- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Bizim sınav berbat neler duyacağım onu düşünüyorumSorma bende sabah birine öğlen diğerine katıldım başım ağrıyor şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim sınav berbat neler duyacağım onu düşünüyorumSorma bende sabah birine öğlen diğerine katıldım başım ağrıyor şimdi
Matematiği sevmiyor mu?Bizim sınav berbat neler duyacağım onu düşünüyorum
Belki bir gun bende o raddeye gelirim bakalimBiz de onceleri oyle diyoduk artik Allahini seversen oy verme diyoruz
Deneme falan yok biizm okul nasıl bir okul anlamış değilim senede bir tane deneme ne kadar faydalı olur kiMatematiği sevmiyor mu?
Deneme oluyorlar mı,onlar nasıl?
Bende istedim aslında ama halim olmadı :))Ben katılmayı özledim ama imkan olmadı:)
Kaçıncı sınıftakiBizim sınav berbat neler duyacağım onu düşünüyorum
Sen dışardan deneme sınavlarına girmesini sağla canım:)Yani ne kadar çok soru örneği görürüse o kadar iyi:)Deneme falan yok biizm okul nasıl bir okul anlamış değilim senede bir tane deneme ne kadar faydalı olur ki
Benim oğlanın okula gidesim yok dersten değil yani
Sonrakilere inşaallah:)Bende istedim aslında ama halim olmadı :))
5. SınıfKaçıncı sınıftaki
Oda doğru5. Sınıf
Nevreste sokmadim sınavlara geçen sene dışarıda olanlara biizm milletimizde bir yaris varya benimki seninkini geçer kafası
Çocuklar çok pis rakabet içinde dalga geçip alay ediyorlar diye istemedim
İnşallah canım :)Sonrakilere inşaallah:)
Çok sinir oluyorum bende:)O kadar acınası çocuklar varkı buugun oglanin sınıfında sınıfta birinci olamadım diye ağladı kız çocuğu annesi de başında üzülüyor birinci olamadı diye,, hırslı insanlardan nefret ediyorum
Daha bizim cocuklar okumayı sökerken o çocuğuna 2. Sınıf kitapları yaptırıyordu böyle bildimcik buldumcuk hallerÇok sinir oluyorum bende:)
Yok artık :)Daha bizim cocuklar okumayı sökerken o çocuğuna 2. Sınıf kitapları yaptırıyordu böyle bildimcik buldumcuk haller
beni yanlisliklami etiketlediniz acaba@Kazen oyunu verince ne oluyo bilmiyorum ki ben ama begnmesi benim icin guzel bisey yani sevindim ben
Bilmem illaki bende anlamadimbeni yanlisliklami etiketlediniz acaba
Evet :))Yok artık :)
Buna rağmen 1. Değil mi:)
Hoşbulduk :)Hoşgeldin:)
Bebüşüm sen buralara mı geldin ağzını burnunu yediğim