- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Beni benden aldın mavi saçlı ejdaryaYiriiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni benden aldın mavi saçlı ejdaryaYiriiim
maşallah bağaaaaaBeni benden aldın mavi saçlı ejdarya
Hangisini daha cok seviyorsan ona ver (ama banada olur yaniiii hayır demem )ben karar veremedim hepsi birbirinden lezzetli .anaamm bana ver oyu demeyinn
Sen onlari lapur lupur yeee sonra gel oy deHangisini daha cok seviyorsan ona ver (ama banada olur yaniiii hayır demem )
Bak ya zaten bana vermedin sanki diğerlerini yedin deSen onlari lapur lupur yeee sonra gel oy de
İvit, öyle de diyebilirsen. nüfusta yazan başka ama
Farkettimoy verdim sevdiğim şeyleri seçtim
Onları yapabiliyorum en azındanBak ya zaten bana vermedin sanki diğerlerini yedin de
BonusummmmAnnem erzurumlu lor dolmasını yoğurtsuz yerler çok güzel olur gerçekten ellerine sağlık kuzum ❤
Bak ben ilk yapısta becerdim sende yaparsın benceOnları yapabiliyorum en azından
Ama senin yaptığını yapamadım henüz daha tadını bilmiyirm
Bonusummmm❤❤❤
Teşekkür ederim canım ❤❤❤❤Annem erzurumlu lor dolmasını yoğurtsuz yerler çok güzel olur gerçekten ellerine sağlık kuzum ❤
O zaman denerim bir günBak ben ilk yapısta becerdim sende yaparsın bence
Nbyosun Offff deme yA şimdi davetten geliyorum nasıl yemezdim ki o kuru dolmaları kısırı salatayı ya nasıl nasıııllllHe canım :) nolcak bu yemeklerle derdimiz? İnme geliyo gibi oluyı bana bu başlığa girince
Teşekkür ederim canım ❤❤❤❤
Annene selamlarımı ilet
İlk deneyişte ince olmayabilir amaO zaman denerim bir gün