Ne zaman gideceksin kilo verebildin mi bakalım :)
Bizim arkadaşlarda özele gidiyor eşim dedi diyetisyene ay da 200 vereceğine spora ayda 150 ver daha iyiKaç kuruş veriyorsun kız bergamaya bir diyetisyen gelmiş aylık 200 diyor
Yarışmayı konussakNe zaman gideceksin kilo verebildin mi bakalım :)
Sallıyor devlettekiler ya . Bu Arada Mehmet duman a başladım ben de her ay soma yolu göründü banaBizim arkadaşlarda özele gidiyor eşim dedi diyetisyene ay da 200 vereceğine spora ayda 150 ver daha iyi..ben spora para veriyorum diyetisyen devlet Hastanesi'nde ama memnun kalmadım ben kişilik olarak
Olur :)))Yarışmayı konussak
Ben sevemiyorum o doktoru ya hep arkadaşlarım ondan doğum yaptı hep sezaryen yapıyor Mehmet dumanda normal doğum duymadim 10 yıldır sezaryen düşünüyor san devam et canımSallıyor devlettekiler ya . Bu Arada Mehmet duman a başladım ben de her ay soma yolu göründü bana
Yap yap bende ne zaman yapsam diye düşünüyorumOlur :)))
Tarifi aldım da ne zaman yapsam bilmiyorum :))
Tarif mi aldın sen bakıyım aman da aman Ankara’ya özgü mü nerenin acabaOlur :)))
Tarifi aldım da ne zaman yapsam bilmiyorum :))
Benim sezeryan canım zaten yalan yok ben de hiç hoşlanmadım ama daha tecrübeli diye ona devam edicem hem arası çok az diğeriyle hem de sıkıntılı ilerliyorBen sevemiyorum o doktoru ya hep arkadaşlarım ondan doğum yaptı hep sezaryen yapıyor Mehmet dumanda normal doğum duymadim 10 yıldır sezaryen düşünüyor san devam et canım
Ben adamı hiç bolmEm tanımam da anlatılanlar için öyle düşünüyorumBenim sezeryan canım zaten yalan yok ben de hiç hoşlanmadım ama daha tecrübeli diye ona devam edicem hem arası çok az diğeriyle hem de sıkıntılı ilerliyor
Yapacagım da vaktim yok simdilik canım bakalım belki hafta sonu yapabilirimYap yap bende ne zaman yapsam diye düşünüyorum
Evet canım ilk gün aldım tarifimi :)Tarif mi aldın sen bakıyım aman da aman Ankara’ya özgü mü nerenin acaba
Bana şişkoyum diye çok kızdıBen adamı hiç bolmEm tanımam da anlatılanlar için öyle düşünüyorum
Aynen canım biliyorum demek ki iyi diyorum herkes peşinde dolaştığına göreÖnceden Akhisar'da idi o doktor Soma dakiler oraya gidiyordu şimdi akhisardakiler geliyor burayaKirmizi pabuc
Hadi ya o yönünü de senden öğrenmiş oldum :/Bana şişkoyum diye çok kızdı
Sürekli sezaryen yaptırdığından iyi olabilir eli alışık sanırımAynen canım biliyorum demek ki iyi diyorum herkes peşinde dolaştığına göre
Evet şakın şişkolar gitmesinHadi ya o yönünü de senden öğrenmiş oldum :/
Doğum sonrası nasılmış kuzum ilgileniyor muymuş sorsan Bir can arkadaşlarınaSürekli sezaryen yaptırdığından iyi olabilir eli alışık sanırım
Sorayım kankim iki doğumunu da onda yaptı o çok memnun meselaDoğum sonrası nasılmış kuzum ilgileniyor muymuş sorsan Bir can arkadaşlarına