Nasip canım:)Ben kimin ahini aldiysam hediyem bana yar olmadıartık kavurmalar mi Pink mi bilmem
Sen hiç hediye almadinmi ablaOlur niye olmasın:)
Bundan sonra böyle hediyeler yumurta tenceresi kıvamında olacak:)
Hediye için hiç katılmadım ondan bilmiyorum:)
Ben 60 i gorurdum öyle bir durumda havalar soğudu parka bile gitmiyoruz artık hep evdeyimYemek yemeye fırsat bulamadığım günler oldu:)Ama tık yok:)
Aldım canım ama 1 yıldır fasulyeyim 1 yıldır hediye için katılmadım:)Hep şansa kazandım yoksa 30'dan fazla olmuştur.O kadar katılmaya 3 madalya az değil mi:)Sen hiç hediye almadinmi abla
Hergün çıkıyorum ama çoğunluk araba ile az mesafe yürüyorum:)Ben 60 i gorurdum öyle bir durumda havalar soğudu parka bile gitmiyoruz artık hep evdeyim
Öyle tabi:)Nasip canım:)
Az ama 30 tane olsaydı tadı kalmazdı ☺Aldım canım ama 1 yıldır fasulyeyim 1 yıldır hediye için katılmadım:)Hep şansa kazandım yoksa 30'dan fazla olmuştur.O kadar katılmaya 3 madalya az değil mi:)
Aynen hep aynı kişiler kazanırsa anlamı yok:)Az ama 30 tane olsaydı tadı kalmazdı ☺
Bizde hep arabayla eşim de sevmiyo yürümeyi pazara yürüyerek gideriz bundan sonra diyo yuruyusten anladigimiz oHergün çıkıyorum ama çoğunluk araba ile az mesafe yürüyorum:)
Hava soğudu yapacak bir şey yok:)Onun dışında mecbur bir yerlere yetişiyoruz:)Ondan hep araba ile:)Bizde hep arabayla eşim de sevmiyo yürümeyi pazara yürüyerek gideriz bundan sonra diyo yuruyusten anladigimiz o
Evet özellikle bu sayfada aktif olanlar hepsi kazansın sırayla istiyorum bende :)Aynen hep aynı kişiler kazanırsa anlamı yok:)
Ben çok memnun oluyorum farklı kişiler alınca:)
Aynen canım özellikle 1-2 yıldır hatta daha uzun zamandır burada olup hiç almayanlar var:)Yani amaç hediye mi bilmiyorum:)Evet özellikle bu sayfada aktif olanlar hepsi kazansın sırayla istiyorum bende :)
yer yerinden oynayacakBombayı patlatacak
Mesaj iki kere geldiyse kesin fenaBombayı patlatacak
Buna da ilk benim hedayemle baslamaniz buyuk sansimin gostergesi olsa gerekOlur niye olmasın:)
Bundan sonra böyle hediyeler yumurta tenceresi kıvamında olacak:)
Hediye için hiç katılmadım ondan bilmiyorum:)
Kiz hakket senin hedaye nolduBen kimin ahini aldiysam hediyem bana yar olmadıartık kavurmalar mi Pink mi bilmem
Çok fena olsun istiyorum zaten:)yer yerinden oynayacak
Mesaj iki kere geldiyse kesin fena
Mesela benAynen canım özellikle 1-2 yıldır hatta daha uzun zamandır burada olup hiç almayanlar var:)Yani amaç hediye mi bilmiyorum:)
Ayda bir kendi evimize yemek yapıyoruz.Sadece sunum yapıyoruz buraya ekliyoruz.Ben eğlendiğimi düşünüyor(d)um:)
İlk senin değil canım senin 2. oldu:)Buna da ilk benim hedayemle baslamaniz buyuk sansimin gostergesi olsa gerek
Kiz hakket senin hedaye noldu
Beni solda sıfır bırakır oÇok fena olsun istiyorum zaten:)
Sen, alimiyon,kukrim,blue-peri-kutsal zebra,balbocuu :)Mesela ben
Gelsin görelim:)Beni solda sıfır bırakır o