Allah kolaylık versin yasom, bereketli olsun
Balık ayıklamayı sevdiğim için sıkıntı yok, uzun yıllardır ayıklama yapan kişilere nazaran yavaşımdır. Ama 6 kg hamsiyi yarım saatte ayıkladım, saat tuttuk bugün
Ayıklamayı ücretliye çevirdim canım, eldivenle ayıklıyorum zaten.Allah bereket versin canım balıklarınız şahane maşaallah
İşin zor:)Hava soğuyunca ne yapacaksın:)
Çok iyi olmuş paralı olması, çok zorAyıklamayı ücretliye çevirdim canım, eldivenle ayıklıyorum zaten.
Ücretli olunca belki ayıklatmazlar dedim ama, 4 kasa ayıkladım bugün
Kışın ne yapacağım bilmem
Yok abla elit yerlere de gittim daha önce ama yok sevmiyorum burayı, elektriğimiz hiç tutmadıÇok yorma kendini otur evde o halde:)
Bulunduğun semt ile ilgili olabilir mi:)
Yakıt fiyatları yükseldiği için, balık fiyatlarına da yansıyacak bunlarYol parasını vs de ekliyorlar herhalde
Burda balık hep böyle. İşine gelirse diyolar
Aynen canım az da olsa bir fiyat verin yoksa işin çok zor olur:)Şimdi neyse ama kışın ellerin çok üşür:)Ayıklamayı ücretliye çevirdim canım, eldivenle ayıklıyorum zaten.
Paralı olması iyi olmuş. Küçük küçük zor iş. Kışın su soğuk hava soğuk. Ellerine yazıkAyıklamayı ücretliye çevirdim canım, eldivenle ayıklıyorum zaten.
İzmir'de güzel tabi:)Yok abla elit yerlere de gittim daha önce ama yok sevmiyorum burayı, elektriğimiz hiç tutmadıBelim, karnım, bacaklarım ağrıyo ayakta fazla durunca zaten en iyisi yatmak
Herşey öyle canım. Allah milletin yardımcısı olsunYakıt fiyatları yükseldiği için, balık fiyatlarına da yansıyacak bunlar
Geçen seneye nazaran bu sene balık var, ama ucuzlayacak gibi değil
Bence kolay, fabrika gibi değilAllah kolaylık versin yasom, bereketli olsunhiç kolay bir iş değil
Oy verenleri göremeyeceksiniz:)
Işını sevmek güzel yasican rabbim kolaylığını versinBence kolay, fabrika gibi değil
En azından sorumluluğum yok, hesap vereceğim kimse yok.
Öyle olunca vücut yorgunluğu hiç geliyor insana
Diğer herşey aynı miOy verenleri göremeyeceksiniz:)
İzmir'in gözünü seveyim abla ya buraya göre kat kat güzelİzmir'de güzel tabi:)
Benim halamlar hep İzmir'deler :)Ama oraya da çok oldu gitmedim:)
En sonda mı görcezOy verenleri göremeyeceksiniz:)
kg başına 5₺ yazdık, 10₺ dahi desem ayıklatacaklar anladığım kadarı ile. Kadınlar direkt ayıklatta getir diyor eşlerine, adamlar mecburAynen canım az da olsa bir fiyat verin yoksa işin çok zor olur:)Şimdi neyse ama kışın ellerin çok üşür:)
Rakamlar gözükecek miOy verenleri göremeyeceksiniz:)
Amin canımHerşey öyle canım. Allah milletin yardımcısı olsun
Kafada deli sorularEn sonda mı görcez