- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.347
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orda kimse takip etmiyor ki ama onunda etkisi var :))kendime topil açtım ona bile sahip çıkamadım
Omdami cagiriyorsunOrda kimse takip etmiyor ki ama onunda etkisi var :))
Gerci bende takımı bu ara cok takip edemiyorumn ama yarından sonra herkesi yakından takip edeceğim :)))
EvetOmdami cagiriyorsun
Ya inan yuzustu bırakmak istemiyorum birde herkesin öğüne yorum yapmak tuhaf geliyor mecburiyet var ya
Oo durum vahimmiş bilirim o siniriİyi olmaya çalışıyorum.
Kaynanama ben bakıyormuşum da maaşını eltim yiyormuş gibi bir sinir var üzerimde
Bir sebebi varmı ?İyi olmaya çalışıyorum.
Kaynanama ben bakıyormuşum da maaşını eltim yiyormuş gibi bir sinir var üzerimde
Bu ara kimse uymuyor kuralaYa inan yuzustu bırakmak istemiyorum birde herkesin öğüne yorum yapmak tuhaf geliyor mecburiyet var ya
Hayırlı aksamlar abla ❤Hayırlı akşamlar
Ne haber kaptanım:)Hayırlı aksamlar abla ❤
İyiyim abla sen nasılsın ❤Ne haber kaptanım:)
Tamam canım çok sağol 6. Takımdı değil miBu ara kimse uymuyor kurala
Yüzüstü bırakacak bir durum yok aslında canım ne zaman istersen gelebilirsin her zaman
İyi canım çok şükür yazılı haftası ders çalışıyoruzİyiyim abla sen nasılsın ❤
Evet canım yabancılık cekmezsin zaten burdan da tanıdıkların var :)))Tamam canım çok sağol 6. Takımdı değil mi
Sen kalkmıyomusun
En son basbelasiyim geldi ben gitmiştim o araEvet canım yabancılık cekmezsin zaten burdan da tanıdıkların var :)))
Kolay gelsin abla sınav dönemi zor oluyordurİyi canım çok şükür yazılı haftası ders çalışıyoruz
Mezun olduktan sonra kilo aldın mı nasıl gidiyor:)
Çok iyi veriyorsun sen ya bende hırs yok hırsKolay gelsin abla sınav dönemi zor oluyordur
Kilo almam mı aldım hatta iki hafta önce listeye yeniden girdim
58.8 i gördüm 6 ayı gectim diye kızların da isteği ile listeye girdim simdi 56.5 kiloyum
Zor canım ya birde yeni geldik alışmaya çalışıyor.Öğretmenin tarzı farklı oda zorluyor.Kolay gelsin abla sınav dönemi zor oluyordur
Kilo almam mı aldım hatta iki hafta önce listeye yeniden girdim
58.8 i gördüm 6 ayı gectim diye kızların da isteği ile listeye girdim simdi 56.5 kiloyum