- 2 Aralık 2015
- 31.462
- 104.984
Üstünü kapatmaya gerek var mı folyoyla falanKuzu çabuk pişer haşlamana gerek yok bence:)Ama çok iyi pişsin dersen az haşla:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstünü kapatmaya gerek var mı folyoyla falanKuzu çabuk pişer haşlamana gerek yok bence:)Ama çok iyi pişsin dersen az haşla:)
Ben folyo kullanmıyorum ama pişirme kağıdı olabilir:)Üstünü kapatmaya gerek var mı folyoyla falan
Erkek öğretmen olduğu icon 20 ser lira topladılar bir saat alacaklarmis:Bu arada yemek demişken öğretmenler günü için ne hediye alıyorsunuz?
vallahi ben değilimYeni tarif ne zaman eklenecek yoksa eklendi mi
Adı kapama bence kapatÜstünü kapatmaya gerek var mı folyoyla falan
Nana dan tarif geliyor haydi nana haydi nana haydi tam zamanı tam zamanı şimdi
Bakalım Nana mı:)Nana dan tarif geliyor haydi nana haydi nana haydi tam zamanı tam zamanı şimdi
Mutfakta inceden yapıyorum diyordu manisinde :))Bakalım Nana mı:)
O zaman gelsin görün ben gördüm zaten:)Mutfakta inceden yapıyorum diyordu manisinde :))
Yok o beyti yapacak:)Bekliyorim bakalım kim yoksa Blue_Peri mantı mi yaptı bize
bana söylemedi o da benden kuzu kol bekliyor Muş hangi yöreden onu bile bilmiyorumYok o beyti yapacak:)
Yapın görelim.bana söylemedi o da benden kuzu kol bekliyor Muş hangi yöreden onu bile bilmiyorum
Hayırlı kandillerHayırlı aksamlar hayirli kandiller
Bir hatlfatalik 1 gb verdi salla kazan bu hafta gelirim aradaHayırlı kandiller
Ooo süperGel sensiz olmazBir hatlfatalik 1 gb verdi salla kazan bu hafta gelirim arada