- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Amin canımIşını sevmek güzel yasican rabbim kolaylığını versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımIşını sevmek güzel yasican rabbim kolaylığını versin
Evet canımDiğer herşey aynı mi
Belki kızlar orayı kazanır:)İzmir'in gözünü seveyim abla ya buraya göre kat kat güzel gel abla bir ara, güzeldir bizim bura
Evet sadece kim verdi görmeyeceğiz:)Rakamlar gözükecek mi
Aman kim verdiğine ben bakmam zaten ,benim için sorun değilEvet sadece kim verdi görmeyeceğiz:)
İyi madem sıkıntı yok:)Aman kim verdiğine ben bakmam zaten ,benim için sorun değil
Oyları goreyim yeter nevoşİyi madem sıkıntı yok:)
Hiç görmeyeceğizEn sonda mı görcez
Aynen bende almam ayıklanmamışkg başına 5₺ yazdık, 10₺ dahi desem ayıklatacaklar anladığım kadarı ile. Kadınlar direkt ayıklatta getir diyor eşlerine, adamlar mecbur
Katip Çelebi çok güzel abla Ege de var Dokuz Eylül de. Kazanırlar inşallah siz de buraya gelirsinizBelki kızlar orayı kazanır:)
Oo nevo farklı şeyler deniyorHiç görmeyeceğiz
Kendileri gitsinlerKatip Çelebi çok güzel abla Ege de var Dokuz Eylül de. Kazanırlar inşallah siz de buraya gelirsiniz
Birde bunu deneyelimOo nevo farklı şeyler deniyor
Hiç öyle dertlerim yoktur, masrafsız kadınımAynen bende almam ayıklanmamış
7.5 deyin
Sebebi var aslındaHiç öyle dertlerim yoktur, masrafsız kadınım
İyi akşamlar hayırlı olsunİyi akşamlar herkese çocukları uyutup geldim ilk mesaj ne güzel olmuş öyle, bütün tarifler ateş ediyor resmen hayırlısı olsun hepimiz için
Vardır muhakkakSebebi var aslında
Arkadaşıma oy vermediğim için arkadaşım küsüyor diyenler rahatlasın diyeNevoş gizli olmasının bir sebebi var mı peki Nevreste