- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Faşo tevafukBi replik daha vardı utanıyorum söylemeye.. ama sen anlarsın
Sus ule.. ağanın p..gu üzerine ..... yapmaya utanmir misen (maho)
Ula Faşo nedir?Neyse ,gerisini yazmayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faşo tevafukBi replik daha vardı utanıyorum söylemeye.. ama sen anlarsın
Sus ule.. ağanın p..gu üzerine ..... yapmaya utanmir misen (maho)
Hayırlı olsun Abicim
Bu sitede de emeği geçen herkese ne kadar teşekkür etsek az... Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz o yüzden şaşırmadım :) eğer yenilikler bildirim ile duyurulursa çok mikemmeell olurBu arada yemek yarışması için 3 yeni proje aldık.... Şimdiden açıklamak istemiyorum ama üçünde de ödüller çok güzel ....
Size demiştim ki zamanla göze batacak bu bölüm ve ciddi bu bölümde olmak isteyen firmalar türedi....
Sen uzun zamandır katılmıyorsunSen yoksun diye teklif gelmiş olabilir
Biliyordum ,bende ki cevheri farkedeceklerini
O zaman katılım daha çok artacakBu sitede de emeği geçen herkese ne kadar teşekkür etsek az... Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz o yüzden şaşırmadım :) eğer yenilikler bildirim ile duyurulursa çok mikemmeell olur
Katılmadım ama bir sor ,neden katılmadımSen uzun zamandır katılmıyorsunSen yoksun diye teklif gelmiş olabilir
KorkuyorduO zaman katılım daha çok artacak
Sen bize beceriksiz mi diyorsunKatılmadım ama bir sor ,neden katılmadım
Ben tattım 1.liği,arkadaşlarım da tatsın istedim
Gerçek bak
Çok eğlenceli olacakKorkuyordu
2 madalyan var ,dediğine bakSen bize beceriksiz mi diyorsun
Faşo tevafuk
Ula Faşo nedir?Neyse ,gerisini yazmayayım
Madalya becerikli olduğumu göstermez2 madalyan var ,dediğine bak
Teşekkür ederim keşke ikram edebilsemtarhana favorim oldu )olsada yesemmmm
Jet hızıyla yanıtTeşekkür ederim keşke ikram edebilsem
Sürekli sayfayı yeniliyorum daJet hızıyla yanıt
Şimdi sen bana madalyan var ama beceriksizsin mi diyorsunMadalya becerikli olduğumu göstermez
ellerinize sağlık çook güzel görünüyor aynı annemin çorbası gibi duruyordu eminim tadıda harikadır...Teşekkür ederim keşke ikram edebilsem
Teşekkür ederim anneniz nereliellerinize sağlık çook güzel görünüyor aynı annemin çorbası gibi duruyordu eminim tadıda harikadır...