Bundan sonra başka yarışma varmı peki planlanan:26:
Bu yaptığım yemek boşa gitmesin bari
Tabiki canım devam edeceğiz ama kategori ne olur bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra başka yarışma varmı peki planlanan:26:
Tabiki canım devam edeceğiz ama kategori ne olur bilmiyorum
Estafurulah canımİyiki diğer yemeklerle katılmadımŞimdi gördüm
Küstüm ikinizede
O yemekle kim yarışabilir ki
Canım bu işler şans işi sakin hevesin kırılmasın hiç belli olmazBundan sonra başka yarışma varmı peki planlanan:26:
BekliyoruzEkle ekle kavurmayı görünce vazgeçtim ben
Ne yalan söyleyeyim ben verebilirim
Diğer yemeği yapmak farz oldu bana
Günaydınlar.
Kavurmalı,pastırmalı tostlarımla geldim.Çaylar da sizden artık:)
3.Tarifimizde geldi
Yemeklerinizi bekliyoruz Usha'yla senin:)Hiç bu kadar öksüz kalmamıştı bu yarışma
Günaydınlar.
Kavurmalı,pastırmalı tostlarımla geldim.Çaylar da sizden artık:)
off süper görünüyor bunlar yaaa ellerine sağlıkk
evet geldi ama benim yapacağım tarife de benziyor biraz neyse ben fazla konuşmayayım.. :18:
Valla ben yapıcam elime yüzüme bulaştırmazsam paylaşıcam. Becerebilirim umarım ama Usha yapmış yemeğini paylaşmıyor içine sinmemiş tekrar yapacak mı yoksa hiç mi katılmayacak bilmiyorum da yedeğimiz var ben yaparsam Usha da katılmazsa nevoş katılcak. Nevoşş benim yemeği gör ondan sonra ekle kızımmm cıks cıksss pişti olmayalımm o kadar heves ettim ben o yemeği yapmak için aynısını görürsem katılmam valla
off süper görünüyor bunlar yaaa ellerine sağlıkk
evet geldi ama benim yapacağım tarife de benziyor biraz neyse ben fazla konuşmayayım.. :18:
Valla ben yapıcam elime yüzüme bulaştırmazsam paylaşıcam. Becerebilirim umarım ama Usha yapmış yemeğini paylaşmıyor içine sinmemiş tekrar yapacak mı yoksa hiç mi katılmayacak bilmiyorum da yedeğimiz var ben yaparsam Usha da katılmazsa nevoş katılcak. Nevoşş benim yemeği gör ondan sonra ekle kızımmm cıks cıksss pişti olmayalımm o kadar heves ettim ben o yemeği yapmak için aynısını görürsem katılmam valla
Ellerinize sağlık eminim çok güzeldirAfiyet bal şeker olsunÇaylar geldi
Tostlar gerçekten süperdi.
Yok niye eline yüzüne bulaştırasın.Yaparsın bence.Aynı yemekler eklense bile vazgeçme derim.Gazel'le benim yemeğim de benziyor ama ben vazgeçmedim.Herkesin yapışı,sunumu farklı bence.Usha'nın oralarda hava bugün de yağmurlu galiba.
Katılıcam katılıcam merak etme
Yenisini yapamazsam, yaptığım yemek ile hiç oy alamayan ilk yarışmacı olurum artık
Yok bugün hava açık ama malzemem eksik
Markete gitmek lazım... 10 aylığım ben üşengeçliğimi sen düşün
Adracım o tost yaptığın ekmekler sandviç ekmeği mi çok güzel kızarmışlar içindekiler pastırmaya benziyo ama sen kavurmalı demişsin valla hepsine bayılırım nasıl canım çekti haftasonu yapıcam
Senin istediğin çay olsun bende temizlik yaptım tostla iyi gider taze canlı çaylar geldi
Eki Görüntüle 874868
Orası hiç belli olmaz canımm
Vay anasını üşengeçlik ana karnından itibaren belli ediyor demek kendini.Eşine ısmarla akşama yaparsın belki:)
Evet sandvic ekmeği canım.Biri pastırmalı,biri kavurmalı o tostlar.İçindekileri yemek topiğinde paylaştım.Tost makinesinde Korkmaz markası bir numara.Çok güzel tost yapıyor iki dakikada.Öbürleri fasa fiso.
Adracım o tost yaptığın ekmekler sandviç ekmeği mi çok güzel kızarmışlar içindekiler pastırmaya benziyo ama sen kavurmalı demişsin valla hepsine bayılırım nasıl canım çekti haftasonu yapıcam
Oldu olacak tost makinemizi de ekleyeyim.Hayır etmiş olurum tost makinesi düşünenler için.Çok çok tavsiye ederim.Hiç güç harcamadan çok güzel tostlarınız olur.Bu tost makinesiyle ilgili anımızı da paylaşayım:)Ablamlar beğenip almışlar bu modelin başka bir rengini.Satıcı kız sarıp vermiş bizimkilere.Ablam demiş ki bu pek sağlam olmadı bunu poşete koyun.Kız da büyük poşetimiz kalmadı birşey olmaz iyi sardık demiş göndermiş bunları.Yolda giderken tost makinesi düşmüş iki parçaya ayrılmış.Ablam paniklemiş her zamanki gibi:)Geri götürmüş. Tabi hata onlarda olduğu için bu rengini vermişler.Ablam da benim gözüm zaten bu renkte kalmıştı demez mi.
Valla çok iyi geldi bu çaylar.Zira içim cayır cayır yanıyor kavurma ve pastırmadan sonra.