Hangi ara dinleneceğimOooo yasiii valla bravo bu yorgunluga bide yarışmakolay gelsin canım, bol bol dinlen
Yaso yaaaa nasıl dayanıyorsun canısı valla allah yardımcın olsunHangi ara dinleneceğim
Sizin haberiniz yok, salçalarım içten mantar yaptı
Dün biber getirttim, geceye kadar onunla uğraştım. Az evvel son işlemlerini bitirdim, ama bende bittim
Bilsem nasıl dayandığımıYaso yaaaa nasıl dayanıyorsun canısı valla allah yardımcın olsun
İhtiyacın var ihmal etme yasican işin çok zorBilsem nasıl dayandığımı
Gerçi çok takviye alıyorum, enerji depoluyorum sürekli
İş bitmiyorHangi ara dinleneceğim
Sizin haberiniz yok, salçalarım içten mantar yaptı
Dün biber getirttim, geceye kadar onunla uğraştım. Az evvel son işlemlerini bitirdim, ama bende bittim
Ben elendim
Jenna'm Calci ikizim söz verdi.Başka bir kategoride gelecekBen elendimbir dahaki yarışmaya İnşallah
Nasıl kuruyorsunuz zeytini?İş bitmiyorBende bugün daha yeni oturdum.Eşim birde zeytin getirmiş Birazını kırdı gerisi bana kaldı
Birde şu külleme denen zeytini çok merak ediyorum. Herkes çok methediyorİş bitmiyorBende bugün daha yeni oturdum.Eşim birde zeytin getirmiş Birazını kırdı gerisi bana kaldı
Kırıp tuzlu suya koyuyoruz canım. Daha sonra yediğimiz kadarını 10 gün kadar her gün suyunu değiştiriyoruz.Normalde suyunun değişimi bitince herkes tuz,limon,sirke falan ekliyor.Biz bir şey eklemiyoruz.tatlanınca çok sürmeden bitiyor zatenNasıl kuruyorsunuz zeytini?
Bende tuz, sirke ve şeker ekliyordum. Seninki de farklıymışKırıp tuzlu suya koyuyoruz canım. Daha sonra yediğimiz kadarını 10 gün kadar her gün suyunu değiştiriyoruz.Normalde suyunun değişimi bitince herkes tuz,limon,sirke falan ekliyor.Biz bir şey eklemiyoruz.tatlanınca çok sürmeden bitiyor zatenAzar azar tatlandırıyoruz.
Yerken çekirdeklerini ayırıyoruz.Üzerine yağ,tuz,susam,krkik,nane,pul biber ekliyoruz.Kahvaltıda minik bir kaseyi bitiriyorlar.Hazırlar gibi olmuyor
Birde şu külleme denen zeytini çok merak ediyorum. Herkes çok methediyor
O nasıl canımBirde şu külleme denen zeytini çok merak ediyorum. Herkes çok methediyor
İşte biz doğal zeytin tadı istiyoruzBende tuz, sirke ve şeker ekliyordum. Seninki de farklıymış
Deneyeyim bir ara
Antakya taraflarında meşhurmuş ve çok seviliyormuş canım.O nasıl canım
Bizim buralarda pek yeşil zeytin bilinmez yeni yeni diyelim.Biz,Antep'te alıştık.Buraya Hatay'dan bir arkadaş getiriyor ondan alıyoruz.Salçamı falanda ondan alıyorum
Siyah zeytini orada zeytini alırdık.Yok böyle bir lezzetAma bulmak zor. Diyahı denedim yapmayı acısını çıkaramadım
Bende çok severimAntakya taraflarında meşhurmuş ve çok seviliyormuş canım.
Onu tadan bir daha vazgeçemiyormuş
Bende zeytin delisi olduğum İçin merak ediyorum
Yemeklik acı biber salçası, domates-biber karışık salça ve karışık üzüm pekmezim geldi Antep’ten.O nasıl canım
Bizim buralarda pek yeşil zeytin bilinmez yeni yeni diyelim.Biz,Antep'te alıştık.Buraya Hatay'dan bir arkadaş getiriyor ondan alıyoruz.Salçamı falanda ondan alıyorum
Siyah zeytini orada zeytini alırdık.Yok böyle bir lezzetAma bulmak zor. Diyahı denedim yapmayı acısını çıkaramadım
İşte, sirke ve toz şeker o acısını çıkarıyorO nasıl canım
Peyniri de severim, ama zeytin kadar değilBende çok severimBen peynirde severim Kahvaltıda en çok bunların çeşitlerini yemeyi seviyoruz