• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Sende öncelikli olanlardan başla:29:
Bende sevmiyorum ama sürekli kullandığım ilacım var arada ihmal etsemde mecburen kullanıyorum:9:
Boyun ağrım var pcden galiba ama ihmal ediyorum:ssz:

Öncelik tansiyon ve astımda ama sürekli kullanıyorum onlar için ilaç sıkılıyorum hergün hergün:50:

İyiyim canım sağol sen nasılsın:38:
Bir yandan evi topluyorum, bir yandan kk ya bakıyorum:9::1:

Ben de iyiyim canım:38: Kolay gelsin canım çocukların arkasını topluyorsun değil mi:9:

Anladım canım... Zaten kusma migrenin en belirgin semptomlarından birisi ne yazık ki...Bende de yoğun bulantılar ağrıya eşlik ediyordu zaman zaman...ama gerilim tipi baş ağrısında da midede rahatsızlık varsa yaşanabiliyormuş...en son buna bağlamıştı doktor...

Aslında ihmal etmemek lazım...evet migren ilaçlarının fiyatları yüksek maalesef...ama sağlık giderse yerine gelmiyor be vuslatcım...bende hamilelikten belki 1 yıl kadar önce gittim en son doktora...9 ay hamilelik...kız 2 yaşına geldi...nereden baksan 3,5-4 yıl olmuş...emziriyorum diye ilaç kullanmak istemediğimden çok ihmal ettim kendimi...bırakalı oldu aslında bir kaç ay ama ha bugün ha yarın derken geçiyor zaman...

Öyle canım, ama işte çocukların eksiği hiç bitmiyor ki o kadar para vermeyide bu yoklukta gözüm kesmiyor:50: Öyle böyle zor da olsa çekiyorum ağrıyı. Acıların kadınıyım ben dayanıklıyım:1:

Deme öyle ya:50: Bizim çocukluğumuzdan farklı bir yerde artık tıp...bizim çocuklarımız bizim kadar sıkıntı çekmezler umarım...

Bu arada ben bendekileri saysam nasıl yaşıyorsun dersin doğru bir tarafım yok :52:

İnsAllah yoktur bir şey.
Ben sayayım mı:9::9:

Ben de iyiyim canım:38: Kolay gelsin canım çocukların arkasını topluyorsun değil mi:9:

Öyle canım, ama işte çocukların eksiği hiç bitmiyor ki o kadar para vermeyide bu yoklukta gözüm kesmiyor:50: Öyle böyle zor da olsa çekiyorum ağrıyı. Acıların kadınıyım ben dayanıklıyım:1:

İnsAllah yoktur bir şey.

Sağol canım:38:Evet oyuncaklar,kıyafetler,bulaşıklar:111::1:

Sende öncelikli olanlardan başla:29:
Bende sevmiyorum ama sürekli kullandığım ilacım var arada ihmal etsemde mecburen kullanıyorum:9:
Boyun ağrım var pcden galiba ama ihmal ediyorum:ssz:

Canım boyun fıtığı olabilir belki:26:

Öncelik tansiyon ve astımda ama sürekli kullanıyorum onlar için ilaç sıkılıyorum hergün hergün:50:

Astım zor ya, benim oğlum da 3 yaşına kadar astım tedavisi gördü, erken teşhiş olduğu için şükür iyileşti:nazar:

Sağol canım:38:Evet oyuncaklar,kıyafetler,bulaşıklar:111::1:

Ben de küçük cadının bütün eve parçalayıp saçtığı kağıtları topluyorum akşama kadar:9::9:

Astım zor ya, benim oğlum da 3 yaşına kadar astım tedavisi gördü, erken teşhiş olduğu için şükür iyileşti:nazar:

Ben de küçük cadının bütün eve parçalayıp saçtığı kağıtları topluyorum akşama kadar:9::9:

Evet şüphelerim var olabilir:ssz:
Benim oğlumda çok parçalayıp saçıyor deli oluyorum:84:

Evet şüphelerim var olabilir:ssz:
Benim oğlumda çok parçalayıp saçıyor deli oluyorum:84:

Benimde çok ağrıyordu 5-6 sene önce gitmiştim dr.a o zaman boyun fıtığı çıktı:31:
İhmal etme canım sen de:38: Bizim büyükler resim yapıp bırakıyor ortalıkta o da eline geçirdiğini parçalıyor, bir de çantalarından çıkarıp hallediyor:30::9:

Evet öyle oldu:9:
Gazel hangi kategoriyi seçecek acaba merak ediyorum:56::52:

Ben de ben de çok merak ediyorum:52::52:

Benimde çok ağrıyordu 5-6 sene önce gitmiştim dr.a o zaman boyun fıtığı çıktı:31:
İhmal etme canım sen de:38: Bizim büyükler resim yapıp bırakıyor ortalıkta o da eline geçirdiğini parçalıyor, bir de çantalarından çıkarıp hallediyor:30::9:

Ben de ben de çok merak ediyorum:52::52:

Maşaallah büyüdü yaramazlık yapıyor:emir_bebek::nazar:
Bakalım yarın seçim yapar:56::9:

Maşaallah büyüdü yaramazlık yapıyor:emir_bebek::nazar:
Bakalım yarın seçim yapar:56::9:

Hem de ne yaramaz :30:Uyanıkken sürekli peşindeyim, tv.ye gidiyor hep korkuyorum:18:Hiç rahat durmuyor bu kız, kime çekti bilmiyorum:19:Oylama yarın mı bitiyordu nevoş:26:

Hem de ne yaramaz :30:Uyanıkken sürekli peşindeyim, tv.ye gidiyor hep korkuyorum:18:Hiç rahat durmuyor bu kız, kime çekti bilmiyorum:19:Oylama yarın mı bitiyordu nevoş:26:

Allah korusun canım:16:Kolay gelsin:29:
Pazartesi 12de bitiyor canım:34:
Ben çıkıyorum size hayırlı geceler:16::16:

Ya nevoşum ne zamandır sorucam unutuyorum, pro kart almak için kapıda ödeme olmuyor mu :26:
Baktım site de pro kartla ilgili konulara ama göremedim kredi kartı yazıyor sadece:44:

Aaaa canım bunlar çok önemli mutlaka gitmelisin ve ilaçlarını kullanmalısın:20::48:
Ama işte hergün 2 ilaç + mide koruyucu çok sıkıyor be nevoş:31:

İnsAllah yoktur bir şey.

Öyle diyoruz da bizim sistemler iflas ederse çocukların hali ne olur diye de düşünmek lazım aslında :31:

Bende 27 yaşında teşhis kondu...aslında meslek hastalığı da denebilir...birde kilo alınca daha da kötü hale geldi...ama hamilelikte sadece nefes açıcı ile idare ettim, merdiven çıkmadım vs...geçeri yok benim durumun ama şimdilik tempomu yükseltmeden yaşıyorum ve idare ediyorum :1:

Evet öyle oldu:9:
Gazel hangi kategoriyi seçecek acaba merak ediyorum:56::52:

O konuda fikrimi yazamadan çıktım... adra demiş ya iki tarif olmasın diye...gün ikramlıklarında olmalı ama ya...diğer kategorilerde tamam...ama gün ikramlıklarında ya iki tarif olmalı ya da tatlılar ve tuzlular ayrı ayrı yarışmalı...

Son düzenleme:

Öyle diyoruz da bizim sistemler iflas ederse çocukların hali ne olur diye de düşünmek lazım aslında :31:

Bende 27 yaşında teşhis kondu...aslında meslek hastalığı da denebilir...birde kilo alınca daha da kötü hale geldi...ama hamilelikte sadece nefes açıcı ile idare ettim, merdiven çıkmadım vs...geçeri yok benim durumun ama şimdilik tempomu yükseltmeden yaşıyorum ve idare ediyorum :1:

O konuda fikrimi yazamadan çıktım... adra demiş ya iki tarif olmasın diye...gün ikramlıklarında olmalı ama ya...diğer kategorilerde tamam...ama gün ikramlıklarında ya iki tarif olmalı ya da tatlılar ve tuzlular ayrı ayrı yarışmalı...

Sıkmasın ilaçlarını al:20:
Canım ben de öyle düşündüm ama birşey diyemiyorum:31:Hayırlısı olsun ne isterlese o olsun:34:

Onu hep düşünüyorum canım, geride de bırakacak kimsem olmadığı için:31: Ama ilaçlar beni daha kötü yapıyor, özellikle mideme dokunuyor bu yüzden içmeden attığım çok ilaç oldu, dayanamadığım ağrılardan biri de mide ağrısı:50: Bitkisel çaylarla idare ediyorum canım ben de:31:

Canım önceden posta ile ödeme vardı(ben öyle almıştım:9:)ama şimdi sadece kredi kartı ile ödeme yapılıyor diye biliyorum:26:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html :34:

Kredi kartıyla netten hiç alış veriş yapmadım, o yüzden çekiniyorum biraz:18:
Kapıda ödeme olsaydı keşke:26:

Onu hep düşünüyorum canım, geride de bırakacak kimsem olmadığı için:31: Ama ilaçlar beni daha kötü yapıyor, özellikle mideme dokunuyor bu yüzden içmeden attığım çok ilaç oldu, dayanamadığım ağrılardan biri de mide ağrısı:50: Bitkisel çaylarla idare ediyorum canım ben de:31:

Kredi kartıyla netten hiç alış veriş yapmadım, o yüzden çekiniyorum biraz:18:
Kapıda ödeme olsaydı keşke:26:

Çekinme canım rahat ol bence:29:
Hadi ben kaçtım hayırlı geceler:10::16:

Back