Benim eşim önce ev salçası yemiyordu.Çok titizYemeklik acı biber salçası, domates-biber karışık salça ve karışık üzüm pekmezim geldi Antep’ten.
Benim yaptığım salça, bizim buraların acikası için
Hatay’dan hiç getirtmedim şimdiye kadar, ama zeytin çeşitlerini çok övüyorlar
Biz ne sevmiyoruzPeyniri de severim, ama zeytin kadar değil
Yapan kişi tanıdık olduğu için gönlümüz rahat canım. Yoksa netten falan sipariş verip yemem bendeBenim eşim önce ev salçası yemiyordu.Çok titizBenimde buraya gelene kadar yerim yoktu Bu yıl yapmadım.
Bu yıl o arkadaşı hep getirdi çok güzelUmarım vazgeçmez
Adam her şey getiriyor.Sumak,pulbiber falanda
Eşimde öyle işteYapan kişi tanıdık olduğu için gönlümüz rahat canım. Yoksa netten falan sipariş verip yemem bende
Eşim dün bana söyleniyor. Sana 15 kavanoz salça alırım, satan çok, geberdin koşturmaktan diye. Ama içime sinmiyor mutfağını falan bilmediğim kişilerin yaptıkları
O yüzden eşini çok iyi anlıyorum
İnşallah canımEşimde öyle işte
Bu arkadaşın ürünleri güzel alıyoruz.Seneye iyi olursam kendim yaparım
Kaya tuzu ile kurutacaksın onu canım kaynanam iyi bilir yarın sorarım size sürekli o bize yapar verirO nasıl canım
Bizim buralarda pek yeşil zeytin bilinmez yeni yeni diyelim.Biz,Antep'te alıştık.Buraya Hatay'dan bir arkadaş getiriyor ondan alıyoruz.Salçamı falanda ondan alıyorum
Siyah zeytini orada zeytini alırdık.Yok böyle bir lezzetAma bulmak zor. Diyahı denedim yapmayı acısını çıkaramadım
Bende kaçıyorum canım, duşa girmeye mecalim kalmadıElticim herkes kaçtı bir biz kaldık
Tabi ki kaya tuzu salamuralara başka tuz konmazKaya tuzu ile kurutacaksın onu canım kaynanam iyi bilir yarın sorarım size sürekli o bize yapar verir
Küllemeyi merak ediyorum HabibiKaya tuzu ile kurutacaksın onu canım kaynanam iyi bilir yarın sorarım size sürekli o bize yapar verir
Tam da adamına sordun ben şehirde büyüdüm bilmem ama öğrenirim
Neden bozuyorsun nevroş sordun söyledin bir daha da dememTabi ki kaya tuzu salamuralara başka tuz konmaz
Olur tabiBende kaçıyorum canım, duşa girmeye mecalim kalmadı
Sabah tezgaha gitmeden tarifimi yapabilirim belki, ama onu kim yiyecek o saatte
Tek kişilik yapsam olur mu?
Mesajımı düzeltmiştimNeden bozuyorsun nevroş sordun söyledin bir daha da demem
Köyde gelin değil misin sen?Tam da adamına sordun ben şehirde büyüdüm bilmem ama öğrenirim