Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .

Tam tamına bir kez haa çok güzelmiş hadi sen bari bir kez yapmışsın ben hiç yapmadım yapmayı düşündüğüm şeyi yaa yapmadan zirvede bitirdim benn ay bu yarışma çok gırgır geçecek hissediyorum daha önce nerdeydin sen yahuu

Hadi kalk çabuk yap tarifini gel bekliyoruz..

He öyle kolaydı zaten
3 saat uğraşamam şimdi akşam oldu

Siyaset topikinde

Hayırlısı olsun canım
Benimde aklımda birkaç tarif var

Benim yapmam muhtemel olan mı diyorsun. Hadi içlerinden birini tahmin et bana yaz ama ben sana yazmıcam bakalım o mu çıkacak özelden yaz ama

He öyle kolaydı zaten

Siyaset topikinde

Karşılaştık mı biz seninle tartışmışlığımız var mı acaba orada hatırlayamadım hiç olsaydı hatırlardım sanırım bak şimdi siyasi görüşlerini de merak ettim ama yeri burası değil seni siyaset topiklerine davet ediyorum

He öyle kolaydı zaten

Siyaset topikinde
Tamam ne zaman eklersen bekliyoruz
Benim yapmam muhtemel olan mı diyorsun. Hadi içlerinden birini tahmin et bana yaz ama ben sana yazmıcam bakalım o mu çıkacak özelden yaz ama

Canım sahiden bir fikrim yok sürpriz olsun o zaman

Tartışmam ki ben tarzım değil

Aman bulaşmamak için zor tutuyorum zaten kendimi bir süre uzak durmam lazım yoksa tertemiz sicilim lekelenecek hissediyorum

Aman bulaşmamak için zor tutuyorum zaten kendimi bir süre uzak durmam lazım yoksa tertemiz sicilim lekelenecek hissediyorum

Benimki çoktan lekelendi canım valla yakında şutlayacaklar siteden o olacak.

Gel buraya meşğul olursun gitmezsin siyasete

adana kebapla katılımm nasıl olurr aceppp

kendimi zor tutuyorumm sanırımm

Yok biz anlamayız katılacağım dedin, iddialıyım dedin ;katılacaksın yakanı bırakmayız

Yok ben katılacağım demedim
İddialıyım dedim
Katılırsam hiç şansınız yok dedim
Birde hediyeye çok ihtiyacım var dedim
Birinci olan arkadaş hediyesini göndermek isterse seve seve kabul ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…