• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Rüyası bile güzel canım:29:inşallah bir gün nasip olur:16:

Yok bir gariplik var sizde:53:
Normal kadınlar bir araya gelip sohbet ederler
Bilemedin alış verişe giderler
Sizin buluşma planınız bile yemek olmuş:1::1:
Rüyamda sana maklubeyle suböreği yapacağım :51::60:

Sen yaparmısın bilmiyorum da ben rüyamda maklube yiyeceğim o kesin:56:
Su böreği için zahmet vermeyeyim yarın sabah ben yapıcam onu :21::21:

Yok bir gariplik var sizde:53:
Normal kadınlar bir araya gelip sohbet ederler
Bilemedin alış verişe giderler
Sizin buluşma planınız bile yemek olmuş:1::1:

Sen yaparmısın bilmiyorum da ben rüyamda maklube yiyeceğim o kesin:56:
Su böreği için zahmet vermeyeyim yarın sabah ben yapıcam onu :21::21:

Ama sahiden Efser ile birlikte bir tarif yapsak olmaz mı:9:İmkanımızda olabilir.Çünkü hemşeriyiz:21:Özeldende görüşüyoruz:9::27:
Sabah su böreğini bekliyorum:56::27:

Tamam özelden adresi veriyorum:51:
Sen bilirsin bu heyecanı yaşayamazsın:5:Sonra yıllar sonra keşke katılsaydım dersin:14:

Umarım yıllar sonra tek keşkem bu olur :9::9::9:

Kebabın fotolarını çekicem sizin için daha ne istiyosun:27:

Günaydın:56::56:

$1461232_610645138997850_799372733_n.jpg $1425793_610644915664539_404402971_n.jpg

:28:Buldum :28:ilham perilerini sana yollayım :29:

Tutun beni :4::60:

Doğru son 1 aydır öyleyim :30::60:

evet evet yolla bana ama onlar senin ilham perilerin bana ilham vermez ki şimdi onlar herkesin ilham perisi kendine :1:

İlham perilerimi tut yapmıyayım :60:

Ben tutayım sen yorulma canımm :9:

Tamam ya bende karnıyarık motifli bebek yeleği örerim kızıma:19:

karnıyarık motifli haaa bence kendisini yap daha kısa sürer. :52:

Sen onunla uğraşacağına bize karnıyarık yapsan:26:Daha çabuk olur :60:

Heheh ben de aynen öyle dedimm ama elinde örgü karnıyarık geliyor zaar :27:

3 günden fazla sürerse açabilirsin :ssz::ssz:
Pazar son gün, ayın 25 inden sonra yemek yapmak uğursuzluk getiriyor bana :30::30:
Kendimize bile dışarıdan söylüyoruz :60::60::60::60::60::60:

Bahaneye geell 25 inden sonra uğursuzluk getiriyormuş iyi aybaşına kadar iyi yırtıyorsundur sen bu bahaneyle ben anlamam o kadar dedim o tarif eklenecek :36:

:53:Yok yok sen yemek falan yapmayacaksın:9:Yoksa yöresel yemek bilmiyor musun:33:Yapmazsan inanmayız:51::60:

Evet inanmayız o kadar övsün dursun bizi meraka gark etsin sonra da vay efendim pazara kadar olmazsa olmaz yok 25 inden sonra uğursuzluk kemal sunal filmi gibi :9: yok yani çaresi yapacak.

Yok o yüzden demedim yanlış anladın sanırım:26:
Ben harika yemek yaparım o bağlamda söylemiştim :60::60::60::60::60::60:

İşin şakası bir yana yarın için bir takım haber beklentilerim var
Gelişmelere göre ya mutluluktan ya da sıkıntıdan mutfağa vurucam zaten kendimi:1::1::1:
Kafamdaki yemekte belli:ssz::ssz:

Bknz: Profilimden yaşadığım şehir, il il Türk mutfaklarından tarifler, e zaten kebap dedim (ama sır)

Yani her halukarda o mutfağa gireceksin yarın bakalım ilk önce hangimiz ekleyecek neyse ki pişti olamayacağımızı biliyorum ben kebab yapmiciğimm :21:

Hediye de verirseniz olabilir:ssz::ssz:
Çok çıkarcıyımdır, hediye yoksa su bilem vermem:23::23:

ay hediye diye diye yedin artık hediye yokmuş kalkmış tükenmişş ahaaa caydırma politikası yapayımm barii :27:

Günaydın efserimm söle bakem rüyana hangi mamalar girdi. Su böreği nerede karnım aç daha kahvaltı yapmadımm :9:

Anamm çok güzel görünüyorlar hepsini yiyebilirim çünkü daha kahvaltı yapmadımm :56:

Günaydın :54:
Ben su böreğini unutum :30:
Sen gözlemelerle gelmişsin bu gün bunlarla idare edelim yarın su böreğini yaparım:9:

senin ilam perilerin bu gece yorgun düşüp uykuya dalmış sanırsam efserim unutmuşsun su böreğini oysa ne hayallerle gelmiştim topiğe şöyle kat kat, yumuşacık, üzeri altın sarısı, bol tereyağlı bir su böreği hayali kurmak ne demek bilir misin. :19::9:

Back