- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- 823
Reklamları dinlediniz kısa bir ara sonra burdayız
Yok valla insanlığa hizmet diyelim buna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklamları dinlediniz kısa bir ara sonra burdayız
Yok valla insanlığa hizmet diyelim buna.
Canım biran seni kırıldığını düşündüm çok acele bir espiri yaptım hemen aklımdan geceni yazdım
Reklamada ihtiyaç var
Yok canım ben espriden anlarım.Bence de ihtiyaç var:)Birşeyden memnun kaldıysam paylaşmak,başkalarının da faydalanmasını sağlamak isterim:)
Canım
Bende katılıyorum ben mesala hiç menun değilim tost makinasında çıkarmak dahi istemiyorum insan bozulmasını istermi bir eşyasının ama ben istiyorum
Hiç sorma benimkide ünlü bir marka canım benimki plakaları çok kötü kaşar yapıştımı ne yaparsan yap çıkmıyor güya yanmaz yapışmazmıştemizleme uğraştınmıda yüzeyi soyuluyor az pişirdinmi peynirli börek oluyor çok pişirsem kuruyuyor yok bi ayarı anlıyacağınEvet ablam da aldı çok ünlü bir markanın.Kızartmıyor bembeyaz bırakıyor tostu.Az bastırsan makine çökecek neredeyse.Götürdü servise tost öyle olurmuş.Sanki biz bilmiyoruz tostun nasıl olması gerektiğini.Şikayet falan etti ama bir sonuç çıkmadı.O da istiyor yenisini almak.
Hiç sorma benimkide ünlü bir marka canım benimki plakaları çok kötü kaşar yapıştımı ne yaparsan yap çıkmıyor güya yanmaz yapışmazmıştemizleme uğraştınmıda yüzeyi soyuluyor az pişirdinmi peynirli börek oluyor çok pişirsem kuruyuyor yok bi ayarı anlıyacağın
Görünen köye atanan kılavuzları kovmuş köylüler
Akşama olmaz ya Prensipli bir insanım ben saat 8 den sonra yemek yapmıyorum
2 dakikalık tostu bile hafta sonuna bırakıyorsan yemeği önümüzdeki aya yaparmısın acaba:26:
Oldu olacak tost makinemizi de ekleyeyim.Hayır etmiş olurum tost makinesi düşünenler için.Çok çok tavsiye ederim.Hiç güç harcamadan çok güzel tostlarınız olur.Bu tost makinesiyle ilgili anımızı da paylaşayım:)Ablamlar beğenip almışlar bu modelin başka bir rengini.Satıcı kız sarıp vermiş bizimkilere.Ablam demiş ki bu pek sağlam olmadı bunu poşete koyun.Kız da büyük poşetimiz kalmadı birşey olmaz iyi sardık demiş göndermiş bunları.Yolda giderken tost makinesi düşmüş iki parçaya ayrılmış.Ablam paniklemiş her zamanki gibi:)Geri götürmüş. Tabi hata onlarda olduğu için bu rengini vermişler.Ablam da benim gözüm zaten bu renkte kalmıştı demez mi.
Tostlar gerçekten süperdi.
Yok niye eline yüzüne bulaştırasın.Yaparsın bence.Aynı yemekler eklense bile vazgeçme derim.Gazel'le benim yemeğim de benziyor ama ben vazgeçmedim.Herkesin yapışı,sunumu farklı bence.Usha'nın oralarda hava bugün de yağmurlu galiba.
Başka yemek ekleyecek yok mu yahu.Aslında bu başlığı Bir Derdim Var'a açsak tanıtım için iyi olurdu:)
Canım zorluğundan değil tabii ki sabah kahvaltı etmeye vaktim olmuyor benim uyuyorum sürede ancak uykumu alıyorum zaten işyerinde sandviç getiriyorum bunu yapıp getirsem soğur zaten sıcak yenmesi lazım akşamları da normal yemek yiyorum o yüzden dedim haftasonu diye. Hem ben yemeğimi haftasonu yapmıcam canım haftaiçi işten gidince yapıcamm
Başka yemek ekleyecek yok mu yahu.Aslında bu başlığı Bir Derdim Var'a açsak tanıtım için iyi olurdu:)
İnşallah öyle olur valla ama yapamasam bile buraya eklmeyezsem sırf denediğimi göstermek için size gönderirim resimleri
Usha bence kışın değil yazın katılsın yarışmaya zira kış ayı malum yağış eksik olmaz. Kar yağınca da sorun oluyor mu Ushacığım. Hayır diyelim yağmur yağmıyor başladı yemeği yapmaya pat yağmur başladı şakır şakır napıyor yemeği yarıda mı bırakıyor usha kışın sizin evde yemek pişmiyor o zaman ay alınmadın inşallah takılıyoruz valla ben merak ediyorum yemeğini
Günaydınlar.
Kavurmalı,pastırmalı tostlarımla geldim.Çaylar da sizden artık:)
Günaydınlar.
Kavurmalı,pastırmalı tostlarımla geldim.Çaylar da sizden artık:)
Düşünmedim değil
Şimdi başlıyorum... Senin yemeğin aynından yapıcam ve çok ciddiyim
Yap valla ben memnun olurum.Yalnız sen bunu yarışma için değil de eşin için yapıyorsun gibi geldi.
ellerinize sağlık..harika olmuş..çok nefis..bir ısırık alacak kadar da net çekmişsiniz tebrik ederim..ısırasım geldi ..
Birde ciddiye alıp açıklamışsın yaa
Şimdi başlıyorum... Senin yemeğin aynından yapıcam ve çok ciddiyim
Kışın yumurta kırıyoruz şekerim Genelde domatesli yumurta, şişe domatesleri var nasıl olsa
İki hamle; tavaya 2 kaşık şişe domatesi, üzerine 4 yumurta
Yağmurda bu kadar naapalım
Alınacak gibi bir halim varmı oradan bakınca :44:
İşte buuuuu ellerine sağlık
Çok belli ettim dimi :26:
Naapiim eşimin oyu benim için çok önemli