Yok canım sana öyle gelmiş gayet güzel görünüyorHayırlısı olsunBenim hoşuma gitmedi işte
Aslında normalde çok iştah açıcı görünüyordu ama fotoda bir garip geldi bana:26:
Yeni yaptığım çok daha güzel diyemem ama benim gözüme daha iyi görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım sana öyle gelmiş gayet güzel görünüyorHayırlısı olsunBenim hoşuma gitmedi işte
Aslında normalde çok iştah açıcı görünüyordu ama fotoda bir garip geldi bana:26:
Yeni yaptığım çok daha güzel diyemem ama benim gözüme daha iyi görünüyor
Yok canım sana öyle gelmiş gayet güzel görünüyorHayırlısı olsun
Aynen hayırlısı bakalım
sen onu boşverde 3 yaş çocuğuna süveteri kaç ilmekten başlıyayım onu söyle
Benim oğlumda 3 yaşında şimdi saydım süveterin ilmek sayısını50 çiftAma ince şiş ile örülmüş 3-3.5 numaraAma oğlum çok kilolu değil
İpim kalın denebilir 5 ile örmeyi düşünüyorum çocuklar kilolu değil ama uzunlar
selanik örücem 40 yeter mi ki:26:
Bu arada iki yemeğide gördün şimdi haksızmıyım sence
Benim oğlumda uzunBence yeter ama sen bilirsin:26:
İkisi de güzel canım ellerine sağlık çok sağol
Öyle miyimAma ne yapayım şimdi evet öyle yap derim sonra küçük olur gelip beni bulursunBen sana sayıp sayı verdim
Onun için demedim yemekler için dedim
Emeğe saygım var yumurta kırsan takdir ederim seniEllerine sağlık günlerdir bizi burda oyalasan da sözünü tutup katıldın teşekkürler
Rica ederim
Ya o ilk yemeği süsleyemedim ben itiraf ediyorum
Çok yoruldum yapana kadar bir yandan da çocuk
Son aşamada ammaaann diye döküverdim salça sosu
Yoksa bekletmezdim bu kadar
Hayırlısı olsun nasip değilmişGeç olsun güç olmasın
Şimdi sıra dejavu'da
Ben de güveniyorum
Canım ben çıkıyorum sana hayırlı geceler
Hayırlısı olsun nasip değilmişGeç olsun güç olmasın
Şimdi sıra dejavu'da
Yapar yapar ben ona güveniyorum
Ben de güveniyorum
Canım ben çıkıyorum sana hayırlı geceler
Günaydın
Günaydın
Teşekkür ederim keşke bende emin olabilsem umarım beklentileri boşa çıkarmam
Günaydınnn efserciğimm. Usha benim tahmin ettiğim yemekle katılmış aslında ilk yemeğini böyle tahmin etmiştim aynısı mı bilmiyorum ama kebab deyince aklıma manisa kebabı geldi adana urfa evde yapılamaz diyerekten doğru tahmin etmişim.
Evet bu şeklini de biliyorum aslında çoğu yerde böyle biliniyor hala evlerde manisa kebabı böyle yapılıyor bende yediğimiz yerde yemeden önce böyle sanıyordum gerçekten ama yiyince öyle olmadığını anladım ikisi de manisa kebabı diye geçiyor ama yine de doğru tahmin etmişin ben yüs puan bana