- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
Aynen cnm yaa... hiç değişikliğe gelemiyo kimseToplum değişime kapalı
Yani bilindik tarifte üç dört çeşiti geçmez, o zaman niye yarışıyoruzşöyle olsun üç dört tarif belirlensin içlerinden sunumu en güzel olan kazansın Ne kadar orjinalim
Kız sen niye ikide bir oylama arifesinde grileşiyorsun? Kaç kategoridir içimden ben de aynı kategoriyi geçiriyorum ama olmuyorEveeett bir sonraki kategoriyi bekleyelimm inşallah şerbetli tatlılar olurrr
İnşaallah güzel haberlerle gelirsin ablaTeste 12 gün var canım, transferim yapıldı. Mecburiyetten yokum
Ellerine sağlık bacım, yemiş kadar oldum.
Bilmiyorumki ama bu sefer çok ucuz gittim istemsiz oldu ee sonra noldu dedim birine geyikmiş odaKız sen niye ikide bir oylama arifesinde grileşiyorsun? Kaç kategoridir içimden ben de aynı kategoriyi geçiriyorum ama olmuyor
İnşaallah güzel haberlerle gelirsin abla
İnşallah canım benim.İnşaallah güzel haberlerle gelirsin abla
Geyik yüzünden banlanmak insana ayrı bi koyuyor :)Bilmiyorumki ama bu sefer çok ucuz gittim istemsiz oldu ee sonra noldu dedim birine geyikmiş oda
SöylememmGeyik yüzünden banlanmak insana ayrı bi koyuyor :)
Şerbetli tatlılar olursa ne yapacaksın bize
Kulağıma söyleSöylememm
Sidelya canım çok teşekkür edermO özlediğim ortam , sobanın yaydığı sıcaklık , semaverin verdiği huzur ..
Elimin tazecik şehriyeli tarhana çorbasına gitmesine engel olamadımtevafuk55 ellerine sağlık canım
Çok teşekkür ederim canımHepsi birbirinden güzel
Ellerinize sağlık
Ama sunum olarak
İlk çorbayı çok beğendim
Ekmeğin içinde çok güzel sunum
Başarılar dilerim herkese
Çok teşekkür ederimEkmegin icindeki corbaya bayildim yaa. Cok guzel olmus :) Hepinizin ellerine saglkk
Çok mutluyum ya, bu bile yeter
Teşekkür ederim Gurtmingotam, ikinci oyum senden geldi, şans getirdinOhh be sonunda yaptığım tahminim tuttukaç sefer tahmin etmeye çalışıyorum birinciyi bu kez tutturdum galiba
Teşekkür ederim canım
Ekmek gayet güzel yeniyor canım, bir lokması bile ziyan olmuyor. Konuma yazmıştım, istersen okuyabilirsinTadamıycağız lezete tada puan veremiyoruz. Tamam görüntü yani sunum olarak ekmek çorbası güzel peki ekmek ne oluyor sonra !!yenilmesi zor (ekmeğin)
Çok teşekkür ederim canım, çok mutlu oldum inan ki
Çok teşekkür ederim canım, keşke ikram etme şansım olsa3 corba arasında gittim geldim..Ekmekte kaşarlı domates çorbasına kullandimmm oyumu.. kokusu burnuma kadar geldi
En bilindik olanKulağıma söyle
Tüm yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve bol şans diyorum
Oyumu terbiyeli sebze çorbasına kullandım hayırlı olsunchiLL