- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.563
Tahmin etmiştim bişey olduğunu çok iyi olmuş ama,bence hep böyle olsun nevoş dargınlık kırgınlık olmasın kimse arasındaArkadaşıma oy vermediğim için arkadaşım küsüyor diyenler rahatlasın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahmin etmiştim bişey olduğunu çok iyi olmuş ama,bence hep böyle olsun nevoş dargınlık kırgınlık olmasın kimse arasındaArkadaşıma oy vermediğim için arkadaşım küsüyor diyenler rahatlasın diye
Bakarız canımTahmin etmiştim bişey olduğunu çok iyi olmuş ama,bence hep böyle olsun nevoş dargınlık kırgınlık olmasın kimse arasında
Önce oy verelimBakarız canım
Aynen son dakikalarÖnce oy verelim
Bana noluyorsa heyecanlıyım ama ben kimin birinci olacagini biliyorum zatenAynen son dakikalar
Ben emin değilim vallahi siz nasıl eminsinizBana noluyorsa heyecanlıyım ama ben kimin birinci olacagini biliyorum zaten
Var tabi olmaz mı sen gündemi takip etmiyorsunGerçekten böyle düşünen var mı? Bilmeden kırdığım, üzdüğüm biri varsa özür dilerim ahsjajsja Nevreste
Sen birinci çıkacaksın nevoş, aha buraya yazıyorum üç gün sonra konuşalım bunuBen emin değilim vallahi siz nasıl eminsiniz
Hemso yaaa ah hemso ahGerçekten böyle düşünen var mı? Bilmeden kırdığım, üzdüğüm biri varsa özür dilerim ahsjajsja Nevreste
İlk defa yapılan bir tarif için bu kadar iddialı olmayalımSen birinci çıkacaksın nevoş, aha buraya yazıyorum üç gün sonra konuşalım bunu
BDV‘de de olayları hep kaçırıyorum zaten.Var tabi olmaz mı sen gündemi takip etmiyorsun
Vay kerataya bak sen yok yok fasulyede olsan bence öyle olacak içime doğuyor yaw kalbim temizse doğru çıkar pisse yapacak bişey yokİlk defa yapılan bir tarif için bu kadar iddialı olmayalım
Fasulyeyim sonuçta
Oğlum beni 3. ya da 4.buldu
Bizi bile kaçırıyorsunBDV‘de de olayları hep kaçırıyorum zaten.
Bu kadar mı seviyorsunuz hayatı diye sorasım var.Hemso yaaa ah hemso ah
Kim kankirellam kulağıma söyleBana noluyorsa heyecanlıyım ama ben kimin birinci olacagini biliyorum zaten
Ya öyle söyleme senin kalbin tertemizVay kerataya bak sen yok yok fasulyede olsan bence öyle olacak içime doğuyor yaw kalbim temizse doğru çıkar pisse yapacak bişey yok
Sor bakalım ne cevap gelecekBu kadar mı seviyorsunuz hayatı diye sorasım var.
Yazdım ya kankirellamKim kankirellam kulağıma söyle
yerimYa öyle söyleme senin kalbin tertemiz