Hic nazarim da yoktur ama dur gozlerimi bereltip bakayimAçma som ağzını kız
Deliiii oyacam o gözleriniHic nazarim da yoktur ama dur gozlerimi bereltip bakayim
Offfff yemeklere baaakkEllerinize emeklerinize sağlık, hepinize başarılar diliyorum.
Nevreste 'm davet etmiş, davetini gördüm teşekkür ederim demek için geldim, oylama için geleceğim ama siz bu yemeklerle insanı zorla kışkırtırsınız onu da bilesiniz
50'ime merdiven dayamışken kilo alırsam sorumlusu sizin yarışmalarınız, görüp görüp iştaha geliyorum:)))
Oylamayı gözlerim kapalı yapmayı düşünüyorum, şu an burada gördüklerimi unutmak için de müzik açıp şu kadınlar gibi oynayacağım ki aklım dağılsın, kafaları öyle bir sallıyorlar ki değil yemekleri adını bile unutursun
BendeFilelerden et pırtlayacakmı diye bakmaktan kafalara bakamadım
Her taraf kil tuy olmustur ya simdi
Senin aklın temizlik te tabiHer taraf kil tuy olmustur ya simdiguzelcene supurmek gerek orayi
Yemin ederim actigimdan beri aklim saclarinda kaldi kankaSenin aklın temizlik te tabi
Çok gür ve güzel bende beğendim :))Yemin ederim actigimdan beri aklim saclarinda kaldi kanka
Yasmin pirinc bilmedigimden yardimci olamicam maalesefBu yasmin pirince diğeri gibi mi koyuyoruz su ölçüsünü sevabına cevaplayın be
Bildirim gitseydi demek birinci hariç sıralama degisecekti :))
Ne kadar katılıyor cmus pekiBırakın yeeaaa ben öğrendim zaten
Gidip topiklerde paylaşacam bu bilgiyi hayır için
Ne kadar katılıyor cmus peki
Afiyet olsun eline sağlık :))Yooohh yeeaa çok güzel kokuyor ama
Afiyet olsun eline sağlık :))
O nefis oluyor ya hangi pirinçle olursa olsun:)) normal pilav gibi yaptım ben. Soğanlı havuçlu etli güzel oluyor