- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Oy kuzumm benim fırsatı bulunca yaptım hemen ama senede içerim nevoş duymasınAfiyet olsun fındık vallahi bende yapıp sana seslencektim gel kahveye balım diye amma içiyorsun sonra artıkın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy kuzumm benim fırsatı bulunca yaptım hemen ama senede içerim nevoş duymasınAfiyet olsun fındık vallahi bende yapıp sana seslencektim gel kahveye balım diye amma içiyorsun sonra artıkın
Ne yapıyorsun şekerimOy oyy hayırlarla kucağına al hemşom inşallah
Duymuş bile onada yaparız toplaşırız biaraOy kuzumm benim fırsatı bulunca yaptım hemen ama senede içerim nevoş duymasın
İnşaallah canımAminnn hepsine inşallah canım
Alışır canım alışır sıkıntı yapma sen
Oturuyorum kk sörf yapıyorum balküpüm sen ne yapıyorsunNe yapıyorsun şekerim
Oyyy o ne öyle bizim birinci üniteden sadeceİnşaallah canım
Pazartesi matematik yapmış öyle zor sormuş ki kimse yapamamış toplamış çöpe atmışYani biz hadi yeni geldik belki kriterine uygun değiliz kendi öğrencileride yapamamış:)
Ondan biraz gözümüz korktu:)
İyidir canım sağol oğlumla ders çalışıyoruz ara ara buraya bakıyorumOturuyorum kk sörf yapıyorum balküpüm sen ne yapıyorsun
Çıkarmadalar işte:)Oyyy o ne öyle bizim birinci üniteden sadece
Bizimde örüntü yuvarlama toplama çıkarma basamaklarına ayırma çözümleme bunlardan soracakÇıkarmadalar işte:)
Hoca sorunun kendinden olduğunu anlamıştır ondan atmıştır okadar çocukta olamazya sorun bitanesi bilemi yapamaz .vardı benim sınıftada böyle .bazen çok zorluyorlarİnşaallah canım
Pazartesi matematik yapmış öyle zor sormuş ki kimse yapamamış toplamış çöpe atmışYani biz hadi yeni geldik belki kriterine uygun değiliz kendi öğrencileride yapamamış:)
Ondan biraz gözümüz korktu:)
Onlar ama öyle sormuş ki kimse yapamamışZor seven biri:)Bizimde örüntü yuvarlama toplama çıkarma basamaklarına ayırma çözümleme bunlardan soracak
Aynen canım zaten söylemiş ben zor sormuşum sizin seviye değil diye:)Hoca sorunun kendinden olduğunu anlamıştır ondan atmıştır okadar çocukta olamazya sorun bitanesi bilemi yapamaz .vardı benim sınıftada böyle .bazen çok zorluyorlar
Öyle olurOnlar ama öyle sormuş ki kimse yapamamışZor seven biri:)
Gelen gideni aratıyor
Kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin yakışıklıyaİyidir canım sağol oğlumla ders çalışıyoruz ara ara buraya bakıyorum
70 almış benim ki anne çoğu sıfır aldı diyorÖyle olur
Sağol canım benimKolay gelsin Allah zihin açıklığı versin yakışıklıya
İyi bari farkında olmuşAynen canım zaten söylemiş ben zor sormuşum sizin seviye değil diye:)
Sen neler yapıyorsun:)İyi bari farkında olmuş
Bende aynı abla ev çocuk öyle peşinde dönüyorum .sabah akşam hamur yoğuruyorm hanfendiye kurabiye kalıpları ile o basıyo ben pişiriyorum yiyo yumurta ile bu ara buna taktiSen neler yapıyorsun:)
İyi maşaallah canımBende aynı abla ev çocuk öyle peşinde dönüyorum .sabah akşam hamur yoğuruyorm hanfendiye kurabiye kalıpları ile o basıyo ben pişiriyorum yiyo yumurta ile bu ara buna takti