Ben bu kadar konuştum yarın yemeğimi yapabilecek miyim acaba yaa. Salı günü bir operasyon geçirdim ve ağrılarım var henüz aslında geçmişti ama bugün yine var umarım yarın iyi olurum ve istediğim tarifi yapabilirim. Süre var daha neyse ki:18:
Geçmiş olsun derken güldüm ilk kez hayatımda
Yemek yapmasan da olur ağrıların geçsin de
Hediyemi gönderirsin yapmış kadar olursun
Ben eti çıkardım dolaptan ona göre
Yağmur dinmezse kavurma yapar geçerim artık
Niye gülüyorsun kızım yaa alla alla
sen katıl işte 1. olursan zaten alıcan hediye. Ay kazene diyelim de sana bir hediye gönderiversin bari yaa
Kavurma mı o da iyiymiş valla ben bayılırım yani bakarsın onunla 1. olursun. Bu yağmur muhabbeti nedir yahu ben kaçırdım onu
Ama gerçekten bahane sanılmasın histereskopi oldum salı günü geçmişe bakarsan yazdım zaten başka topikte. Eşime de dün yarışmaya katılıcam ama el oyalayıcı bir tarif dedim valla ağrın sızın olursa izin vermem dedi. Gerçi daha öbür haftasonuna kadar vakit var da o zamana kadar başka yapan çıkabilir de :18:
Geçmiş olsun derken güldüm ilk kez hayatımda
Yemek yapmasan da olur ağrıların geçsin de
Hediyemi gönderirsin yapmış kadar olursun
Ben eti çıkardım dolaptan ona göre
Yağmur dinmezse kavurma yapar geçerim artık
Tamam ciddi ciddi çok geçmiş olsun
Evet ya uğraştırmasalar hiç beni direk yollasalar hediyemi
Yağmurlu havalarda yemek yapamam ben
Aslında nedenini açıklamamıştım ama yağmur yağdıkça şırıl şırıl......(anladın sen)
Yemek yapmaya konsantre olamıyorum ben naapayım
Ben eşime dün dedim katılayım diyorum ne dersin diye
Amaaan boşver menemen yap yiyelim hiç uğraşma dedi
İş ciddiye binince etin buzları çözüldükçe bir heyecan sarmaya başladı ama
Sanki 15 yıl önce ünideki ev arkadaşlarıma ''ben biliyorum dolma yapmayı'' dediğim günkü gibi hissediyorum şu anda:26:
2 Kişi beni izlerken ''böyleee, bide böyleeee'' diye anlata anlata dolma doldurmuştum ama ellerim titriyodu resmen
Birde ocağa koyunca dua etmiştim içimden sürekli;
Çok pişipte yanmasın, ama kuruda kalmasın
Çok pişipte yanmasın, ama kuruda kalmasın
Çok pişipte yanmasın, ama kuruda kalmasın......
Ayy çok alemsin ya çok güldüm demek yağmurlu havalarda şırıl şırıl haa ayy kızım işyerinde olmasam sesli gülücem gülemiyorum tabi herkesin bir şeyi vardır.
Canım heyecan yapma varsay ki evde kendinize yapıyorsun. Amaaa her kareyi fotoğraflamayı unutma sakın bak iyice başlamadan diğer yayınlanan tariflere neleri fotoğraflamışlar filan eksik olmasın kaptırma kendini, önce malzemeleri sırala onların resimlerini çek sonra malzemeleri koyunca çek, yaparken çek, karışım olmuş halini, şekil verilmiş halini, pişirirken filan hep fotoğrafları olsun ki fotoğraflardan nasıl yapılacağını gayet iyi anlayalım o şekil olsun. Sonra resimlerleri yükle her aşamasını püf noktası varsa onları anlat en son sunum halini de koy tamamdır konuyu açacaksın ama hemen gözükmeyecek önce editörlere düşecek konun bakılacak bir sorun eksik var mı diye öyle yayınlanacak neden gözükmedi deme birkaç saat alabiliyor gözükmesi. Bak bu iyiliğimi unutma herkese de yapmam
kızlar ne yemek yapacağınıza karar verdiniz mi sonra aynı yemeği yapmayalımbence herkes yapacağı yemeği yazsın seçenler de kendi yemeğini ona göre seçmiş olur ne dersiniz ?
Yemeğim ocakta oradan da fırına gidecek son durumuna göre 2-3 saat sonra yazsam olur mu?
Faciayla karşılaşırsam katılmaktan kesinlikle vazgeçerim çünkü
Yemeğim ocakta oradan da fırına gidecek son durumuna göre 2-3 saat sonra yazsam olur mu?
Faciayla karşılaşırsam katılmaktan kesinlikle vazgeçerim çünkü
Ushaa yaptin mi????
Merak icindeyim!!!!!!!!!!!!
Ya işte yapamayacakmışım gibi geliyor...
2 yıldır evdeydim...
Şimdi hem mikemmel iş kadını, hem mikemmel anne hemde mikemmel eş olmam lazım
Bu kadar şeyi mikemmel yaparken foruma yetişecek kadar mikemmel olamayabilirim:26:
Bak bu çok mantıklı ücretini de bana alacağın hediyeye sayarız oohh misss
Not mantıklıbüyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden de öperim hatta
Evet geldi tatlımSu böreği geldi
Günaydın canım
Ohh su böreği gelmiş ama öğlen oldu ben girdim sabah yedim ki ben su böreği ama böyle güzel değildi tabii sen önder bana bunlarıı
Evet geldi tatlımnasılsın birtanem
Afiyet olsun canım
İyiyim canım sen nasılsınBugün arkadaşın oğlunun doğum günü vardı oraya gittim Ama fotoğraf makina mı evde unutmuşum Cepten de güzel çekim olmuyor Arkadaşım harika şeyler yapmıştı Menü harikaydı
Kötü olmuş ama güzel bir gün geçirmisinbende uzun zaman uğramadığım kuaförümdeydim küçük bir değişime gittim saçımın renğini açtık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?