- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Ben haric herkes pro üyeBazen duruma göre kazen hediye ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben haric herkes pro üyeBazen duruma göre kazen hediye ediyor
Mantı oyları silip süpürüyor, fark ettin miİyidir sendeeeen
Belki sende olursunBen haric herkes pro üye
Zaten birinci olmazsa şaşarım çok güzel yapmışMantı oyları silip süpürüyor, fark ettin mi
Hadiyaaa bu yavrulara noluyor accık yatsak .bende 2 de yattım 4 te kalktım gözlerim şişmiş vallaİyi bende az daha uyusam ne olurdu gece 3 ye yatmisim kız gece uyumadı ..sabah da 8 de dikildi ayakta
Benim kız yer değiştirdi mi oluyir illa sebep yok gece kalkıp ağlıyorHadiyaaa bu yavrulara noluyor accık yatsak .bende 2 de yattım 4 te kalktım gözlerim şişmiş valla
Verenlerin çoğu tanıdık bacımta bildirim çok değiştirecek cokkkMantı oyları silip süpürüyor, fark ettin mi
Kuzum annenlerdemisin hala yerini yadırgıyo baya demek yavrum. Ama böyle böyle alışır bi zaman sonraBenim kız yer değiştirdi mi oluyir illa sebep yok gece kalkıp ağlıyor
Bence de çok şeyler değiştirecek farkı artiracaksinVerenlerin çoğu tanıdık bacımta bildirim çok değiştirecek cokkk
_CaNanSu_ fırın sütlaç
Dün gece geldik bir gece kaldık sadece ama yetiyor işteKuzum annenlerdemisin hala yerini yadırgıyo baya demek yavrum. Ama böyle böyle alışır bi zaman sonra
Allahımyaaa ben niye sizin gibi düşünemiyorumBence de çok şeyler değiştirecek farkı artiracaksin
Tebrikler _CaNanSu_
Hadiyaaa ohh ben üşüyom valla geceleri kızDün gece geldik bir gece kaldık sadece ama yetiyor işte
Bizim ev çok sıcak pike bile örtülmüyir annemlerin ki tam tersi yorganla yatıyorsun
hayırlısı olsunZaten birinci olmazsa şaşarım çok güzel yapmış
Benim çevre kısıtlıVerenlerin çoğu tanıdık bacımta bildirim çok değiştirecek cokkk
hayırlısı olsun
Benim çevre kısıtlı
Çevre faktörler bildirim öncesi etkilihayırlısı olsun
Benim çevre kısıtlı
Çevre ve bildirim sonrası ise bildiğin mıçıyozZÇevre faktörler bildirim öncesi etkili
Çevre faktörler bildirim öncesi etkili