• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Bütün yemekler harikaydı, cok kararsız kaldım ama bir pidetör olduğum icin yanlı davrandım ve oyum pideye gitti. Bir kutu kıymalı pideyle kapıma gelenle evlenirim bile :1:

evde pide yapabilen varsa yardımcı olsun neolur yumuşak hamur elde etmek için napılır??? evde yapmak istiyorum :56:

tüh bilseydim bi pideye satardım sana :1:

tüh gitti oy görüyomusun :1:

evde pide yapabilen varsa yardımcı olsun neolur yumuşak hamur elde etmek için napılır??? evde yapmak istiyorum :56:

canım hamurunu su ile değil süt ağırlıklı yaparsan yumuşak olur..
hatta bi kaç kaşık yoğurt koyarsan daha güzel olur...

3-5 saat boş bıraktım şuraları hale bak ya:19:gazel almış başını gitmiş...adra onun peşinden koşmuş... balerina beni yakalamış... koşmak için benim olmadığım anı kollamışsınız resmen :52::52::52:

Son düzenleme:
Usha kebabini denemek kismet olmadi hala görüntüsüyle karnimi gidip gelip doyuruyorum. :16::16::16::16:
Cok tembelim ben ya. :25::25:
Gelsen sen bana yapsan ben de afiyetle yesem ne güzel olurdu. :32:

Usha kebabini denemek kismet olmadi hala görüntüsüyle karnimi gidip gelip doyuruyorum. :16::16::16::16:
Cok tembelim ben ya. :25::25:
Gelsen sen bana yapsan ben de afiyetle yesem ne güzel olurdu. :32:

Ne güzel olurdu gerçekten değil mi kebap bahanesiyle bir araya gelebilsek:16: Türkiyede olsan bir yolunu bulurduk aslında:31:

3-5 saat boş bıraktım şuraları hale bak ya:19:gazel almış başını gitmiş...adra onun peşinden koşmuş... balerina beni yakalamış... koşmak için benim olmadığım anı kollamışsınız resmen :52::52::52:

Valla öyle olmuş canımm.. Biz arkadan tın tın geliyoruz Gazel çoktan uçtu zaten gözden kayboldu :9: ah ah yanıyorum yanıyorum Nevreste'nin kayseri yağlamasını yağmadığıma yanıyorum ya aklıma da gelmişti yapsam mı diye o görüntüyle ben toplar oyları toz olurdumm :9::52:

Valla öyle olmuş canımm.. Biz arkadan tın tın geliyoruz Gazel çoktan uçtu zaten gözden kayboldu :9: ah ah yanıyorum yanıyorum Nevreste'nin kayseri yağlamasını yağmadığıma yanıyorum ya aklıma da gelmişti yapsam mı diye o görüntüyle ben toplar oyları toz olurdumm :9::52:

Ben benim topicten bir yemek yapacağını söyleyince kayseri yağlaması yapacağını sanmıştım:9:

Ben benim topicten bir yemek yapacağını söyleyince kayseri yağlaması yapacağını sanmıştım:9:

Hadi ya nevoşum valla onda da gözüm kaldı ama hadi dedim bu yemeği yapmaya teşvik olsun. Çok pişmanım çook ama son pişmanlık fayda etmez :9:

Back