Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Bilmem, içime öyle doğdu sanki.
Ben bir dahaki yarışmaya katılamayabilirim, ki inşallah katılamam
Dün yumurtalarım toplandı, hepinizden dua istiyorum.
Hemen pes etme ,favorilerim arasında sen de varsın
İnşallah gönlüne göre olur sonuç,hakkında hayırlısı olsun ,pozitif düşün ,inancını hiç kaybetme.

Tavsiyenize uysam mı acaba?Kerevizi de tavsiye etmişlerdi beğenmemiştim ,belki enginarı severim
Kerevizi havuç ile birlikte rendeleyip az yağda çeviriyorum.Üzerine sarımsaklı yoğurt ile güzel oluyor
Başka bir yerde yemiştim beğenmemiştim.Ondan bir süre almadım ama şimdi seviyorum...

Hemen pes etme ,favorilerim arasında sen de varsın
İnşallah gönlüne göre olur sonuç,hakkında hayırlısı olsun ,pozitif düşün ,inancını hiç kaybetme.
Allah razı olsun canım benim, Hamdolsun o umut hiç bitmiyor. Her defasında dimdik ayağa kalkıyorum.

Çorbalara sıra gelince, ufacık bir ümit var orada da. Çünkü çok güzel tarifler var. Bakalım nasip.

Kerevizi havuç ile birlikte rendeleyip az yağda çeviriyorum.Üzerine sarımsaklı yoğurt ile güzel oluyor
Başka bir yerde yemiştim beğenmemiştim.Ondan bir süre almadım ama şimdi seviyorum...
Ben çiğ rendeleyip yoğurtla yapmıştım,belki de o yüzden sevmedim
Havucu yağda soteleyip seviyorum zaten ,bu sefer kerevizi yağda soteleyip havuçla yapayım
Yine beğenmezsem şansına küssün kereviz kardeş

Emin ol beğeneceksin benim oğlum yediyse herkes yer
İkisini birlikte soteliyorum
Vitamininden faydalanmak lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…