Allah bereket versin canımBalık satışları gayet iyi gidiyor canım.
Hamsi bugün pahalıydı ama kâr düşünmeden uygun fiyata sattık.
Dün 15₺ idi kilosu, bugün 25₺.
Karadeniz’de dünden beri rüzgar olduğu İçin balık çeşidi yok, sadece hamsi vardı mezatta. O da pahalıydı
Olmuşken 2 olsun abla ya 1 az geliyoGençler kaç oy olsun 1 az mı olur:)
Tamam seni mi kıracağımOlmuşken 2 olsun abla ya 1 az geliyo
Bugün resmen canım çıktı. Saat 16:40’da tezgahı kapattık. Ama hiç oturmadan balık ayıkladımYasmin nerede balık görsem aklıma sen geliyorsun
Evet iki olsun bencedeGençler kaç oy olsun 1 az mı olur:)
Oylama bu sefer gizliOff nasıl oy vercez yaa
Ellerin nasıl alışmıştır kimbilir yaso, makina gibiBugün resmen canım çıktı. Saat 16:40’da tezgahı kapattık. Ama hiç oturmadan balık ayıkladım
Hamsileri görmüşsündür, tazeliğini gören 3-4 kg aldıVe ayıklattı
Telefonla sipariş veren bir müşterinin hazır balığını sattım hep, yerine ayıklayıp durdum
Allah bereket versin canım balıklarınız şahane maşaallahBugün resmen canım çıktı. Saat 16:40’da tezgahı kapattık. Ama hiç oturmadan balık ayıkladım
Hamsileri görmüşsündür, tazeliğini gören 3-4 kg aldıVe ayıklattı
Telefonla sipariş veren bir müşterinin hazır balığını sattım hep, yerine ayıklayıp durdum
O ne demek nevoşumOylama bu sefer gizli
Evet abla maalesef geldim iğrenç İstanbul'aTamam seni mi kıracağımSen gittin mi İstabnbul'a
Uzun zamandır 30’un üstüne çıkmadıkAllah bereket versin canım
Biz geçen hafta 35 den aldık
Aslında gezmesi güzel niye öyle diyorsun:)Evet abla maalesef geldim iğrenç İstanbul'a
Yol parasını vs de ekliyorlar herhaldeUzun zamandır 30’un üstüne çıkmadık
Aslında siz Karadeniz’e bizden yakınsınız
Benim yerime sen gelseydin ablaAslında gezmesi güzel niye öyle diyorsun:)
Benim çok oldu keşke bir daha gidebilsem:)
Çok yorma kendini otur evde o halde:)Benim yerime sen gelseydin ablaben mecburiyetten geldim yoksa asla adımımı atmam gezmesi de işkence, gelmesi de, trafiği de hiç sevmiyorum
Ellerin nasıl alışmıştır kimbilir yaso, makina gibi
Maşaallah canım
Balık ayıklamayı sevdiğim için sıkıntı yok, uzun yıllardır ayıklama yapan kişilere nazaran yavaşımdır. Ama 6 kg hamsiyi yarım saatte ayıkladım, saat tuttuk bugün