Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Nevo aklima ne geldi ya madalyalarimin niye ucunu de vermiyosunuz?:KK53:kardesim madem fasulyedeniz madalyalarimi verin yea:KK53:yok mama sayilmiyosa benim o madalyayi kazanmam icin tekrar birinci olmam gerekmiyor mu?:KK53:ben nasil alicam o son madalyayi:KK53:yetkililere sesleniyorum K Kazen :KK70:

69 falanım:)
Dün kan verdim:)
Bugün b12 ve D vitamini için iğne verdi,demir için hap verdi.Tiroid ilacına devam dedi:)
Belki ilaçlar sonrası düzene girerim:)4-5 versem yeter:)
Aynı sayılıriz ben 5 li rakamları özledim 😈troid de zorlar vermeni yoksa çabuk verirsin

Nevo aklima ne geldi ya madalyalarimin niye ucunu de vermiyosunuz?:KK53:kardesim madem fasulyedeniz madalyalarimi verin yea:KK53:yok mama sayilmiyosa benim o madalyayi kazanmam icin tekrar birinci olmam gerekmiyor mu?:KK53:ben nasil alicam o son madalyayi:KK53:yetkililere sesleniyorum K Kazen :KK70:
Hakkaten senin hiç madalyan yok neden

Madalya alabilirsin sadece hediye yok:)

X