- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Hoşbuldum canımElalis hoşgeldin burda duymuştum bahsini eski birincilerdensin sanırım :))
Geçen sene ramazan sofralarında birinci olmuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum canımElalis hoşgeldin burda duymuştum bahsini eski birincilerdensin sanırım :))
Veeeee geri döndümÇok tehlikeli yarışmacı. Şef gibi tabak çıkarıyor. 2 birinciliği var
1 zaten de bizim madalyalarımız nerdeBen bir tane sanıyordum madalyasina da bakmadım
Zıplama kız madalyanı düşürcen
Yaaa nanaaam coook teşekkür ederim balıımOylarım perde pilava ve kayseri mantisina gitti ❤
Sallama kız şu başını bana vermedin zatiiiBakı bak yanlış yapdim ama kefinizi acıdım
1 miydi tüh. İki kez daha sana yenileceğiz
Kendisi de bu senenin Ramazan sofralarinin birincisiHoşbuldum canım
Geçen sene ramazan sofralarında birinci olmuştum
Madalya sistemi değiştiZıplama kız madalyanı düşürcen
Siz misiniz benden kurtuldugunuza sevinen eheheh ben arkadasi tutuyorum1 miydi tüh. İki kez daha sana yenileceğiz
Birini de bana vermişsin. Thank you bebeğimBakı bak yanlış yapdim ama kefinizi acıdım
Daha senin şokundan yeni çıkmıştık oysakiSiz misiniz benden kurtuldugunuza sevinen eheheh ben arkadasi tutuyorum
İki oyumdan biri hep onun bundan sonraya da yok birinci olursa cabuk giderDaha senin şokundan yeni çıkmıştık oysaki
Birinci olayımda öyle yasaklansın yiiaaaManti artik yasaklanmali diyenler cokun begeni butonuna
Blu gebertecek beni
Yok o is kolay bu sefer Kazen oyunu sana verir sonra da yasaklar isteBirinci olayımda öyle yasaklansın yiiaaa
Karar verİki oyumdan biri hep onun bundan sonraya da yok birinci olursa cabuk gider
Dusunmem lazimKarar ver