CanımYanlış anlama lütfen sen bu yarışmanın vazgeçilmezlerindensin ama bu kategori gün olduğu için tek tarif olmaz diye düşünüyorum Seni kırmak hiç istemiyorum beni yanlış anlama lütfen
Yok canım ya niye yanlış anlayayım.İşte diğer kategorilerde de böyle baştan konuşulsa ve netleşseydi herşey madur olmazdık hepimiz.Baştan belirlenmesi güzel.
Gazel kırmızılar çok yakışmış çok garip bu renk bir çok nickte var ama sende bi ayrı güzel durmuş
Katılımlarının devamını diliyorum ve bekliyorum
Gazel kırmızılar çok yakışmış çok garip bu renk bir çok nickte var ama sende bi ayrı güzel durmuş
eveeetttt süprüz belli olmadımı daha kk bana sabretmeyi öğretti heyyy gidi egunal zamanla değişiyorsun
Bencede çok yakıştı
bende anlamadım sebebini ama cidden farklı geldi gözüme yoksa süprayz bumuydu kırmızının tonumu farklıki bize değişik geldi
Süpriz , verilen linkten yarışmacının belli bir bütçede hediyesini seçmesi mi acaba ?
Yeni yarışma hakkındaki fikirleriniz hanımlar masa düzeni olsun mu nasıl olur
Ben de çok sabırlı biri değilimdir hatta aceleci ama burda herşeyi öğreniyoruz
Belki oda olabilir
Masa düzeninde iki tarif çok fakir durur bence.Çoklu tarif olursa da katılım az olur kanaatindeyim.Şurada bir tarife katılım az oldu masa düzeni denilirse herkes kaçacak delik arar.
Bencede çok yakıştı
eveeetttt süprüz belli olmadımı daha kk bana sabretmeyi öğretti heyyy gidi egunal zamanla değişiyorsun
Yeni yarışma hakkındaki fikirleriniz hanımlar masa düzeni olsun mu nasıl olur
Bence de bu kategoride mantıken ;
- 1 tatlı
- 1 tuzlu
- ve masa düzeni (isteyen opsiyonel olarak yollayabilir)
olması çok daha sağlıklı olacaktır.
Evet aynı fikirdeyim kk bana çok şey kattıçok şey gördüm öğrendim cidden bir sürüde özel hayatımda görüştüğüm arkadaşlarım oldu kendi adıma kk benim için çok önemli bi de süprizi öğreneydik iyiydi
Şimdi Gazel seçimde yapamazKesin öyle bence , gazeli alışveriş sitesine neden üye yapsın ki kazen
Evet oda doğru
ortadan ikiye çatlayacam şimdi
belli olmadı
canım ben fikrimi yazayım...
şimdi masa düzeni güzel olur ama, illa ki bi davet yada misafirlik şartı gerekiyor sanki masa düzeni olursa...
misafiri gelmeyecekse o anda masa hazırlamak zorunda kalacak gibi katılan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?