• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
evet evet yolla bana ama onlar senin ilham perilerin bana ilham vermez ki şimdi onlar herkesin ilham perisi kendine :1:

Ben tutayım sen yorulma canımm :9:

karnıyarık motifli haaa bence kendisini yap daha kısa sürer. :52:

Heheh ben de aynen öyle dedimm ama elinde örgü karnıyarık geliyor zaar :27:

Bahaneye geell 25 inden sonra uğursuzluk getiriyormuş iyi aybaşına kadar iyi yırtıyorsundur sen bu bahaneyle ben anlamam o kadar dedim o tarif eklenecek :36:

Evet inanmayız o kadar övsün dursun bizi meraka gark etsin sonra da vay efendim pazara kadar olmazsa olmaz yok 25 inden sonra uğursuzluk kemal sunal filmi gibi :9: yok yani çaresi yapacak.

Yani her halukarda o mutfağa gireceksin yarın bakalım ilk önce hangimiz ekleyecek neyse ki pişti olamayacağımızı biliyorum ben kebab yapmiciğimm :21:

ay hediye diye diye yedin artık hediye yokmuş kalkmış tükenmişş ahaaa caydırma politikası yapayımm barii :27:

Günaydın efserimm söle bakem rüyana hangi mamalar girdi. Su böreği nerede karnım aç daha kahvaltı yapmadımm :9:

Anamm çok güzel görünüyorlar hepsini yiyebilirim çünkü daha kahvaltı yapmadımm :56:

Günaydın canım:16:
Kaçışı yok yapacak bir şeyler değil mi:9::9:
Evet hediye kalktı ..:27:
Afiyet olsun canım:56:Ben de yapmadım birlikte yiyelim:9:

Günaydın canım:16:
Kaçışı yok yapacak bir şeyler değil mi:9::9:
Evet hediye kalktı ..:27:
Afiyet olsun canım:56:Ben de yapmadım birlikte yiyelim:9:

Kesinlikle öyle sözle övmek olmaz öyle herkes över şunu yaparım da bunu yaparım diyee yapsın görelim hodri meydan dermişimmm :9:

O zaman afiyet olsun bise. Su böreği de olaydı eyiydi ama efserim ilham perilerinin tembelliği tutmuş :19::27:

Günaydın herkese:3:
Hediye yoksa kesinse hiiiç uğraştırmayın beni:24::24::24:

Baktım az önce aksi gibi tüm malzemeler var evde:53:
Ama ne üzücüdür ki yağmur yağıyor:ssz::ssz::ssz:

Günaydın herkese:3:
Hediye yoksa kesinse hiiiç uğraştırmayın beni:24::24::24:

Baktım az önce aksi gibi tüm malzemeler var evde:53:
Ama ne üzücüdür ki yağmur yağıyor:ssz::ssz::ssz:

yok yok hediyeee katılma senn katılmaaa :9: hadi malzemeler varsa yap ya şunu aa merakta bırakma bizi. Tamam vericez hediyee :34:

yok yok hediyeee katılma senn katılmaaa :9: hadi malzemeler varsa yap ya şunu aa merakta bırakma bizi. Tamam vericez hediyee :34:

Artık sadece yarışma hediyesi yetmez
Siz yarışmacılardan da ''en iyi rakip'' hediyesi isterim:19:

Artık sadece yarışma hediyesi yetmez
Siz yarışmacılardan da ''en iyi rakip'' hediyesi isterim:19:

Bak seenn.. Hele sen bir kazanda bakarız canımmm :34: sen o tarifi ekleme ama bak sana neler ediyoruz bunu da düşün. :27:

Tamam biz aramizda toplasir güzel bir hediye veririz valla :)
Katil sen Usha :)
Madem evde malzemeler de var, kurtulamazsin!! :)

Aaaa madem sen istiyorsun hemen çıkarıyorum eti dolaptan:51:
Yağmur diner dinmez başlarım yapmaya :60: :60: :60:

Bak seenn.. Hele sen bir kazanda bakarız canımmm :34: sen o tarifi ekleme ama bak sana neler ediyoruz bunu da düşün. :27:

Hayır o hediyeler kazanmasam da olacak:20:

Hiç birşey yapamazsınız, müdürüme söylerim UI yap beni derim kaçarım buralardan:19:

Editörlerimiz uyanır uyanmaz mutfağa girdiler sanırsam:9::9:
Buraları bir ziyaret etseler de yarışma acemisi bana biraz yardımcı olsalar:ssz::ssz::ssz:

Hiç birşey yapamazsınız, müdürüme söylerim UI yap beni derim kaçarım buralardan:19:

Buraları bir ziyaret etseler de yarışma acemisi bana biraz yardımcı olsalar:ssz::ssz::ssz:

Bak sen bak yarışmayı kazanamasam da hediyeyi garantileyim diyorsun yani en iyi rakip filan diye ama yarışmayı kazanamazsan en iyi rakip olmuş olmuyorsun ki zaten kuzumm. Kazanacaksın ki iyi bir rakip olduğunu görücez. :9: Kaçmak yok valla yakalarız seni. O kebabı görmek istiyoruz. Sen öbür yarışmlaara bak resimleri nasıl eklemişler nasıl açıklamışlar ona göre yap canımm.. :34:

Bak sen bak yarışmayı kazanamasam da hediyeyi garantileyim diyorsun yani en iyi rakip filan diye ama yarışmayı kazanamazsan en iyi rakip olmuş olmuyorsun ki zaten kuzumm. Kazanacaksın ki iyi bir rakip olduğunu görücez. :9: Kaçmak yok valla yakalarız seni. O kebabı görmek istiyoruz. Sen öbür yarışmlaara bak resimleri nasıl eklemişler nasıl açıklamışlar ona göre yap canımm.. :34:

Ben en iyi rakip olduğumdan eminim :21:ama iyiler sandıkta kazanıyor olsaydı ben şuanda evde yemek yapıyor olmazdım buna emin ol :52::52::52::52:

Yok en iyisi ben gideyim de siyaset topiğinde şey edeyim :60::60::60::60::60::60:

Onlar prablım değil:34: soracaklarım daha farklı şeyler
Mesela ben şimdi yemeği yaptım konuyu açtım diyelim
Sonra girememe ihtimalim var foruma gibi gibi şeyler:ssz::ssz:

evet evet yolla bana ama onlar senin ilham perilerin bana ilham vermez ki şimdi onlar herkesin ilham perisi kendine :1:

Ben tutayım sen yorulma canımm :9:

karnıyarık motifli haaa bence kendisini yap daha kısa sürer. :52:

Heheh ben de aynen öyle dedimm ama elinde örgü karnıyarık geliyor zaar :27:

Bahaneye geell 25 inden sonra uğursuzluk getiriyormuş iyi aybaşına kadar iyi yırtıyorsundur sen bu bahaneyle ben anlamam o kadar dedim o tarif eklenecek :36:

Evet inanmayız o kadar övsün dursun bizi meraka gark etsin sonra da vay efendim pazara kadar olmazsa olmaz yok 25 inden sonra uğursuzluk kemal sunal filmi gibi :9: yok yani çaresi yapacak.

Yani her halukarda o mutfağa gireceksin yarın bakalım ilk önce hangimiz ekleyecek neyse ki pişti olamayacağımızı biliyorum ben kebab yapmiciğimm :21:

ay hediye diye diye yedin artık hediye yokmuş kalkmış tükenmişş ahaaa caydırma politikası yapayımm barii :27:

Günaydın efserimm söle bakem rüyana hangi mamalar girdi. Su böreği nerede karnım aç daha kahvaltı yapmadımm :9:

Anamm çok güzel görünüyorlar hepsini yiyebilirim çünkü daha kahvaltı yapmadımm :56:
Yok yok benimkiler çok hamarat canım seni beni dinlemezde arada uyuya kalıyolar işte:51:

senin ilam perilerin bu gece yorgun düşüp uykuya dalmış sanırsam efserim unutmuşsun su böreğini oysa ne hayallerle gelmiştim topiğe şöyle kat kat, yumuşacık, üzeri altın sarısı, bol tereyağlı bir su böreği hayali kurmak ne demek bilir misin. :19::9:
Yazık bu ara fazla calıştılar ondandır:9:

İşte geldim burdayım sor canım :52:

Son düzenleme:
Ben en iyi rakip olduğumdan eminim :21:ama iyiler sandıkta kazanıyor olsaydı ben şuanda evde yemek yapıyor olmazdım buna emin ol :52::52::52::52:

Yok en iyisi ben gideyim de siyaset topiğinde şey edeyim :60::60::60::60::60::60:

Onlar prablım değil:34: soracaklarım daha farklı şeyler
Mesela ben şimdi yemeği yaptım konuyu açtım diyelim
Sonra girememe ihtimalim var foruma gibi gibi şeyler:ssz::ssz:

Şimdi öncelikle yemeği yapıyorsun konunun onayı gelirse konun açılıyor yani kurallara uygunsa. Sonra sen girmesen de olur insanlar bakarlar tarifine oylama zamanı da oylarını verirler senlik bir şey yok ama yine de foruma girebilsen yorumları görsen, o yorumlara cevap yazsan oylamayı takip etsen güzel olur heyecanı zaten burada yarışmanın. :34: Yoksa illa forumda olmam gerek diye bir kural yok.

İşte geldim burdayım sor canım :52:

İş konuları ile alakalı kısa süre içinde gelişmeler beklemekteyim. Çalışmaya başlarsam da akşam eve gelince yemek çocuk vs vs derken foruma girebilir miyim bilmiyorum. Kesinliği yok tabi bu durumun ama ihtimali büyük. Hani eline sağlık diyen insanlara bir teşekkür bile etme ihtimalim olmayabilir. Böyle bir durum olursa nasıl çözeriz. Benim yerime bir başkası ilgilenebilir mi acaba konu ile.

İş konuları ile alakalı kısa süre içinde gelişmeler beklemekteyim. Çalışmaya başlarsam da akşam eve gelince yemek çocuk vs vs derken foruma girebilir miyim bilmiyorum. Kesinliği yok tabi bu durumun ama ihtimali büyük. Hani eline sağlık diyen insanlara bir teşekkür bile etme ihtimalim olmayabilir. Böyle bir durum olursa nasıl çözeriz. Benim yerime bir başkası ilgilenebilir mi acaba konu ile.

Yanii ilgileniriz tabii de senin görüp o yorumlara teşekkür etmen daha iyi olur yemeğinle ilgili bir şey sorduklarında sen daha iyi cevap verebilirsin biz bilemeyiz. Sen en iyisi gelebildiğinde toptan yorum yaparsın ama biz söyleriz yani çalıştığı için giremiyorum o yüzden yorumlarınızı okuyamıyor diye. :34:

Sen bizim burda oturudugumuzu zannetin birtanem :29:
Öyle bir şartımız yok canım sadece sana ayıt bölümde sana sorulan cevap varsa ve tepriklere kısa öz cevap veriyosun bu kadar. Takibini akşam rahatlıkla yapabilirsin:16:Oylama zamanı zaten oylamaya bakacaksın oda işin en heycanlı yeri :54:
Kolay gelsin :16:

Son düzenleme:

Haha bana cuzi bir ödeme yaparsan Ushacigim, seve seve sana gelen yorumlara senin adina cevap yazar, herkese tesekkürlerini
iletir, insanlarin iyi dileklerini sana iletirim. :) Yani asistanin olurum diyorum bak. :) Bana da bir is kapisi acilmis olur. :52:
Ülkeler arasi iliskileri ögrensem de insan iliskileri konusunda da basarili oldugumu düsünüyorum. CV`mi atabilirim hala kararsizsan. :) :52::52::52::52::52:

Saka bir yana, foruma giremezsen, olur ama insanlar güzel yorumlarina tesekkür bekler. Bir de insanlarin yorumlarini okumak cok eglenceli. Ya da yemegi ekleyip, altina not düsüp, giremez ve yanit veremezsem, simdiden özür diliyorum tarzi bir aciklama yapabilirsin.

Sen bizim burda oturudugumuzu zannetin birtanem :29:
Öyle bir şartımız yok canım sadece sana ayıt bölümde sana sorulan cevap varsa ve tepriklere kısa öz cevap veriyosun bu kadar. Takibini akşam rahatlıkla yapabilirsin:16:Oylama zamanı zaten oylamaya bakacaksın oda işin en heycanlı yeri :54:
Kolay gelsin :16:

Ya işte yapamayacakmışım gibi geliyor...
2 yıldır evdeydim...
Şimdi hem mikemmel iş kadını, hem mikemmel anne hemde mikemmel eş olmam lazım:21:
Bu kadar şeyi mikemmel yaparken foruma yetişecek kadar mikemmel olamayabilirim:26:

Haha bana cuzi bir ödeme yaparsan Ushacigim, seve seve sana gelen yorumlara senin adina cevap yazar, herkese tesekkürlerini
iletir, insanlarin iyi dileklerini sana iletirim. :) Yani asistanin olurum diyorum bak. :) Bana da bir is kapisi acilmis olur. :52:
Ülkeler arasi iliskileri ögrensem de insan iliskileri konusunda da basarili oldugumu düsünüyorum. CV`mi atabilirim hala kararsizsan. :) :52::52::52::52::52:

Saka bir yana, foruma giremezsen, olur ama insanlar güzel yorumlarina tesekkür bekler. Bir de insanlarin yorumlarini okumak cok eglenceli. Ya da yemegi ekleyip, altina not düsüp, giremez ve yanit veremezsem, simdiden özür diliyorum tarzi bir aciklama yapabilirsin.

Bak bu çok mantıklı ücretini de bana alacağın hediyeye sayarız oohh misss:21::21:

Not mantıklı:ssz::ssz: büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden de öperim hatta :27:

Ben bu kadar konuştum yarın yemeğimi yapabilecek miyim acaba yaa. Salı günü bir operasyon geçirdim ve ağrılarım var henüz aslında geçmişti ama bugün yine var umarım yarın iyi olurum ve istediğim tarifi yapabilirim. Süre var daha neyse ki :5::18:

Back