Evet canım çok güzel birgündüAma üzüldüm Arkadaşlarımda beklemişler genelde çekimleri ben yapıyorum
Öyle mi canım güle güle kullan
Sağol canım benim
Neyse seneye deseydin sağlık olsun artık
Hanımlar yok mu yöresel yemek yapan52:
Usha ocakta yemeğim fırına göndericem sonra da diyordu gelip gelip bakıyorum ama yok paylaşmamış. Bende bugün yapamadım az biraz ev işi yaptım ağrım oldu dedim ya histereskopi oldum salı günü diye hala tam iyileşmedim. Yarın inşallah yapabilirim bilemiyorum. :26:
Evet Usha'dan ses çıkmadı
Hayırlısı olsun canım yorma kendini
Yormadan yavaş yavaş yapıcam yarın başka işim yok zaten ama umarım çok ağrım olmasın. Çok istiyorum o yemeği yapmayı yani ne zamandır sadece yarışma için değil şimdi bu yarışma olunca da bahanesi olsun dedim.
Sende mi pide yapacaksın:89:
Günaydınlaaarr:119:
Yemeği yaptım, sonra ailecek yedik, sonra beni aldı bir sancı
Yemekten kaynaklı değil ama yanlış anlaşılmasın
Şimdi şikayetlerimi buraya yazmayayımama cumartesi sabahına kadar kötüydüm, gözümü açamadım, sonrada baktık geçmiyor hastaneye gittik. Her yurdum insanı gibi serum takılınca iyileşme gücüm olduğundan hemen toparladım.Sonra birkaç gel git daha yaşadım onlarda uyuyunca geçti
Şimdi yemek fotoları hazıııır amma ve lakin çok lezzetli olan(eşimin fikri) ve oldukça da güzel görünen yemeğim meğer hiç fotojenik değilmiş
O kadar emek verdim şimdi fotolara bakıyorum bana bile çok hoş görünmüyor sanki:26:
Ne yapsam başka bir yemek mi denesem bilemedim
Ben dün biliyorsunuz biraz ev işi yaptım sonra da ağrım olunca dinleneyim işim kalmadı nasılsa bugün yaparım dedim ama eşimin teyzesi gelmiş İzmit'ten kaynanamla bana gelmek istiyorlarmış dün akşam aradılar tabii geri çeviremedim bir haftasonum var zaten birkaç gün kalıp gidecekmiş o yüzden sanırım bugünde yapamıcam ne diyim şimdi siteye yemek mi yapıcam diyim. Erken giderlerse denerim dicem ama kaynanam zaten 4 ten önce gelmez biliyorum daha hazırlık yapıcam poğaça börek kek halimde kalmaz. Haftaiçine kayacak sanırım ya uğraştırıcı birşeyi de haftaiçi yapmak istemiyordum ama başka çarem yok
Günaydınlaaarr:119:
Şimdi şikayetlerimi buraya yazmayayımama cumartesi sabahına kadar kötüydüm, gözümü açamadım, sonrada baktık geçmiyor hastaneye gittik. Her yurdum insanı gibi serum takılınca iyileşme gücüm olduğundan hemen toparladım.Sonra birkaç gel git daha yaşadım onlarda uyuyunca geçti
Şimdi yemek fotoları hazıııır amma ve lakin çok lezzetli olan(eşimin fikri) ve oldukça da güzel görünen yemeğim meğer hiç fotojenik değilmiş
O kadar emek verdim şimdi fotolara bakıyorum bana bile çok hoş görünmüyor sanki:26:
Canım çok geçmiş olsun. Bence ekle yeniden yorulma zaten yeni toparlanmışsın bence güzel olduğu resimlere de yansımıştır sen bilirsin tabii nasıl içine siniyorsa öyle yap.
Ben dün biliyorsunuz biraz ev işi yaptım sonra da ağrım olunca dinleneyim işim kalmadı nasılsa bugün yaparım dedim ama eşimin teyzesi gelmiş İzmit'ten kaynanamla bana gelmek istiyorlarmış dün akşam aradılar tabii geri çeviremedim bir haftasonum var zaten birkaç gün kalıp gidecekmiş o yüzden sanırım bugünde yapamıcam ne diyim şimdi siteye yemek mi yapıcam diyim. Erken giderlerse denerim dicem ama kaynanam zaten 4 ten önce gelmez biliyorum daha hazırlık yapıcam poğaça börek kek halimde kalmaz. Haftaiçine kayacak sanırım ya uğraştırıcı birşeyi de haftaiçi yapmak istemiyordum ama başka çarem yok
Geçmiş olsun canım.Ben de çok merak ettim yemeğini.O kadar uğraştın ekle bence de.O kadar da kötü değildir sanırım.Tabi yine de sen bilirsin.
Sağol canım geçti gibi gibi
Yemekte içi, dışı, üzeri derken epey uğraştırdı beni... Son hali buradan bakınca iyiydi aslında ama foto çekince kötü göründü...
Eşimde aynı fikirde olunca vazgeçtim sanırım eklemekten
Başka bir tarif deneyeyim diyorum ama yetiştiremezsem eklerim yine bunu
Ama bununla yarışmaya girersem görüntü itibari ile ben bile kendime oy vermem kesinlikle
Seda canım geçmiş osun , ağrılarım demişsin , önemli bir şey değildir umarım .
Yarışmaya mı katılacaktınMerakla bekliyorum , diğer hafta sonuda yapabilirsin istersen , pazar gecesine kadar vaktin var nasıl olsa
Son resime kadar herşey güzeldi ama son resimde gülümsememiş kötü çıkmış
Aslında iki tarif arasında kararsızdım bana göre zor olanı tercih etmiştim. Daha kolay olanı mı denesem diye düşünüyorum:26:
Şu ansızın tüm planları bozan kayınvalidelerin haşlaması çok güzel oluyormuş diyorlar
Fazla zorlamamak lazımmış bünyeyi uygulamalı olarak görmüş oldum ben
Daha zaman çok bende baştan alacağıma göre yetişiriz sıkma canını
Dejavu sana da geçmiş olsun.Bir şeyi çok istersin olmaz ya seninki o hesap olmuş.Daha vakit var yapar eklersin.Senin yemeğini de merak ediyorum.
Canım ellerine sağlık hayırlısı olsunGünaydınlaaarr:119:
Seda canım geçmiş osun , ağrılarım demişsin , önemli bir şey değildir umarım .
Yarışmaya mı katılacaktınMerakla bekliyorum , diğer hafta sonuda yapabilirsin istersen , pazar gecesine kadar vaktin var nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?