- 8 Haziran 2013
- 56.122
- 149.031
alimiyon sunumları da çok güzel. İnşallah kazanır ve kazanırızSen, alimiyon,kukrim,blue-peri-kutsal zebra,balbocuu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alimiyon sunumları da çok güzel. İnşallah kazanır ve kazanırızSen, alimiyon,kukrim,blue-peri-kutsal zebra,balbocuu :)
Bu ara gelemiyor. Evin bütün işleri ondaGelsin görelim:)
Kazansinlar tabi ben kazanmasinlar demiyorum ki siz de beni iyice paragoz yaptinizben madalyami istiyorum sadeceAynen canım özellikle 1-2 yıldır hatta daha uzun zamandır burada olup hiç almayanlar var:)Yani amaç hediye mi bilmiyorum:)
Ayda bir kendi evimize yemek yapıyoruz.Sadece sunum yapıyoruz buraya ekliyoruz.Ben eğlendiğimi düşünüyor(d)um:)
Dogru deyno da vardiİlk senin değil canım senin 2. oldu:)
İnşaallah onunda almasını çok istiyorum:)alimiyon sunumları da çok güzel. İnşallah kazanır ve kazanırız
Allah kolaylık versin:)Bu ara gelemiyor. Evin bütün işleri onda
Yarisan herkes kazansın hediye olmasada o duygu güzel oluyo eşime hava atiyrumAynen canım özellikle 1-2 yıldır hatta daha uzun zamandır burada olup hiç almayanlar var:)Yani amaç hediye mi bilmiyorum:)
Ayda bir kendi evimize yemek yapıyoruz.Sadece sunum yapıyoruz buraya ekliyoruz.Ben eğlendiğimi düşünüyor(d)um:)
Az önce hediye diyordunKazansinlar tabi ben kazanmasinlar demiyorum ki siz de beni iyice paragoz yaptinizben madalyami istiyorum sadece
Dogru deyno da vardi
Aynen canım havası yetiyor:)Yarisan herkes kazansın hediye olmasada o duygu güzel oluyo eşime hava atiyrum
Yalan olduBuna da ilk benim hedayemle baslamaniz buyuk sansimin gostergesi olsa gerek
Kiz hakket senin hedaye noldu
Yaani amac hediye olsa sadece kazandigimdan beri 3 yarisma oldu sanirsam sadece 1de yokumeglencesine soyluyorumYarisan herkes kazansın hediye olmasada o duygu güzel oluyo eşime hava atiyrum
kimse yok mu
Hep o pink yuzundenYalan oldu
Olur mu öyle şey elbet değişecek:)Daha önce 3 defa daha oldu ve değişim yapıldı :)Hatta en yakın yasmi'de oldu:)Yalan oldu
Hosgeldinkimse yok mu
Sen buraların yolunu bilirmiydin:)Yokmuş
Benimki zaten hediye eve gelene kadar inanmiyodu hediye verildiğineya diyorum niye verilmesin :)şimdi yaptığım birseyi beğenmez ise susturuyorum 1. Oldum ben diyeAynen canım havası yetiyor:)
Kankiyiz tabiBenimki zaten hediye eve gelene kadar inanmiyodu hediye verildiğineya diyorum niye verilmesin :)şimdi yaptığım birseyi beğenmez ise susturuyorum 1. Oldum ben diye
Sen whatsap tan yazınca bakıyorum kanki olmussunuz diyo