- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Tamam işte ben herkes için diyorumBurdanda veren var kanka degil teksankim size vermiyorlar haaa tek bana
Arkadaşları katıldığını yeni öğrenmişler:)olur olur inşallah :))
Abla güzel yapti ona lafım yok ama ilk oylar genelde arkadaş kanka oyu oluyor yani herkes biliyor bunu
Yok abla ben onu demek istemiyorum ya anlatamadım kendimi ..yani nasıl desemArkadaşları katıldığını yeni öğrenmişler:)
Nasip artık:)Yok abla ben onu demek istemiyorum ya anlatamadım kendimi ..yani nasıl desem
Balım ben çok sevindim, cantanem, k.zebra ile sen vardın almamış hep katılan , güle güle kullan, bamya çorbanda aklımda alamamıştın o zaman ama olsun, bu telafin olurBurdanda veren var kanka degil teksankim size vermiyorlar haaa tek bana
Aynen blue nun nasibi de boyleymisNasip artık:)
Çeteremimi tutuyon kızTamam işte ben herkes için diyorum
Birde her yarışma da aynı kişiye verenler var
Sagol canımBalım ben çok sevindim, cantanem, k.zebra ile sen vardın almamış hep katılan , güle güle kullan, bamya çorbanda aklımda alamamıştın o zaman ama olsun, bu telafin olur
Bariz belli ya görmemek için kör olmak lazım Sana oy verenlerden bahsetmiyorum genel konuşuyorumÇeteremimi tutuyon kız
Sağolun kuzularBalım ben çok sevindim, cantanem, k.zebra ile sen vardın almamış hep katılan , güle güle kullan, bamya çorbanda aklımda alamamıştın o zaman ama olsun, bu telafin olur
Cidden yeni fark ettimcidden yeni mo farkettin ben farkedip trip bile attım
DoğrudurBariz belli ya görmemek için kör olmak lazım Sana oy verenlerden bahsetmiyorum genel konuşuyorum
Ahahahha evet esinlenmişiz haberim yoktu
Yok yok sunumla haketmistin zaten küçük bir çocuğa sorsan o bile fark ederdi yani senin tarifiSağolun kuzularama şimdiden tebrik etmeyinya valla bak henüz daha belli değil.
İnşallah çok isterim bende ama kısmet belki başkasının nasibidir şimdiden kesin konuşmaktan korkarım ben.
Aynen öyleAhahahha evet esinlenmişiz haberim yoktu