Ushacım senin kızçenin gece uykusu nasıl, akşam yattımı sabaha kadar uyur mu deliksiz
Evet canım benim ailem tarafında orğanıze edilmiş bir kutlama olduDoğum günü kutlaması demek başbaşa. Maşallah canım Allah muhabbetinizi sevginizi arttırsın. Benim evde de yemek yok yumurta kırıcam galiba Usha gibicanım da başka bir şey istiyor ama bakalım belki gider yeriz
Adra çok teşekkür adra iyi dilekleriniz içinEfser'ciğim doğum gününmüş.Doğum günün kutlu olsun canım.Ailenle birlikte sağlıklı,mutlu senelere. :119:
efsercim hayırlı uzun yaşlara erişmeni dilerim..sevdiklerinle birlikte sağlık huzur mutluluk yakanı bırakmasın hiç
Canım bende ilk alış verişimdi pro kartıOnu hep düşünüyorum canım, geride de bırakacak kimsem olmadığı içinAma ilaçlar beni daha kötü yapıyor, özellikle mideme dokunuyor bu yüzden içmeden attığım çok ilaç oldu, dayanamadığım ağrılardan biri de mide ağrısı Bitkisel çaylarla idare ediyorum canım ben de
Kredi kartıyla netten hiç alış veriş yapmadım, o yüzden çekiniyorum biraz:18:
Kapıda ödeme olsaydı keşke:26:
Hay çok yaşa sen benden önce koymuşsun efsercim .
Evet bu , gazele tavsiye etmiştim ben , pek işe yarıyor bizde.
Bende ablamda görmüşdüm çırpma telilini yatak odasında ne işi var demişdimaaa harbiden çırpma teline benziyormuş annem bunu görse gider kek karıştırırya da kızım çırpma telini nasıl bu hale getirdin der
Canım çok sağol. Bilmiyorum valla yakışacak mı bunca zamandna sonra korkuyorsa insan bakabilir miyim diye. Ama herkes bakabiliyorsa bende bakarım dimi yaa.:18:
Hmm çok enteresannn edinmek lazım nerede satılıyor ki :26:
herkese günaydın...
yeni gün hayırla gelsin inşallah
1ol_20, 23hevi, KK Pro Üye5February, Afilli_kiz, arzu_91_03, Ausencia, Ayaz12, BayanRuj, bersemi5333, betulyakup, KK Pro Üyebiberon, bibican, BirAdetLokum, cimciMelek, december90, DoLmA, esra222, exmadon, ezgisaygin, Fluttershy, geztapo, Gulumsunn, GzdBky, HayatSultan, kadis, kandilll, Kazen, kgokce, loliss, MasalKenti, meyra__, minikcimcime38, MissCherryBlossom, msg38, KK Pro ÜyeMuMu85, KK Pro ÜyeNickimTam13Harf, nute, okuyucuyum, pobol, pupilla34, Rengina, reyyan84, safiyesercan, KK Pro Üyesedulu, superisi96, tgcsvl, Tiramisukahve, tulll, KK Pro ÜyeTweety, VivaLaJuicy, xannemx, xaysex, zeytinagaci, _laylaylom_
bütün oy veren arkadaşlara çok çok çok teşekkür ederim....
Gazel çörekotu çok iyi geliyormuş migrene.Ablamın arkadaşı sabahları aç karnına dokuz tane yiyormuş kıbleye dönüp.Niye dokuz tane diye sorarsan bilmiyorum.Akşam sordum lafa karıştı.Çok hafifletti diyormuş.
Alt alta olmuyo artık değil mi
Herkese tünaydın bu arada
inanırım adracım, çörekotunun ölüm hariç her derde devası var...mübarek bir nimet...
sabahları 9 tane sayıp yiyecem inşallah... direk yutsak olmazmı, çiğnemek şartmı :26:
evet canım sığmadı yaa,
darısı başınıza...kimse sığdıramasın oylarını inşallah bundan sonra....
Günaydın.Herkese iyi pazarlar.
Daha belli değil ama gün ikramları ilk resmi benden gelsin.
Aminbu arada bitiyormu anket :26: biteceği tarih 08-12-2013 17:42 de kapanacaktır yazıyor
adracım poğaça canavarı biriyim ve nasıl canım çekti biliyomusun...çok acıktım...
ellerine sağlık, nar gibi kızarmışlar..
evet canım bir saate kadar biter muhtemelen...
O zaman ben seni şimdiden tebrik edeyimve kapanış konuşmamı hazırlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?