- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Keske deneye bilsenizHiç yemedim güzeldir senin ellerinden :))
Ben bir şey denedim oda güzeldi ama kıtır turşu seven yemez sanırımKeske deneye bilseniz
Himm ilk defa duydumBen bir şey denedim oda güzeldi ama kıtır turşu seven yemez sanırım
Biberiye turşusu oluyor ya o biberler i önce köz leyip sonra turşu yapmışlar değişik gelmişti
Evet sapsarı biber uzeirnde benek benek köz izi var ben koz tadini sevdiğimden hoşuma gitmiştiHimm ilk defa duydum
Ben bunu biliyorum, domatesi sevemedim ama suyu çok çok lezzetli
Geçmiş olsun canım sen bilirsin:)Nevo tursu kurdum bu gun gelecek hafta insallah tarifimi yaparim bu hafta dinleneyim hasta olucam galiba☹
Bende kırmızı domates koyarım güzel oluyor:)Bizim buralarda cok sevilir hele pilavla
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım nasılsın
Kız ablaSenin bebeğin cinsiyeti ne olacaktı
Allah zihin açıklığı versin canımHoşbulduk canımiyiyim şükür oğlanın bu hafta full sınavlar var yarında matematik ona sınav hazırladım çözüyor bende orada kahve içeyim dedim buraya geldim
Sen nasılsın ❤
Afiyet olsun fındıkHoşbulduk canımiyiyim şükür oğlanın bu hafta full sınavlar var yarında matematik ona sınav hazırladım çözüyor bende orada kahve içeyim dedim buraya geldim
Sen nasılsın ❤
Hayırlı sağlıklı olsun inşallahKız abla
Aminnn hepsine inşallah canımAllah zihin açıklığı versin canımbizimde durum aynı
Bugün sosyal vardı yarın TürkçeÖğretmen değişikliği biraz alışmaya çalışıyor.
Sağol canımHayırlı sağlıklı olsun inşallah
Amin abla sağolSağlıkla kucağına alırsın inşaallah