• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
En geç yarın öğreniriz:29:

tamam yarın oldu ben geldim öğrenmeye:1::1::1:
saat 00.30 civarı yarın oldu öğrenmek istiyorum yataktan bağlanıyorum şu an sırf merakımdan tekrar girdim yoksa fosur fosur uyuyor olcaktım:1::1::1:

Son düzenleme:
Günaydın:16::16::16::16::16::16:

t%C3%BCrk-kahvesi.jpg

Günaydınlar:16::16::16:
$image.jpg
Anket kapanmış birinçimiz belli oludu Gazel teprikler:71::71::71::65::65::64::64:
Katılan tüm arkadaşlara ellerine ve yüreklerine sağlık :16:
Bu katoğorüden gerçekten çok keyif aldım:16: kk yeni bir ahçı kazandırdık Usha :52::29:
Tarısı yeni katogorinin başına :52:

Son düzenleme:
Gazel birinciliğini tebrik ederim canım.:65::71::119:Hak ettin kazandım.:16:Seninle ve diğer arkadaşlarla yarışmak çok keyifliydi.Katılan herkesin eline koluna sağlık.:16:

afakan,aycaaaaaaa,blackk_swan,blueworld,dirim,EbediMutluluk,efeeylul,eLmayRa_,emelllemelll,E_M_A,Heyaksi,icimdeki_sen,ikramayalazkizi34,melek181,Mercani,muki,nehirnil111,nicksiz,nurlum,office,pamuk_helva,paris68,PersephoneH,Reputable,samyeli34,seam, SehKer,selxxx,sey_ren,Surrender,TaeYang,talopames,therewasanAngel,tugba00,vuslat79

Bana oylarıyla destek olan herkese de çok teşekkür ederim.:16:Oylarınız beni çok mutlu etti sağolun.:119:

sabah oldu geldim ama hala bişi yookkkkkkk daha ne kadar bekliceeezzzzz :84::84::84:

Gazel birinciliğini tebrik ederim canım.:65::71::119:Hak ettin kazandım.:16:Seninle ve diğer arkadaşlarla yarışmak çok keyifliydi.Katılan herkesin eline koluna sağlık.:16:

çok teşekkür ederim canım :16:
asıl ben seni tebrik ederim canım, çok güzel bir tarifti....ellerine sağlık...bende çok keyif aldım sizlerle olmaktan...:34::34:
katılan herkesi tebrik ederim, herkesin ellerine emeğine yüreğine sağlık :16:
daha nice yarışmalarda yarışalım inşallah...

sabah oldu geldim ama hala bişi yookkkkkkk daha ne kadar bekliceeezzzzz :84::84::84:

aynen bende sık sık girip bakıyorum, ama yok :5:
eşim bile dalga geçiyor benle :60:

Ya olmadı ama çok güzel kutlama hazırlamıştım , neden çıkmadı giflerim :14:

Gazelcim tebrikler arkadaşım , havai fişekler patlatıp , dansöz bile oynattım ama mesajı düzenlemek zorunda kaldım , çıkmadılar .

Son düzenleme:
gazelim tebrikler canım :124::119:

Ya olmadı ama çok güzel kutlama hazırlamıştım , neden çıkmadı giflerim :14:

Gazelcim tebrikler arkadaşım , havai fişekler patlatıp , dansöz bile oynattım ama mesajı düzenlemek zorunda kaldım , çıkmadılar .

ah ahretim benim :16::16:
olsun dansöz oynuyor ya o yeter bana :ssz::ssz:
çok teşekkür ederim ahretim....herşey seninle güzel...:34::34:

gazelim tebrikler canım :124::119:

çok teşekkür ederim canım..oylarınız için hepinize minnettarım :16::16::16:

Back