Ablam oynayarak yiyeceklerini sindirirsinOfffff yemeklere baaakkEllerinize emeklerinize sağlık, hepinize başarılar diliyorum.
Nevreste 'm davet etmiş, davetini gördüm teşekkür ederim demek için geldim, oylama için geleceğim ama siz bu yemeklerle insanı zorla kışkırtırsınız onu da bilesiniz
50'ime merdiven dayamışken kilo alırsam sorumlusu sizin yarışmalarınız, görüp görüp iştaha geliyorum:)))
Oylamayı gözlerim kapalı yapmayı düşünüyorum, şu an burada gördüklerimi unutmak için de müzik açıp şu kadınlar gibi oynayacağım ki aklım dağılsın, kafaları öyle bir sallıyorlar ki değil yemekleri adını bile unutursun
AklımaOfffff yemeklere baaakkEllerinize emeklerinize sağlık, hepinize başarılar diliyorum.
Nevreste 'm davet etmiş, davetini gördüm teşekkür ederim demek için geldim, oylama için geleceğim ama siz bu yemeklerle insanı zorla kışkırtırsınız onu da bilesiniz
50'ime merdiven dayamışken kilo alırsam sorumlusu sizin yarışmalarınız, görüp görüp iştaha geliyorum:)))
Oylamayı gözlerim kapalı yapmayı düşünüyorum, şu an burada gördüklerimi unutmak için de müzik açıp şu kadınlar gibi oynayacağım ki aklım dağılsın, kafaları öyle bir sallıyorlar ki değil yemekleri adını bile unutursun
Benden kaçmadıKomsumun
Ama takımına baktım çok uygun geldi alsam komşu ile aynı olacakBenden kaçmadı
Mantı hala önde
Gelen bir oyu ona verip geriisni bize sevindiriyorMantı hala önde
Sabahtan beri 1 oy alabildim yaa şimdi 39 olmuşumMantı hala önde
Kııız dövecem haaa
Mantiseverler için söylüyorum
Çok seviyorsun ama oyu vermesen daha iyi
Hep hamur yemiyorsun ama yemesen daha iyi
#mantiyaoyverinamacokkacirmayin.#mantıya oy ver#miniğe inat
Yeminle bu güzeldi ahahaaa#mantiyaoyverinamacokkacirmayin.
Herkesi kendin mi saniyorsun yiyip yiyip kilo almayacakYiyin yiyin mantı yiyin sonra atın göbecikleri gitsin hobbaaa
EstağfurullahHerkesi kendin mi saniyorsun yiyip yiyip kilo almayacak