Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aus sende katılacağım demiştinBekleyelim mi tarifini
Canım bence olmuştur hem yapım aşamaları filan da önemli oradan da nasıl bir tarfi olduğu anlaşılıyor insanlar tarafından zaten zahmeti filan yani tek başına sunum birşey değiştirmez. Ben kötü göründüğünü sanmıyorum yani tekrar zahmet etme bence.
Valla sorma canım huyudur kaynananın zaten kardeşi gelmiş beni görmek istiyormuş ne diyim ben şimdi. Geçen haftada kayınpederle yemeğe çağırdım gelemedi hastalanmış inan bir gün evişlerini yaptım yemekleri hazırladım bittim bir telefon gelemiyoruz diye pazar günü de yazlık kışlıkları ayırdım hiçbişey anlamadım bu seferde böyle işte umarım bu sefer gelebilir. Alacaksın baştan yani sne bilirsin bende haftaiçi yapmaya çalışıcam bir şekilde akşam gelip.
Canım ellerine sağlık hayırlısı olsunEğer içine sinmiyorsa vaktin ve imkanın varsa yeniden yap
Tamam canım sen bilirsinAdracım beni gazelle başbaşa bırakma diyor , yamacıma gel diyor ama
Biraz daha düşüneyim , yapmak için yapmayı sevmiyorum , şöyle güzel bir fikir geliverirse aklıma neden olmasın
Aslında oldu da foto da niye öyle göründü anlamadım
Ama bu yemekle katılırsam bütün iddialı söylemlerim yalan olur
Ben planlarımın bozulmasından nefret ederim... Kimin bozduğunun önemi yoktur genel anlamda... Ama kv bozduysa daha mı gıcık oluyorum bilemedim :26:
Evet içime sinmiyor canım...
İmkan var yaparım da buna da çok emek verdim
Bugün kararsızım bir arkadaşıma sorma joker hakkımı kullanacağım sanırım
Aslında oldu da foto da niye öyle göründü anlamadım
Ama bu yemekle katılırsam bütün iddialı söylemlerim yalan olur
Ben planlarımın bozulmasından nefret ederim... Kimin bozduğunun önemi yoktur genel anlamda... Ama kv bozduysa daha mı gıcık oluyorum bilemedim :26:
Evet içime sinmiyor canım...
İmkan var yaparım da buna da çok emek verdim
Bugün kararsızım bir arkadaşıma sorma joker hakkımı kullanacağım sanırım
Haydi hanımlar,birbirinde lezzetli yöre yemeklerinizi bekliyoruzKatılım başlama tarihi : 13 Kasım 2013
En son başvuru tarihi : 01 Aralık 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 02 Aralık 2013
Oylama bitiş tarihi : 09 Aralık 2013 / 12:00 Pazartesi
Katılım başlama tarihi : 13 Kasım 2013
En son başvuru tarihi : 01 Aralık 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 02 Aralık 2013
Oylama bitiş tarihi : 09 Aralık 2013 / 12:00 Pazartesi
Hanımlar yarışma bitiyor yok mu katılmak isteyen
Ben bugün yarın göndereceğim konuyu
Kendi rahatsızlığım kızımın aşısı derken tekrar başka bir şey yapamayacağım sanırım
Dejavu da yetiştirir herhalde:26:
5. olmazsa diye Efser ile sen birer menü hazırlamışsınızdır tabi
Ben bugün yarın göndereceğim konuyu
Kendi rahatsızlığım kızımın aşısı derken tekrar başka bir şey yapamayacağım sanırım
Dejavu da yetiştirir herhalde:26:
5. olmazsa diye Efser ile sen birer menü hazırlamışsınızdır tabi
Ben haftasonuna doğru yapıcam ama haftasonuna kalmayacak onu biliyorum. Haftasonuna kalırsa zaten yapmam. Ama inşallah kalmayacak işten gelip yapıcam bir akşam. Çarş., perş. ikisinden bir akşam yapabilirim sanırım tabii yapabilirsem elime yüzüme bulaştırmazsam :26:
Yapacağın yemeği çok merak ediyorum yok mu ip ucu
var.. Yöresel bir yemek