- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Cok da sey edemiyorum ya pabic gibi kusersin diyeNiye ballı olayım kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok da sey edemiyorum ya pabic gibi kusersin diyeNiye ballı olayım kız
Yok siz istemeyin o sorun oluyor:)Evetttt keske bizde oy isteyebilsek
Direk diskalifiyeEvetttt keske bizde oy isteyebilsek
Aynen öyle:)Direk diskalifiye
Biliyorum abla :) neyse artık bu sefer de olmadı bidahakine kaldı umut ama olsun perinin kazanmasınada coookkk sevindimYok siz istemeyin o sorun oluyor:)
BiliyorumDirek diskalifiye
Haa oydan diyoooon bir elim yağda bir elim ballda diye nakarat çığırıyooom bacımCok da sey edemiyorum ya pabic gibi kusersin diye
Hiç kazanmayan biri :)Ayrıca çevre muhabbeti yapılıyor.Peri'nin çevre hep vardı.Kız bu sefer cidden güzel yaptı:)Biliyorum abla :) neyse artık bu sefer de olmadı bidahakine kaldı umut ama olsun perinin kazanmasınada coookkk sevindim
Cigir hakkindirHaa oydan diyoooon bir elim yağda bir elim ballda diye nakarat çığırıyooom bacım
Yav daha bişey belli degilki kuzu ben bile emin değilim siz de emin olmayın bence bak yükeliyosunBiliyorum abla :) neyse artık bu sefer de olmadı bidahakine kaldı umut ama olsun perinin kazanmasınada coookkk sevindim
Biz eminizYav daha bişey belli degilki kuzu ben bile emin değilim siz de emin olmayın bence bak yükeliyosun
Evet bencede hakettiHiç kazanmayan biri :)Ayrıca çevre muhabbeti yapılıyor.Peri'nin çevre hep vardı.Kız bu sefer cidden güzel yaptı:)
Ben eminiiimmmYav daha bişey belli degilki kuzu ben bile emin değilim siz de emin olmayın bence bak yükeliyosun
Teşekkür ederim ablacım benden daha güzel yapanlar var ayrıca. Bakalım daha 3 gün varHiç kazanmayan biri :)Ayrıca çevre muhabbeti yapılıyor.Peri'nin çevre hep vardı.Kız bu sefer cidden güzel yaptı:)
Kimin kismetiiyse o kazanacak canim oylesine takiliyorum bakma sen banaTeşekkür ederim ablacım benden daha güzel yapanlar var ayrıca. Bakalım daha 3 gün var
Hepsi güzel canım orası ayrı:)Ama sen bu sefer farklı yaptın onu kasdediyorum:)Teşekkür ederim ablacım benden daha güzel yapanlar var ayrıca. Bakalım daha 3 gün var
Biliyorum balımKimin kismetiiyse o kazanacak canim oylesine takiliyorum bakma sen bana
Sağol ablamHepsi güzel canım orası ayrı:)Ama sen bu sefer farklı yaptın onu kasdediyorum:)
olur olur inşallah :))Eşim diyo bari bi kere kazan be
Abla güzel yapti ona lafım yok ama ilk oylar genelde arkadaş kanka oyu oluyor yani herkes biliyor bunuHiç kazanmayan biri :)Ayrıca çevre muhabbeti yapılıyor.Peri'nin çevre hep vardı.Kız bu sefer cidden güzel yaptı:)
Burdanda veren var kanka degil teksankim size vermiyorlar haaa tek banaolur olur inşallah :))
Abla güzel yapti ona lafım yok ama ilk oylar genelde arkadaş kanka oyu oluyor yani herkes biliyor bunu