yapıyor tostu.Benim dediğimin plakaları döküm derler ya ondan.Tostta bir numara.(Reklamlarrrrrrrrrrrr:1:)

Başka yemek ekleyecek yok mu yahu.Aslında bu başlığı Bir Derdim Var'a açsak tanıtım için iyi olurdu:)

Son düzenleme:
Görünen köye atanan kılavuzları kovmuş köylüler :60::60::60:

Akşama olmaz ya:19: Prensipli bir insanım ben saat 8 den sonra yemek yapmıyorum:21:

2 dakikalık tostu bile hafta sonuna bırakıyorsan yemeği önümüzdeki aya yaparmısın acaba:26:

Canım zorluğundan değil tabii ki sabah kahvaltı etmeye vaktim olmuyor benim uyuyorum sürede ancak uykumu alıyorum zaten işyerinde sandviç getiriyorum bunu yapıp getirsem soğur zaten sıcak yenmesi lazım akşamları da normal yemek yiyorum o yüzden dedim haftasonu diye. Hem ben yemeğimi haftasonu yapmıcam canım haftaiçi işten gidince yapıcamm :23:

Oldu olacak tost makinemizi de ekleyeyim.Hayır etmiş olurum tost makinesi düşünenler için.Çok çok tavsiye ederim.Hiç güç harcamadan çok güzel tostlarınız olur.Bu tost makinesiyle ilgili anımızı da paylaşayım:)Ablamlar beğenip almışlar bu modelin başka bir rengini.Satıcı kız sarıp vermiş bizimkilere.Ablam demiş ki bu pek sağlam olmadı bunu poşete koyun.Kız da büyük poşetimiz kalmadı birşey olmaz iyi sardık demiş göndermiş bunları.Yolda giderken tost makinesi düşmüş iki parçaya ayrılmış.Ablam paniklemiş her zamanki gibi:)Geri götürmüş. Tabi hata onlarda olduğu için bu rengini vermişler.Ablam da benim gözüm zaten bu renkte kalmıştı demez mi.:9:

YBRMW.jpg

Hm çok güzelmiş rengi. Benim tefal galiba sanırsam baya zaman oldu alalı ben de pek memnun değilim tost ekmeklerini yada işte böyle sandviç ekmeği normal ekmeği güzel kızartmıyor ki ben sandviç ve normal ekmeğe yapılan tostu daha çok severim tost ekmeklerini sevmem ama maalesef makinem varken başka makine alamam ben bir yolunu bulup bozayım en iyisi :52:

Tostlar gerçekten süperdi.:56:

Yok niye eline yüzüne bulaştırasın.Yaparsın bence.Aynı yemekler eklense bile vazgeçme derim.Gazel'le benim yemeğim de benziyor ama ben vazgeçmedim.Herkesin yapışı,sunumu farklı bence.Usha'nın oralarda hava bugün de yağmurlu galiba.:9:

İnşallah öyle olur valla ama yapamasam bile buraya eklmeyezsem sırf denediğimi göstermek için size gönderirim resimleri :9:

Usha bence kışın değil yazın katılsın yarışmaya zira kış ayı malum yağış eksik olmaz. Kar yağınca da sorun oluyor mu Ushacığım. Hayır diyelim yağmur yağmıyor başladı yemeği yapmaya pat yağmur başladı şakır şakır napıyor yemeği yarıda mı bırakıyor usha kışın sizin evde yemek pişmiyor o zaman :27: ay alınmadın inşallah takılıyoruz valla ben merak ediyorum yemeğini :34:

Son düzenleme:
Canım zorluğundan değil tabii ki sabah kahvaltı etmeye vaktim olmuyor benim uyuyorum sürede ancak uykumu alıyorum zaten işyerinde sandviç getiriyorum bunu yapıp getirsem soğur zaten sıcak yenmesi lazım akşamları da normal yemek yiyorum o yüzden dedim haftasonu diye. Hem ben yemeğimi haftasonu yapmıcam canım haftaiçi işten gidince yapıcamm :23:

Birde ciddiye alıp açıklamışsın yaa :60::60::60::60:

Başka yemek ekleyecek yok mu yahu.Aslında bu başlığı Bir Derdim Var'a açsak tanıtım için iyi olurdu:)

Şimdi başlıyorum... Senin yemeğin aynından yapıcam:23: ve çok ciddiyim:51:

İnşallah öyle olur valla ama yapamasam bile buraya eklmeyezsem sırf denediğimi göstermek için size gönderirim resimleri :9:

Usha bence kışın değil yazın katılsın yarışmaya zira kış ayı malum yağış eksik olmaz. Kar yağınca da sorun oluyor mu Ushacığım. Hayır diyelim yağmur yağmıyor başladı yemeği yapmaya pat yağmur başladı şakır şakır napıyor yemeği yarıda mı bırakıyor usha kışın sizin evde yemek pişmiyor o zaman :27: ay alınmadın inşallah takılıyoruz valla ben merak ediyorum yemeğini :34:

Kışın yumurta kırıyoruz şekerim:21: Genelde domatesli yumurta, şişe domatesleri var nasıl olsa:32:

İki hamle; tavaya 2 kaşık şişe domatesi, üzerine 4 yumurta :51:

Yağmurda bu kadar naapalım :6:

Alınacak gibi bir halim varmı oradan bakınca :44:

:60::60::60::60: :60::60::60::60:

Günaydınlar.:16:

Kavurmalı,pastırmalı tostlarımla geldim.:27:Çaylar da sizden artık:)

s4rx.jpg

ellerinize sağlık..harika olmuş..çok nefis..bir ısırık alacak kadar da net çekmişsiniz tebrik ederim..ısırasım geldi ..

Düşünmedim değil :52::30::60:

Tüh bak kaçırdık gül gibi fırsatı.:27:Bir dahaki yarışmada her derdi olananın sayfasına ekleyelim linki.Derdini tasanı unut,yemek yap gel bir umut deriz.:60:

Yap valla ben memnun olurum.Yalnız sen bunu yarışma için değil de eşin için yapıyorsun gibi geldi.:27:

ellerinize sağlık..harika olmuş..çok nefis..bir ısırık alacak kadar da net çekmişsiniz tebrik ederim..ısırasım geldi ..

Teşekkür ederim canım.:16:Denemeni tavsiye ederim.Yarışmalar bizi fotoğrafçı yaptı.Detaylara önem veriyoruz:)

Birde ciddiye alıp açıklamışsın yaa :60::60::60::60:

Kışın yumurta kırıyoruz şekerim:21: Genelde domatesli yumurta, şişe domatesleri var nasıl olsa:32:

İki hamle; tavaya 2 kaşık şişe domatesi, üzerine 4 yumurta :51:

Yağmurda bu kadar naapalım :6:

Alınacak gibi bir halim varmı oradan bakınca :44:

:60::60::60::60: :60::60::60::60:

Canım ciddi açıklama yaptım tabi bir tostu bile haftasonu yapıyorsan deyince bende neden haftasonu dediğimi açıkladım. Yumurta demek ha her akşam mı maşallahh.. Kocan yaz gelsin diye dua ediyordu o zaman kız :52:

Back