- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya böyle deniyor ama Kazen abi bana oy verdiğinde ve ben birinci oldumKehanet var onun oy verdiği birinci olamadı hiç
Çok uzun süre mi basıyorsun acaba canım? Ben uzun basınca bende de bağlantıyı kopyala filan çıkıyorKızlar yaa bişey sorucam.forumda sorunlar kısmını bulamadım
Beğeniye uzun basınca sizin gibi kalpler gülücükler çıkmıyor bende,bağlantıyı kopyala falan çıkıyor.
Bide bildirimlere tıklayınca hep reklam açılıyor.benim telden mi bu sorun yoksa sizde de var mı?
Yok gülüm ya her türlü denedim.arada oluyo ama genelde kopyala çıkıyo.Çok uzun süre mi basıyorsun acaba canım? Ben uzun basınca bende de bağlantıyı kopyala filan çıkıyor
Senin bebiş büyümüştürYa böyle deniyor ama Kazen abi bana oy verdiğinde ve ben birinci oldum
Çok geziyon napim bakim dedim burda buldum seniBebüşüm sen buralara mı geldin ❤❣ağzını burnunu yediğim
Kızlar yaa bişey sorucam.forumda sorunlar kısmını bulamadım
Beğeniye uzun basınca sizin gibi kalpler gülücükler çıkmıyor bende,bağlantıyı kopyala falan çıkıyor.
Bide bildirimlere tıklayınca hep reklam açılıyor.benim telden mi bu sorun yoksa sizde de var mı?
Curly e filan özel mesajla bildir sorununu istersen canım. Yardımcı olurlarYok gülüm ya her türlü denedim.arada oluyo ama genelde kopyala çıkıyo.
Günaydın ,Günaydınnnn
Site genelinde var bu sorun bir çok kişi yazdıCurly e filan özel mesajla bildir sorununu istersen canım. Yardımcı olurlar
O konu kapandı galiba canım. Emin olmamakla birlikte aklımda öyle kalmış.Bende reklam sorunu hep var alttan reklamı kaydırma n lazım reklam üstü bildirim tikladin mi reklam açıyor
Smile ve beğen tusundaki diğer seçenekler bende de zaman zaman çıkıyor bazen dediğin gibi yeni sekme vs diyor
.ben bunu yazdım sanırım ama dönüş yapılmadı ://
Yeni güncelleme sorunları gibi bir topik var tam adını hatırlamıyorum o sayfaya yaz istersen
Heç istemez miyim
Yaaaa işte geldimm burdayım ben bu işte ustayım