Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Oysaki ezogelin cok guzel bi corba:63:
Bence de güzel bir çorba.:KK45:Sana bir iyi bir de kötü haber vereyim.Önce iyi haberi vereyim.1.Olacak diye hissettiğim tarifler arasında ezogelin de var.Kötü haber de genelde tahminlerim tutmaz.:KK53:

Ben bir tarif belirliyorum, sonra aklıma başkası geliyor, sonra bir başkası..:ruh:
Ben 32 ye adayim, hem sıram o benim kimseye vermem :KK47::KK47:
Aynı ben.Ben de çok karar değiştiririm hangisini yapsam diye.:olamaz:

Bence de güzel bir çorba.:KK45:Sana bir iyi bir de kötü haber vereyim.Önce iyi haberi vereyim.1.Olacak diye hissettiğim tarifler arasında ezogelin de var.Kötü haber de genelde tahminlerim tutmaz.:KK53:

Aynı ben.Ben de çok karar değiştiririm hangisini yapsam diye.:olamaz:
O zaman beni tahmin etme deynep lütfen :KK45:

Yani anneciğimin yaptığıiş gibi yumurta eriştesi ile kendi uydurduğum mis gibi çorbam ve pembik kalpli sunumumla birincilik çok yakışırdı :confused::confused:

Geçmiş olsun babacığına canım,Allahım tez şifalar versin:dua:.Fırsatın olsa zaten yapardın ,belki zaman vardır sanıyorsun diye hatırlatmak istemiştim.En kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle:KK36:
Çok teşekkür ederim güzel yürekli ablacım, hastalık da Allahtan atlatıcaz inşallah rabbim dermansız dert vermesin :KK200:

O zaman beni tahmin etme deynep lütfen :KK45:

Yani anneciğimin yaptığıiş gibi yumurta eriştesi ile kendi uydurduğum mis gibi çorbam ve pembik kalpli sunumumla birincilik çok yakışırdı :confused::confused:
Sunumun hoşuma gitti,tevafuk gelene kadar 3 tarif arasında kararsızdım ,birisi sendin ,ama biz sana bilindik tarif iddialı olur demiyor muyuz,hala kendi uydurduğun çorbayı yapıyorsun :bicak:

Kızzzz neree gettın sen :KK70: :KK70:
ben banlancam banlancam dıyodum sen gittin :)
Geyikten dikşıınnn
:KK53:
Ne oldu size yahu.:KK53::KK53:
leylmira leylmira neden bantlandı? :silah:
Elektrik bandımı abla bu koli bandımı :KK53:
Geyikten gitmişim :))
Evet canım birkaç saat sonra başlarız:halay:
NEVOŞUM ben geldimm bizim önceden popüler konu değilde Yarışma Çorbalar oylama yazmazmıydı :KK68:
Blmıyorum neden gitti gelsın öğrencez . Yalnız dığer oylamada da banlıydı nedır kız bu senın kaderin :KK70:

Sağol canımmmm :KK200:
Kısmett iştee napalımm Mune Mune ciğimin kestiği barnak acımaz :KK53:

X