Kolay gelsin:)Ben çocuğun sökülen cantasini dikeceğim iğne mi ipimi getirdim :))
Sağol abla birine alınması gerekiyordu digerininkide gittiKolay gelsin:)
Yine gelir o kategori mi diyorsun
Yik geç gitsin
Masterchef izliyorumNe yapıyorsunuz:)
Hoşbulduk canım nasılsınHoşgeldin
İyi çocukları yatırdım zor gelmezse mutfağı toplamam lazım yoğurt mayaladim oldu soğusun diye bekliyor um aynı zamanda çocuğun çantası dikilecek ben hala burdaHoşbulduk canım nasılsın
Keçeden süsleme yapabilirsin canım:)Sağol abla birine alınması gerekiyordu digerininkide gitti
Birde belki fikir verirsiniz aklıma geldi sorayım kcuuk oğlanın çantası sapasağlam
Ama önünde araba vardı kabartma olarak metal gibi olduğu için önce kırıldı sonra parçalandı o süslü kısmı ama çanta sapasağlam nasıl değerlendirilir
Önüne ne yapılabilir çantanın
Amann boşverrİyi çocukları yatırdım zor gelmezse mutfağı toplamam lazım yoğurt mayaladim oldu soğusun diye bekliyor um aynı zamanda çocuğun çantası dikilecek ben hala burda
Ben yine kaşındım duramıyorum pano hazırlıyorum öğretmenler günü için:)
Masterchef izliyorum
İyice abonesi oldum. Sen ne yapıyorsun :)
Canım ya duramazsın senBen yine kaşındım duramıyorum pano hazırlıyorum öğretmenler günü için:)
Dikme olmaz sanırım ama silikon la yapıştırabikirim aslında keçeden şimşek mc queen yapıp yapıştırılır
Sınıf annesi kim belli miBen yine kaşındım duramıyorum pano hazırlıyorum öğretmenler günü için:)
Aynen duramıyorum:)Canım ya duramazsın sen
Yok örnek verdim sevdiği bir çizgi film karakterini yapabilirsin:)Dikme olmaz sanırım ama silikon la yapıştırabikirim aslında keçeden şimşek mc queen yapıp yapıştırılır
Böyle baykuş yapsam oğlan tefe koyar beni
cok sağol abla
Ben değilim ama bu konuda çok yardım eden yokmuş:)Sınıf annesi kim belli mi