Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar herkese nasılsınız hanımlar sorunumu çözebildim sonunda çok şükür bi daha tekrarlamamak üzere ❤ Banlanmış gibi dışardan okudum hep
Hadi ya neden öyle oldu ki

Hoşbuldum iyiyim ben işte burlara gir cik yapıyorum arada şükür

Sen nasılsın oglus nasil ?

Hadi ya neden öyle oldu ki

Hoşbuldum iyiyim ben işte burlara gir cik yapıyorum arada şükür

Sen nasılsın oglus nasil ?
E posta ile ilgili bi sorundan dolayı mesaj yazmıyordum anlayamadık teknik ekipte anlamadı eşimin e postasından değiştirdim oldu sonra yine kendiminkini yaptım girip bakar mesajlara filan çok meraklı zaten kendisi oğluş iyi öğlen uyumuyor 5 gündür çok yoruyor düzeni mi değişecek ne gündüzlerde kısa diye zorlamıyorum uyusun diye pasta yapıyorum onun dışında evdeyim hep iyiyiz çok şükür havalar da iyi gidiyor hastalık bestelikte olmadı yuvarlanıp gidiyoruz

Anlamadım canım yemek yapıp atıcam mı ben buraya:))
Eğer yarışmaya katılmak istiyor san önce nevreste ye özelden yapacağın tarifi yazman lazım

Eğer nevreste onaylarsa yapacaksın çünkü tarif rezerve ediliyor

Tüm aşamaları ile yapip ekleyip atıyorsun birde tarifin yanına tarif yazıp atman lazım

Peki yöresel bir yemek olması mı gerekiyor canım

Ne yarışması peki ne kazanılıyor burdan
Yemek yarışması canım ayın 23 ünde oylama başlayacak birinci olan kazanıyor hediyeyi hem pro üyelik hemde hediye kazanıyor

Gönderilen hediyeler i de burdan paylasiyoruz bakabilirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…