Yeni kategori gelsin hepsini unuturuzOhoobı puanım bilene yok anlıyormusun hadi gülümse ah çorbalar çorbalar
Bilmem, içime öyle doğdu sanki.Daha yeni başladıkNiye hemen pes ettiniz
İnşaallah katılmazsın o zaman diyelimBilmem, içime öyle doğdu sanki.
Ben bir dahaki yarışmaya katılamayabilirim, ki inşallah katılamam
Dün yumurtalarım toplandı, hepinizden dua istiyorum.
İnşallah canım benim, Allah razı olsun.İnşaallah katılmazsın o zaman diyelim
Hayırlısı olsun canım inşaallah nasip olur
Rabbim hayırlısıyla gügüz haberleri almayı nasip etsin canımBilmem, içime öyle doğdu sanki.
Allahım kalbine duseni verir insallah o ol der olur cumanın yuzu suyu hurmetineBilmem, içime öyle doğdu sanki.
Rabbim hayırlısıyla gügüz haberleri almayı nasip etsin canım
Allah razı olsun canlar, inşallah bu defa Rabbim nasip eder.Allahım kalbine duseni verir insallah o ol der olur cumanın yuzu suyu hurmetine
Enginar aldı başı gidiyor
Yine olmadı galiba
Senede 1 defa da olsa, enginar tüketmek lazım karaciğer fonksiyonları için. Çorbasını hiç denemedim, zeytinyağlısını öneririm.
Tavsiyenize uysam mı acaba?Kerevizi de tavsiye etmişlerdi beğenmemiştim ,belki enginarı severimengınar guzrl olur tavsızye ederım
Hemen pes etme ,favorilerim arasında sen de varsınBilmem, içime öyle doğdu sanki.
Kerevizi havuç ile birlikte rendeleyip az yağda çeviriyorum.Üzerine sarımsaklı yoğurt ile güzel oluyorTavsiyenize uysam mı acaba?Kerevizi de tavsiye etmişlerdi beğenmemiştim ,belki enginarı severim
Allah razı olsun canım benim, Hamdolsun o umut hiç bitmiyor. Her defasında dimdik ayağa kalkıyorum.Hemen pes etme ,favorilerim arasında sen de varsın
İnşallah gönlüne göre olur sonuç,hakkında hayırlısı olsun ,pozitif düşün ,inancını hiç kaybetme.
Ben çiğ rendeleyip yoğurtla yapmıştım,belki de o yüzden sevmedimKerevizi havuç ile birlikte rendeleyip az yağda çeviriyorum.Üzerine sarımsaklı yoğurt ile güzel oluyor
Başka bir yerde yemiştim beğenmemiştim.Ondan bir süre almadım ama şimdi seviyorum...
Emin ol beğeneceksin benim oğlum yediyse herkes yerBen çiğ rendeleyip yoğurtla yapmıştım,belki de o yüzden sevmedim
Havucu yağda soteleyip seviyorum zaten ,bu sefer kerevizi yağda soteleyip havuçla yapayım
Yine beğenmezsem şansına küssün kereviz kardeş
Çok teşekkür ederim eflalimÇorbaların sunumların hepsi birbirinden güzeldi, karar vermekte zorlandım.
Oyumu beni çocukluğuma götüren kuzine hatırınatevafuk55 e verdim
Bir kuzinemiz bilene yok bnde onun hatrina verdimÇorbaların sunumların hepsi birbirinden güzeldi, karar vermekte zorlandım.
Oyumu beni çocukluğuma götüren kuzine hatırınatevafuk55 e verdim
Tavuklu yoğurt çorbası daOysaki ezogelin cok guzel bi corba