- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Ağız bandı telefonun azizliği bacım oElektrik bandımı abla bu koli bandımı
Geyikten gitmişim :))
Neyse kısa süreyle yırttın, hoş geldin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağız bandı telefonun azizliği bacım oElektrik bandımı abla bu koli bandımı
Geyikten gitmişim :))
Ağız bandı beni durduramaz kilitli fermuar dikmeli ahahaAğız bandı telefonun azizliği bacım o
Neyse kısa süreyle yırttın, hoş geldin.
Belki de bu ayın 28 çektiğini unuttu benim gibi Kazen,o yüzden acele etmiyor bildirimlereBence unutuldunuz bacılar
Fena unutulduk hemdeBence unutuldunuz bacılar
Beni alıntılayarak neden etiketliyorsun ?
Sen benden 3 ay daha eski üyesin sana kızmaz Kız oy alma secenegin olsa bile kuzineye kiyamazsinBeni alıntılayarak neden etiketliyorsun ?
Kazen bana kızarsa verdiğim oyu geri alırım da diyemiyorum ,öyle bir seçenek yok
Benim yukarıda yazmıyor,yeni gidiyor demek ki bildirimlerYukarda çorbalar oylama başladı yazıyor
bende de yazmiyorBenim yukarıda yazmıyor,yeni gidiyor demek ki bildirimler
Beni fena yerden vurdun şimdi,evet kuzineye kıyamam ıh hı hıh (Kemal Sunal gülme smileyi)Sen benden 3 ay daha eski üyesin sana kızmaz Kız oy alma secenegin olsa bile kuzineye kiyamazsin
Bildirim gelmedi hemşom şöyleBenim yukarıda yazmıyor,yeni gidiyor demek ki bildirimler
Sen onca elcagizlarimla yaptığım yogurdugum kuruttugum eledigim tarhanayi begenmir misen (şener şen maho ağa )Beni fena yerden vurdun şimdi,evet kuzineye kıyamam ıh hı hıh (Kemal Sunal gülme smileyi)
Anladım zaten ondan bahsettiğini,benimkinde pınar süt var halaBildirim gelmedi hemşom şöyle
Tövbe ağam ne haddimize(Kemal Sunal Kibar Feyzo)Sen onca elcagizlarimla yaptığım yogurdugum kuruttugum eledigim tarhanayi begenmir misen (şener şen maho ağa )
Geç bile kaldılarBu arada yemek yarışması için 3 yeni proje aldık.... Şimdiden açıklamak istemiyorum ama üçünde de ödüller çok güzel ....
Size demiştim ki zamanla göze batacak bu bölüm ve ciddi bu bölümde olmak isteyen firmalar türedi....
Bu haberi bekliyordum zaten O yuzden şimdiye kadar 1. OlmadımBu arada yemek yarışması için 3 yeni proje aldık.... Şimdiden açıklamak istemiyorum ama üçünde de ödüller çok güzel ....
Size demiştim ki zamanla göze batacak bu bölüm ve ciddi bu bölümde olmak isteyen firmalar türedi....
Bi replik daha vardı utanıyorum söylemeye.. ama sen anlarsınAnladım zaten ondan bahsettiğini,benimkinde pınar süt var hala
Tövbe ağam ne haddimize(Kemal Sunal Kibar Feyzo)
Hayırlı olsun AbicimBu arada yemek yarışması için 3 yeni proje aldık.... Şimdiden açıklamak istemiyorum ama üçünde de ödüller çok güzel ....