evet evet yolla bana ama onlar senin ilham perilerin bana ilham vermez ki şimdi onlar herkesin ilham perisi kendine
Ben tutayım sen yorulma canımm
karnıyarık motifli haaa bence kendisini yap daha kısa sürer.
Heheh ben de aynen öyle dedimm ama elinde örgü karnıyarık geliyor zaar
Bahaneye geell 25 inden sonra uğursuzluk getiriyormuş iyi aybaşına kadar iyi yırtıyorsundur sen bu bahaneyle ben anlamam o kadar dedim o tarif eklenecek
Evet inanmayız o kadar övsün dursun bizi meraka gark etsin sonra da vay efendim pazara kadar olmazsa olmaz yok 25 inden sonra uğursuzluk kemal sunal filmi gibiyok yani çaresi yapacak.
Yani her halukarda o mutfağa gireceksin yarın bakalım ilk önce hangimiz ekleyecek neyse ki pişti olamayacağımızı biliyorum ben kebab yapmiciğimm
ay hediye diye diye yedin artık hediye yokmuş kalkmış tükenmişş ahaaa caydırma politikası yapayımm barii
Günaydın efserimm söle bakem rüyana hangi mamalar girdi. Su böreği nerede karnım aç daha kahvaltı yapmadımm
Anamm çok güzel görünüyorlar hepsini yiyebilirim çünkü daha kahvaltı yapmadımm
Günaydın canım
Kaçışı yok yapacak bir şeyler değil mi
Evet hediye kalktı ..
Afiyet olsun canımBen de yapmadım birlikte yiyelim
Günaydın herkese
Hediye yoksa kesinse hiiiç uğraştırmayın beni
Baktım az önce aksi gibi tüm malzemeler var evde
Ama ne üzücüdür ki yağmur yağıyor
yok yok hediyeee katılma senn katılmaaahadi malzemeler varsa yap ya şunu aa merakta bırakma bizi. Tamam vericez hediyee
Artık sadece yarışma hediyesi yetmez
Siz yarışmacılardan da ''en iyi rakip'' hediyesi isterim
Artık sadece yarışma hediyesi yetmez
Siz yarışmacılardan da ''en iyi rakip'' hediyesi isterim
Tamam biz aramizda toplasir güzel bir hediye veririz valla :)
Katil sen Usha :)
Madem evde malzemeler de var, kurtulamazsin!! :)
Bak seenn.. Hele sen bir kazanda bakarız canımmmsen o tarifi ekleme ama bak sana neler ediyoruz bunu da düşün.
Aaaa madem sen istiyorsun hemen çıkarıyorum eti dolaptan
Yağmur diner dinmez başlarım yapmaya
Hayır o hediyeler kazanmasam da olacak
Hiç birşey yapamazsınız, müdürüme söylerim UI yap beni derim kaçarım buralardan
Editörlerimiz uyanır uyanmaz mutfağa girdiler sanırsam
Buraları bir ziyaret etseler de yarışma acemisi bana biraz yardımcı olsalar
Bak sen bak yarışmayı kazanamasam da hediyeyi garantileyim diyorsun yani en iyi rakip filan diye ama yarışmayı kazanamazsan en iyi rakip olmuş olmuyorsun ki zaten kuzumm. Kazanacaksın ki iyi bir rakip olduğunu görücez.Kaçmak yok valla yakalarız seni. O kebabı görmek istiyoruz. Sen öbür yarışmlaara bak resimleri nasıl eklemişler nasıl açıklamışlar ona göre yap canımm..
hediye kalktı mıı
Yok yok benimkiler çok hamarat canım seni beni dinlemezde arada uyuya kalıyolar işteevet evet yolla bana ama onlar senin ilham perilerin bana ilham vermez ki şimdi onlar herkesin ilham perisi kendine
Ben tutayım sen yorulma canımm
karnıyarık motifli haaa bence kendisini yap daha kısa sürer.
Heheh ben de aynen öyle dedimm ama elinde örgü karnıyarık geliyor zaar
Bahaneye geell 25 inden sonra uğursuzluk getiriyormuş iyi aybaşına kadar iyi yırtıyorsundur sen bu bahaneyle ben anlamam o kadar dedim o tarif eklenecek
Evet inanmayız o kadar övsün dursun bizi meraka gark etsin sonra da vay efendim pazara kadar olmazsa olmaz yok 25 inden sonra uğursuzluk kemal sunal filmi gibiyok yani çaresi yapacak.
Yani her halukarda o mutfağa gireceksin yarın bakalım ilk önce hangimiz ekleyecek neyse ki pişti olamayacağımızı biliyorum ben kebab yapmiciğimm
ay hediye diye diye yedin artık hediye yokmuş kalkmış tükenmişş ahaaa caydırma politikası yapayımm barii
Günaydın efserimm söle bakem rüyana hangi mamalar girdi. Su böreği nerede karnım aç daha kahvaltı yapmadımm
Anamm çok güzel görünüyorlar hepsini yiyebilirim çünkü daha kahvaltı yapmadımm
Yazık bu ara fazla calıştılar ondandırsenin ilam perilerin bu gece yorgun düşüp uykuya dalmış sanırsam efserim unutmuşsun su böreğini oysa ne hayallerle gelmiştim topiğe şöyle kat kat, yumuşacık, üzeri altın sarısı, bol tereyağlı bir su böreği hayali kurmak ne demek bilir misin.
İşte geldim burdayım sor canımAaaa madem sen istiyorsun hemen çıkarıyorum eti dolaptan
Yağmur diner dinmez başlarım yapmaya
Hayır o hediyeler kazanmasam da olacak
Hiç birşey yapamazsınız, müdürüme söylerim UI yap beni derim kaçarım buralardan
Editörlerimiz uyanır uyanmaz mutfağa girdiler sanırsam
Buraları bir ziyaret etseler de yarışma acemisi bana biraz yardımcı olsalar
Ben en iyi rakip olduğumdan eminimama iyiler sandıkta kazanıyor olsaydı ben şuanda evde yemek yapıyor olmazdım buna emin ol
Yok en iyisi ben gideyim de siyaset topiğinde şey edeyim
Onlar prablım değilsoracaklarım daha farklı şeyler
Mesela ben şimdi yemeği yaptım konuyu açtım diyelim
Sonra girememe ihtimalim var foruma gibi gibi şeyler
İşte geldim burdayım sor canım
İş konuları ile alakalı kısa süre içinde gelişmeler beklemekteyim. Çalışmaya başlarsam da akşam eve gelince yemek çocuk vs vs derken foruma girebilir miyim bilmiyorum. Kesinliği yok tabi bu durumun ama ihtimali büyük. Hani eline sağlık diyen insanlara bir teşekkür bile etme ihtimalim olmayabilir. Böyle bir durum olursa nasıl çözeriz. Benim yerime bir başkası ilgilenebilir mi acaba konu ile.
İş konuları ile alakalı kısa süre içinde gelişmeler beklemekteyim. Çalışmaya başlarsam da akşam eve gelince yemek çocuk vs vs derken foruma girebilir miyim bilmiyorum. Kesinliği yok tabi bu durumun ama ihtimali büyük. Hani eline sağlık diyen insanlara bir teşekkür bile etme ihtimalim olmayabilir. Böyle bir durum olursa nasıl çözeriz. Benim yerime bir başkası ilgilenebilir mi acaba konu ile.
Sen bizim burda oturudugumuzu zannetin birtanem
Öyle bir şartımız yok canım sadece sana ayıt bölümde sana sorulan cevap varsa ve tepriklere kısa öz cevap veriyosun bu kadar. Takibini akşam rahatlıkla yapabilirsinOylama zamanı zaten oylamaya bakacaksın oda işin en heycanlı yeri
Kolay gelsin
Haha bana cuzi bir ödeme yaparsan Ushacigim, seve seve sana gelen yorumlara senin adina cevap yazar, herkese tesekkürlerini
iletir, insanlarin iyi dileklerini sana iletirim. :) Yani asistanin olurum diyorum bak. :) Bana da bir is kapisi acilmis olur.
Ülkeler arasi iliskileri ögrensem de insan iliskileri konusunda da basarili oldugumu düsünüyorum. CV`mi atabilirim hala kararsizsan. :)
Saka bir yana, foruma giremezsen, olur ama insanlar güzel yorumlarina tesekkür bekler. Bir de insanlarin yorumlarini okumak cok eglenceli. Ya da yemegi ekleyip, altina not düsüp, giremez ve yanit veremezsem, simdiden özür diliyorum tarzi bir aciklama yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?