• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Benim hoşuma gitmedi işte:19:

Aslında normalde çok iştah açıcı görünüyordu ama fotoda bir garip geldi bana:26:

Yeni yaptığım çok daha güzel diyemem ama benim gözüme daha iyi görünüyor:ssz::ssz:
Yok canım sana öyle gelmiş gayet güzel görünüyor:56:Hayırlısı olsun:56::16:

Benim oğlumda 3 yaşında şimdi saydım süveterin ilmek sayısını:27:50 çift:9:Ama ince şiş ile örülmüş 3-3.5 numara:9:Ama oğlum çok kilolu değil:9:

İpim kalın denebilir 5 ile örmeyi düşünüyorum çocuklar kilolu değil ama uzunlar:52:

selanik örücem 40 yeter mi ki:26:

Bu arada iki yemeğide gördün şimdi haksızmıyım sence:31:

İpim kalın denebilir 5 ile örmeyi düşünüyorum çocuklar kilolu değil ama uzunlar:52:

selanik örücem 40 yeter mi ki:26:

Bu arada iki yemeğide gördün şimdi haksızmıyım sence:31:

Benim oğlumda uzun:34:Bence yeter ama sen bilirsin:26:
İkisi de güzel canım ellerine sağlık çok sağol:56::34::29:

Emeğe saygım var yumurta kırsan takdir ederim seni:42::46::46::46:Ellerine sağlık günlerdir bizi burda oyalasan da :9:sözünü tutup katıldın teşekkürler:16:

Rica ederim:34:

Ya o ilk yemeği süsleyemedim ben itiraf ediyorum :17:

Çok yoruldum yapana kadar bir yandan da çocuk:50:

Son aşamada ammaaann diye döküverdim salça sosu:32::32::32:

Yoksa bekletmezdim bu kadar:21:

Rica ederim:34:

Ya o ilk yemeği süsleyemedim ben itiraf ediyorum :17:

Çok yoruldum yapana kadar bir yandan da çocuk:50:

Son aşamada ammaaann diye döküverdim salça sosu:32::32::32:

Yoksa bekletmezdim bu kadar:21:

Hayırlısı olsun nasip değilmiş:34:Geç olsun güç olmasın:31:
Şimdi sıra dejavu'da:52::52:

Hayırlısı olsun nasip değilmiş:34:Geç olsun güç olmasın:31:
Şimdi sıra dejavu'da:52::52:

Evet ben de dimi off heyecan bastı fena :18:

Yapar yapar ben ona güveniyorum :51:

Ben de güveniyorum:31:
Canım ben çıkıyorum sana hayırlı geceler:16:

Teşekkür ederim keşke bende emin olabilsem umarım beklentileri boşa çıkarmam :31:

Günaydınnn efserciğimm. Usha benim tahmin ettiğim yemekle katılmış aslında ilk yemeğini böyle tahmin etmiştim aynısı mı bilmiyorum ama kebab deyince aklıma manisa kebabı geldi adana urfa evde yapılamaz diyerekten doğru tahmin etmişim. :32:

Tünaydın :52::52:

Teşekkür ederim keşke bende emin olabilsem umarım beklentileri boşa çıkarmam :31:

Günaydınnn efserciğimm. Usha benim tahmin ettiğim yemekle katılmış aslında ilk yemeğini böyle tahmin etmiştim aynısı mı bilmiyorum ama kebab deyince aklıma manisa kebabı geldi adana urfa evde yapılamaz diyerekten doğru tahmin etmişim. :32:

Ben yaptıysam herkes yapabilir:ssz::ssz::ssz:

Önceki fotosunu beğenmediğim yemeğide ekledim buraya 3-5 sayfa geridedir sanırım... Onunda adı aynıydı ama ev usulü olanıydı:32::32:

Eki Görüntüle 875864

Böyleydi
Başka yarışmaya katılabilirmiyim ki bunla:31:

Evet bu şeklini de biliyorum aslında çoğu yerde böyle biliniyor hala evlerde manisa kebabı böyle yapılıyor bende yediğimiz yerde yemeden önce böyle sanıyordum gerçekten ama yiyince öyle olmadığını anladım ikisi de manisa kebabı diye geçiyor ama yine de doğru tahmin etmişin ben yüs puan bana :21:

Evet bu şeklini de biliyorum aslında çoğu yerde böyle biliniyor hala evlerde manisa kebabı böyle yapılıyor bende yediğimiz yerde yemeden önce böyle sanıyordum gerçekten ama yiyince öyle olmadığını anladım ikisi de manisa kebabı diye geçiyor ama yine de doğru tahmin etmişin ben yüs puan bana :21:

Evde orjinal Manisa kebabı yapmak teknik imkanları bağlamında çok zor (yaptım diye demiyorum gerçekten zor:50:)

O yüzden evlerde genelde bu yapılıyor ama buda çok uğraştırıyor içi dışı sosu derken :31:

Yüs puan sana gerçekten:46::46:

Ama senin ne yapacağın konusunda benim en ufak bir fikrim yok:26:

Back