- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Hazırlarım ne olacakYarın kahvaltıyı ben hazırlayayım demiyor da yarın sen hazırla diyor
Tamam o zaman geçen gün dediğim menüyü yap.Az dediler ,kuymak ta yap yanına.Ya da dur dur sen su böreğini güzel yapıyorsun su böreği de yap.Baklavan da güzel oluyor baklava da aç,kahvenin yanında yeriz,elmas kurabiye de yap,içli köfte de yaparsın ,yarışmayı kazandığın dolmadan da yaparsın sadece kahvaltıya mı geldin ,vallahi bırakmam dersin ya,öğle yemeğini de yerizHazırlarım ne olacak
Ortaya karışık bişeyler olsunNevoş darılır mı acep sadece bunları saydım diyeYarışmaya o kadar tarif yaptı ,hepsinden yapsın bence ,dinlene dinlene yeriz
Hayırlı kandiller canımKandiliniz mübarek olsun güzel hanımlar ❤
Tamam sen gel hepsinden yaparım ne olacak:)Tamam o zaman geçen gün dediğim menüyü yap.Az dediler ,kuymak ta yap yanına.Ya da dur dur sen su böreğini güzel yapıyorsun su böreği de yap.Baklavan da güzel oluyor baklava da aç,kahvenin yanında yeriz,elmas kurabiye de yap,içli köfte de yaparsın ,yarışmayı kazandığın dolmadan da yaparsın sadece kahvaltıya mı geldin ,vallahi bırakmam dersin ya,öğle yemeğini de yeriz
Ne aralıklarla bir günde miNevoş darılır mı acep sadece bunları saydım diyeYarışmaya o kadar tarif yaptı ,hepsinden yapsın bence ,dinlene dinlene yeriz
Kaynanaya da yaklaştın amaTamam sen gel hepsinden yaparım ne olacak:)
Bir kısmına yardım alırım annem yakın:)
Biz yeni geldik sınıftakiler ne alırsa ortak olacağız:)Bu arada yemek demişken öğretmenler günü için ne hediye alıyorsunuz?
Yok o uzak 12 km var aramızda:)Kaynanaya da yaklaştın ama
Yiyemediklerimi paket yaparsın banaNe aralıklarla bir günde mi
Abim orada belki gezmeye gelirim:)Yiyemediklerimi paket yaparsın bana
Niye senin annengil İstanbul da yaşamıyor ki,ne güzel buraya taşınırdın
tAŞINDIĞINDAN BERİ KAÇ KERE BULUŞTUNUZ SORMASI AYIP OLMASIN?Yok o uzak 12 km var aramızda:)
İyi sorun yok:)tAŞINDIĞINDAN BERİ KAÇ KERE BULUŞTUNUZ SORMASI AYIP OLMASIN?
Nasıl karışangillerden mi?
Karışan yok rahatım şimdilik bakalım:)tAŞINDIĞINDAN BERİ KAÇ KERE BULUŞTUNUZ SORMASI AYIP OLMASIN?
Nasıl karışangillerden mi?
Kuzu çabuk pişer haşlamana gerek yok bence:)Ama çok iyi pişsin dersen az haşla:)Nevoş eşim kuzu kapama istedi.Tarif bakayım diye açtım neti ama kafam iyice karıştı.Fırında istedi.Geçen gün masterchefte gördü canı istedi herhalÖnce düdüklüde haşlayıp alta patates koyup yapayım değil mi?