- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.350
Birini gördüm ama o değildir ya. Kırmızı ceketli değil çünkü kendisi yaşını başını almış, ceketli beyefendi kadar genç değil
Ooo cook eskide kaldı yaaa o yazın izne ayrıldı daha gelmedi :)))En son basbelasiyim geldi ben gitmiştim o ara
Hoşgeldin güzelim nasılsınSelam güzeller
HoşbuldumHoşgeldin güzelim nasılsın
Komsum nasılsın ❤Sen kalkmıyomusun
İyiyim canımsın sağolasınHoşbuldumtatlı dillim,çok şükür iyiyim,sen nasılsın?
Allah iyilik versin güzelciğimİyiyim canımsın sağolasın
Sağlığın nasıl
Bulantidan *Allah iyilik versin güzelciğimBir kaç gündür iyiyim,1 hafta aç yaşadım Daha doğrusu bağlantıdan yiyemedim. Son bir kaç gündür maşallah atistiriyorum
Ekmek olmasa güzel olurmus :)Çok iyi veriyorsun sen ya bende hırs yok hırs
Bir tane levreği bolca salata ve ekmekle götürüp spora geldim ben
Allah kolaylık versin abla cocuklar içinde zor oluyordurZor canım ya birde yeni geldik alışmaya çalışıyor.Öğretmenin tarzı farklı oda zorluyor.
Çok iyi yapmışsın tebrikler canım yine iyisin maşaallah:)
Ben kilo veremiyorum almıyorumda ama diyete başlamam lazım:)Nasıl onuda bilmiyorum.Düşün 1 ay ev topla,yerleştir ve çoğu zaman yemek yemeğe zaman olmadı 1 gr dahi vermedim tiroit çalışmıyormuş ondan mı bilmem:)
Daha iyi olursun inşaallah canımAllah iyilik versin güzelciğimBir kaç gündür iyiyim,1 hafta aç yaşadım Daha doğrusu bağlantıdan yiyemedim. Son bir kaç gündür maşallah atistiriyorum
Kızlar alıştı ,oğlum biraz zorlanıyor:)Ekmek olmasa güzel olurmus :)
Allah kolaylık versin abla cocuklar içinde zor oluyordur
Tiroitlerin de etkisi olabilir ilac kullanıyor musun gecmis olsun
Amin canim benimDaha iyi olursun inşaallah canım
Aynen canım sağlık her şeyden önemliAmin canim benimAllah hepimize önce saglik versin,gerisi geliyor♥
Elhamdülillah iyiyim canım sen nasılsınKomsum nasılsın ❤
Eline eline vuracağım ekmek yiyinceÇok iyi veriyorsun sen ya bende hırs yok hırs
Bir tane levreği bolca salata ve ekmekle götürüp spora geldim ben
O yoksa zaten her şey anlamsızAynen canım sağlık her şeyden önemli
Iyiyim bende canım ❤Elhamdülillah iyiyim canım sen nasılsın