- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
Ayy hiç oyum yok
Ne tesaduf benim de oyum oyum sıfır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hiç oyum yok
Bildirim gitse de bi hataylı oy verse :))Ne tesaduf benim de oyum oyum sıfır
Bildirim gitse de bi hataylı oy verse :))
Fransadan biri gelirseHadi sen bı hatayli buldun benim brokolime kimler oy versin
Benimde yokkkk kimse çorbadan anlamıyoruuuAyy hiç oyum yok
HiçBenimde yokkkk kimse çorbadan anlamıyoruuu
Aşağı inene kadar aman boşver üstten seçerim mi diyorlarAma dur daha bildirm gidecekKimler eringen değil göreceğizSondayim, millet bana gelene kadar oylari mı bitiyor ne yapıyor
Yaa gitsin be yaaa... 2 oy görelim :))Aşağı inene kadar aman boşver üstten seçerim mi diyorlarAma dur daha bildirm gidecekKimler eringen değil göreceğiz
Kazen ne zaman gönderirse artıkYaa gitsin be yaaa... 2 oy görelim :))
Bari 3-5 oy alsak, o da yeterAşağı inene kadar aman boşver üstten seçerim mi diyorlarAma dur daha bildirm gidecekKimler eringen değil göreceğiz
Gel kapışak.. kim sonuncu olacakBari 3-5 oy alsak, o da yeter
Biraz sabredelim mutlaka oyumuz artarBari 3-5 oy alsak, o da yeter
Açık ara benGel kapışak.. kim sonuncu olacak
Hadi kapışalımKim sonuncu olacakAçık ara ben
Fazlasında gözüm yok nevroş, yanlışlıkla 2-3 kişi oy verse yeter , önümüzdeki kategori ilk tarifi ben yapacağımBiraz sabredelim mutlaka oyumuz artar
Seve seve kaybederim :))Hadi kapışalımKim sonuncu olacak
İlk tarif çok önemliFazlasında gözüm yok nevroş, yanlışlıkla 2-3 kişi oy verse yeter , önümüzdeki kategori ilk tarifi ben yapacağım
Senin 2 oyun varHadi kapışalımKim sonuncu olacak
Tamam bekliyoruzFazlasında gözüm yok nevroş, yanlışlıkla 2-3 kişi oy verse yeter , önümüzdeki kategori ilk tarifi ben yapacağım