Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Orda kimse takip etmiyor ki ama onunda etkisi var :))
Gerci bende takımı bu ara cok takip edemiyorumn ama yarından sonra herkesi yakından takip edeceğim :)))
Orda kimse takip etmiyor ki ama onunda etkisi var :))
Gerci bende takımı bu ara cok takip edemiyorumn ama yarından sonra herkesi yakından takip edeceğim :)))
Kolay gelsin abla sınav dönemi zor oluyordur
Kilo almam mı aldım hatta iki hafta önce listeye yeniden girdim
58.8 i gördüm 6 ayı gectim diye kızların da isteği ile listeye girdim simdi 56.5 kiloyum
58.8 i gördüm 6 ayı gectim diye kızların da isteği ile listeye girdim simdi 56.5 kiloyum
Zor canım ya birde yeni geldik alışmaya çalışıyor.Öğretmenin tarzı farklı oda zorluyor.
Çok iyi yapmışsın tebrikler canım yine iyisin maşaallah:)
Ben kilo veremiyorum almıyorumda ama diyete başlamam lazım:)Nasıl onuda bilmiyorum.Düşün 1 ay ev topla,yerleştir ve çoğu zaman yemek yemeğe zaman olmadı 1 gr dahi vermedim tiroit çalışmıyormuş ondan mı bilmem:)