Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Sende öncelikli olanlardan başla
Bende sevmiyorum ama sürekli kullandığım ilacım var arada ihmal etsemde mecburen kullanıyorum
Boyun ağrım var pcden galiba ama ihmal ediyorum

Öncelik tansiyon ve astımda ama sürekli kullanıyorum onlar için ilaç sıkılıyorum hergün hergün

İyiyim canım sağol sen nasılsın
Bir yandan evi topluyorum, bir yandan kk ya bakıyorum

Ben de iyiyim canım Kolay gelsin canım çocukların arkasını topluyorsun değil mi

Öyle canım, ama işte çocukların eksiği hiç bitmiyor ki o kadar para vermeyide bu yoklukta gözüm kesmiyor Öyle böyle zor da olsa çekiyorum ağrıyı. Acıların kadınıyım ben dayanıklıyım

İnsAllah yoktur bir şey.
Ben sayayım mı

Sağol canımEvet oyuncaklar,kıyafetler,bulaşıklar:111:

Sende öncelikli olanlardan başla
Bende sevmiyorum ama sürekli kullandığım ilacım var arada ihmal etsemde mecburen kullanıyorum
Boyun ağrım var pcden galiba ama ihmal ediyorum

Canım boyun fıtığı olabilir belki:26:

Öncelik tansiyon ve astımda ama sürekli kullanıyorum onlar için ilaç sıkılıyorum hergün hergün

Astım zor ya, benim oğlum da 3 yaşına kadar astım tedavisi gördü, erken teşhiş olduğu için şükür iyileşti

Sağol canımEvet oyuncaklar,kıyafetler,bulaşıklar:111:

Ben de küçük cadının bütün eve parçalayıp saçtığı kağıtları topluyorum akşama kadar

Evet şüphelerim var olabilir
Benim oğlumda çok parçalayıp saçıyor deli oluyorum:84:

Evet şüphelerim var olabilir
Benim oğlumda çok parçalayıp saçıyor deli oluyorum:84:

Benimde çok ağrıyordu 5-6 sene önce gitmiştim dr.a o zaman boyun fıtığı çıktı
İhmal etme canım sen de Bizim büyükler resim yapıp bırakıyor ortalıkta o da eline geçirdiğini parçalıyor, bir de çantalarından çıkarıp hallediyor

Evet öyle oldu
Gazel hangi kategoriyi seçecek acaba merak ediyorum

Ben de ben de çok merak ediyorum

Maşaallah büyüdü yaramazlık yapıyor
Bakalım yarın seçim yapar

Maşaallah büyüdü yaramazlık yapıyor
Bakalım yarın seçim yapar

Hem de ne yaramaz Uyanıkken sürekli peşindeyim, tv.ye gidiyor hep korkuyorum:18:Hiç rahat durmuyor bu kız, kime çekti bilmiyorumOylama yarın mı bitiyordu nevoş:26:

Hem de ne yaramaz Uyanıkken sürekli peşindeyim, tv.ye gidiyor hep korkuyorum:18:Hiç rahat durmuyor bu kız, kime çekti bilmiyorumOylama yarın mı bitiyordu nevoş:26:

Allah korusun canımKolay gelsin
Pazartesi 12de bitiyor canım
Ben çıkıyorum size hayırlı geceler

Ya nevoşum ne zamandır sorucam unutuyorum, pro kart almak için kapıda ödeme olmuyor mu :26:
Baktım site de pro kartla ilgili konulara ama göremedim kredi kartı yazıyor sadece:44:

Aaaa canım bunlar çok önemli mutlaka gitmelisin ve ilaçlarını kullanmalısın
Ama işte hergün 2 ilaç + mide koruyucu çok sıkıyor be nevoş

Öyle diyoruz da bizim sistemler iflas ederse çocukların hali ne olur diye de düşünmek lazım aslında

Bende 27 yaşında teşhis kondu...aslında meslek hastalığı da denebilir...birde kilo alınca daha da kötü hale geldi...ama hamilelikte sadece nefes açıcı ile idare ettim, merdiven çıkmadım vs...geçeri yok benim durumun ama şimdilik tempomu yükseltmeden yaşıyorum ve idare ediyorum

Evet öyle oldu
Gazel hangi kategoriyi seçecek acaba merak ediyorum

O konuda fikrimi yazamadan çıktım... adra demiş ya iki tarif olmasın diye...gün ikramlıklarında olmalı ama ya...diğer kategorilerde tamam...ama gün ikramlıklarında ya iki tarif olmalı ya da tatlılar ve tuzlular ayrı ayrı yarışmalı...

Son düzenleme:

Sıkmasın ilaçlarını al
Canım ben de öyle düşündüm ama birşey diyemiyorumHayırlısı olsun ne isterlese o olsun

Onu hep düşünüyorum canım, geride de bırakacak kimsem olmadığı için Ama ilaçlar beni daha kötü yapıyor, özellikle mideme dokunuyor bu yüzden içmeden attığım çok ilaç oldu, dayanamadığım ağrılardan biri de mide ağrısı Bitkisel çaylarla idare ediyorum canım ben de

Canım önceden posta ile ödeme vardı(ben öyle almıştım)ama şimdi sadece kredi kartı ile ödeme yapılıyor diye biliyorum:26:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html

Kredi kartıyla netten hiç alış veriş yapmadım, o yüzden çekiniyorum biraz:18:
Kapıda ödeme olsaydı keşke:26:

Çekinme canım rahat ol bence
Hadi ben kaçtım hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…